• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hatunlar yanlış anlamazsınız ablanız olarak bir şey söylemek istiyorum. Çoğunuzun öğünlerinde bazı öğünler hariç neredeyse protein yok, her öğün protein yemeniz lazım. Yoksa kilo verdikten sonra yeniden çok hızlı bir şekilde kilo alırsınız. Eğer kalıcı olarak kilo vermek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka her öğünde proteinli bir şey yiyin, azıcık da olsa yeseniz yeter.
proteinli besinler zaten düşük kalorilidir sonuçta kızartmazsınız ya da çok yağlı yapmazsanız kalorisi düşük besinler. Ayrıca protein yağı enerjiye dönüştürür yağ yakar ve kas yapar. Böylece kilonuz sabitleştir.
Dikkat ettiyseniz öğünlerimin hepsinde bir çeşit protein var mutlaka. Ama öğünlerimin kalorileri genellikle ortalamanın altında ve gayet enerji doluyum hiç acıkmıyorum her öğünde tıkabasa doyuyorum. Aslında ara öğün yemesem de olur ama sırf metabolizmam çalışsın diye 1-2 bi şey Atıştırıyorum. Yoksa acıktığımdan değil. 😉

KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

40 Gr tahıl topping+300 Gr ev yoğurdu+1 adet büyük kırmızı erik, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber, 20 Gr keçi peyniri, haşlanmış yumurta

Sade Türk kahvesi

ÖĞLEN

250 Gr bol sebzeli tavuk sote, karışık yeşil salata, 200 ml ayran

Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez

AKSAM

250 Gr Z.yagli patlıcan silkmesi, 200 ml kefir

200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin

3.5 lt su

SPOR:

+
20 dk yoga

Eki Görüntüle 2905882

Sporu artirinca kaloriyi de artırırsin diyordum, sanirim ayni seyirde devam ediyorsun. Nasil gidiyor genel olarak, daha fazla aclik hissetmiyor musun? Cok aktofsin, maşallah diyim.

Hatunlar yanlış anlamazsınız ablanız olarak bir şey söylemek istiyorum. Çoğunuzun öğünlerinde bazı öğünler hariç neredeyse protein yok, her öğün protein yemeniz lazım. Yoksa kilo verdikten sonra yeniden çok hızlı bir şekilde kilo alırsınız. Eğer kalıcı olarak kilo vermek istiyorsanız mutlaka ama mutlaka her öğünde proteinli bir şey yiyin, azıcık da olsa yeseniz yeter.
proteinli besinler zaten düşük kalorilidir sonuçta kızartmazsınız ya da çok yağlı yapmazsanız kalorisi düşük besinler. Ayrıca protein yağı enerjiye dönüştürür yağ yakar ve kas yapar. Böylece kilonuz sabitleştir.
Dikkat ettiyseniz öğünlerimin hepsinde bir çeşit protein var mutlaka. Ama öğünlerimin kalorileri genellikle ortalamanın altında ve gayet enerji doluyum hiç acıkmıyorum her öğünde tıkabasa doyuyorum. Aslında ara öğün yemesem de olur ama sırf metabolizmam çalışsın diye 1-2 bi şey Atıştırıyorum. Yoksa acıktığımdan değil. 😉

Katılıyorum 👌
Bir de salata/sebze muhakkak olmali diye dusunuyorum, her ogunde sart degil ama gunluk rutinde bulunmali.

Şahane öneriler. Kesinlikle ben bunu çok ihmal ediyorum o an elime ne gelirse şeftali felan geçiştiriyorum. BLU3 BLU3 ve Alys Alys ında dediği menülerimi menü değilde öyle ay aç gibiyim ne atıyım ağzıma şeklinde.
Gir gir, gencecik yasinda zamanini depresyonla harca 😜
Ya depresyona giricem ya da estetik yaptırcam of bi de bölgesel incelmeye mi gitsem

