- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #494.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştan arttirayim dedim, sonra aynen devam ettim. Açlık pek hissetmiyorum, çünkü menüm gerçekten sağlam. Dr.un dediği su kilo işi çok da aklıma yatmadı. Nihayetinde sağlıksız, hızlı bir kilo verme yok. Zorlamadan, ucundan da olsa 50'li rakamları göresim var. Çok değil 5-6 yıl önce 55-56 kiloydum, isteğim çok uçta bir şey değil.Sporu artirinca kaloriyi de artırırsin diyordum, sanirim ayni seyirde devam ediyorsun. Nasil gidiyor genel olarak, daha fazla aclik hissetmiyor musun? Cok aktofsin, maşallah diyim.
Hadi gozun aydinHellööö
Reglim geldi, hadi kutlayak,
Herkese benden bitter
Züberim ahaha ince espri yapıyım dedim rezil oldumİyiyiz beybigirl
Sen nassin?
Yesss şimdi kendine gelirsin duygusallık modsuzluk biter.Hellööö
Herkese benden bitter
Hellööö
Herkese benden bitter
Selam kizlar
Umarim herkes iyidir
Ara ara okudum Ama tam gecmis yapmadim
Kol agrim gecti gibi Ama gripim hala. Muhtemelen yarin gecer oda.
Bugun biraz Karin ve bacak calismaya niyetliyim. Evde ama ,
Tekrar çok geçmiş olsun kaptanımSelam kizlar
Umarim herkes iyidir
Ara ara okudum Ama tam gecmis yapmadim
Kol agrim gecti gibi Ama gripim hala. Muhtemelen yarin gecer oda.
Bugun biraz Karin ve bacak calismaya niyetliyim. Evde ama ,
Oooo hamarat kız sana da geçmiş olsunGünaydın için geç kaldım bugün
Akşam soğuk maden suyu içtim, gece boğaz ağrısına uyandım, sabaha kadar nasıl uyudum bilemedim, uyutmuyor hiçbir zaman..
Gün erken başladı o yüzden..
Kp pazara gitmiş meyve, yeşillik falan almış onları yerleştirdim, kahvaltı yaptım, kızılcık almış komposto istediler onu hazırladım, arada bir ton çamaşır yıkandı asıldı falan derken bu saat oldu :))
Şimdi de öğle yemeğinin hazırlığına başlayacağım, kıymalı dolma yapacağım, nerden yaparım dediysem, iş çıkardım kendime
Tekrar çok geçmiş olsun kaptanım
Oooo hamarat kız sana da geçmiş olsun
Allah rahmet eylesinKuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin
Ceydoş sen mısinAllah rahmet eylesin
DeğilimCeydoş sen mısin