• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar. 🥰
Görev tamamlandı...💪🔥
Screenshot_2021-08-25-08-48-07-59_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.jpg

Sporu artirinca kaloriyi de artırırsin diyordum, sanirim ayni seyirde devam ediyorsun. Nasil gidiyor genel olarak, daha fazla aclik hissetmiyor musun? Cok aktofsin, maşallah diyim.
Baştan arttirayim dedim, sonra aynen devam ettim. Açlık pek hissetmiyorum, çünkü menüm gerçekten sağlam. Dr.un dediği su kilo işi çok da aklıma yatmadı. Nihayetinde sağlıksız, hızlı bir kilo verme yok. Zorlamadan, ucundan da olsa 50'li rakamları göresim var. Çok değil 5-6 yıl önce 55-56 kiloydum, isteğim çok uçta bir şey değil.
Genel olarak çok şükür iyiyim. Yürüyüşü sabahın erken saatlerine almak bana çok iyi geldi, özellikle uykuma...

Günaydın için geç kaldım bugün 🤭

Akşam soğuk maden suyu içtim, gece boğaz ağrısına uyandım, sabaha kadar nasıl uyudum bilemedim, uyutmuyor hiçbir zaman..
Gün erken başladı o yüzden..
Kp pazara gitmiş meyve, yeşillik falan almış onları yerleştirdim, kahvaltı yaptım, kızılcık almış komposto istediler onu hazırladım, arada bir ton çamaşır yıkandı asıldı falan derken bu saat oldu :))
Şimdi de öğle yemeğinin hazırlığına başlayacağım, kıymalı dolma yapacağım, nerden yaparım dediysem, iş çıkardım kendime 😄

İyiyiz beybigirl
Sen nassin?
Züberim ahaha ince espri yapıyım dedim rezil oldum
Hava aşırı sıcak burda inşallah bu günleri cehennemde yanacağım günden düşerler
İşe otobüsle gitmek zorunda kaldım zabahınan yeşil çayımı içtim
Hellööö
Reglim geldi, hadi kutlayak,
Herkese benden bitter 😉
Yesss şimdi kendine gelirsin duygusallık modsuzluk biter.

Selam kizlar
Umarim herkes iyidir
Ara ara okudum Ama tam gecmis yapmadim :skandal:
Kol agrim gecti gibi Ama gripim hala. Muhtemelen yarin gecer oda.

Bugun biraz Karin ve bacak calismaya niyetliyim. Evde ama ,🙋
Tekrar çok geçmiş olsun kaptanım
Günaydın için geç kaldım bugün 🤭

Akşam soğuk maden suyu içtim, gece boğaz ağrısına uyandım, sabaha kadar nasıl uyudum bilemedim, uyutmuyor hiçbir zaman..
Gün erken başladı o yüzden..
Kp pazara gitmiş meyve, yeşillik falan almış onları yerleştirdim, kahvaltı yaptım, kızılcık almış komposto istediler onu hazırladım, arada bir ton çamaşır yıkandı asıldı falan derken bu saat oldu :))
Şimdi de öğle yemeğinin hazırlığına başlayacağım, kıymalı dolma yapacağım, nerden yaparım dediysem, iş çıkardım kendime 😄
Oooo hamarat kız sana da geçmiş olsun

Şahane öneriler. Kesinlikle ben bunu çok ihmal ediyorum o an elime ne gelirse şeftali felan geçiştiriyorum. @BLU3 ve Alys Alys ında dediği menülerimi menü değilde öyle ay aç gibiyim ne atıyım ağzıma şeklinde.

Ya depresyona giricem ya da estetik yaptırcam of bi de bölgesel incelmeye mi gitsem

Estetik ne için deli??
Sen önce bir menülerini ideal menü haline getir, adımlarını artır, vermen gereken kilo az kalınca bölgesel egzersizlere daha çok yönelirsin..
Ben mesela yapamıyorum şu an, biraz da nefes problemi falan var diye yürüyüş benim için en iyisi, vücut hafifkedikten sonra başlamayı düşünüyorum, o zaman belki yapabilirim..

Back