Katılıyorum 👌
Bir de salata/sebze muhakkak olmali diye dusunuyorum, her ogunde sart degil ama gunluk rutinde bulunmali.
%40 protein %30 carb %30 yağ
Ama sağlıklı seçimler gerek.
Beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek
Yağ olarak zeytin yağı, avokado, tereyağı da zararlı değil eğer iyi bir tereyağı olursa😉
Şekeri çok yüksek olmayan meyveler ve tabii ki Sebzeler vazgeçilmezimiz, sebze yemeden olur mu zaten yeşil olan her şeye saldırıyorum doğal olarak çok seviyorum🥰🥰🥰
Çocukken çok zayıfım diye annem doktora götürmüştü, doktor bana sordu ne seviyorsun işte başladım anlatmaya, pırasa seviyorum ıspanak seviyorum ayva seviyorum nerede ekşi meyve var onu seviyorum, nerede yeşillik var onu seviyorum, yeşil biber yerdim böyle boş boş millet çikolata yer ben yeşil biber yerim salatalık yerim doktor şöyle bir döndü anneme, bu çocuk asla kilo almaz dedi boşuna uğraşma😂😂😂
Hakikaten ne hamileliklerimde ne de başka zaman hiç kilo almadım ilk defa 45 yaşı geçtim karnımda yağ birikmeye başladı ama oda zaten normal olarak herkeste oluyormuş maalesef yaşlanınca metabolizma yavaşlıyor veya yedigin her şey karnında toplanıyor bir de doğumlar da cabası tabi😡😡

Yağ olarak zeytin yağı, avokado, tereyağı da zararlı değil eğer iyi bir tereyağı olursa😉
Şekeri çok yüksek olmayan meyveler ve tabii ki Sebzeler vazgeçilmezimiz, sebze yemeden olur mu zaten yeşil olan her şeye saldırıyorum doğal olarak çok seviyorum🥰🥰🥰
Çocukken çok zayıfım diye annem doktora götürmüştü, doktor bana sordu ne seviyorsun işte başladım anlatmaya, pırasa seviyorum ıspanak seviyorum ayva seviyorum nerede ekşi meyve var onu seviyorum, nerede yeşillik var onu seviyorum, yeşil biber yerdim böyle boş boş millet çikolata yer ben yeşil biber yerim salatalık yerim doktor şöyle bir döndü anneme, bu çocuk asla kilo almaz dedi boşuna uğraşma😂😂😂
Hakikaten ne hamileliklerimde ne de başka zaman hiç kilo almadım ilk defa 45 yaşı geçtim karnımda yağ birikmeye başladı ama oda zaten normal olarak herkeste oluyormuş maalesef yaşlanınca metabolizma yavaşlıyor veya yedigin her şey karnında toplanıyor bir de doğumlar da cabası tabi😡😡

Hey maasallah, 3 cocukta da almamak ciddi basari.
Su an da fazlalik cok yok zaten, cabucak verirsin.

Ya depresyona giricem ya da estetik yaptırcam of bi de bölgesel incelmeye mi gitsem

Estetik cesaretim hic olamadi ya,
Bir ara baya meme büyütme niyetine girdim ama parasini biriktiresiye caydim geri 😅

Nereye yaptircan estetik,
Cektigin cileye deyecekse yaptiralim hemen 👌

Bölgesel incelmeye falan gerek yok, sen öncelikle BLU3 BLU3 yu dinle, adimlari bir 20 39 yap. Oyle vir kac kilo gider, sonra da baska sporu denersin, o zaman baska taktikler veririz ✌️

Menüm..

9.00
1.5 yumurtadan otlu omlet
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 şeftali

14.00
1.5 kase sebze çorbası
1 dilim ekmek

Su 2 lt
1 maden suyu

Spor akşama..

Kuchisabishii Kuchisabishii

Gunu erken bitirmissin canim Afiyet olsun❤
İyi akşamlar kızlar

Spor

45 dk Leslie boosted: 180 p
15 dk Chloe ting leg: 150 p
11000 adım: 330 p
Toplam: 660 p

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_
Chloe dan sonra zor geliyor bana yurumek🤫
Sabah yarım şeftali peynir 3 zeytin 2 kapya
Öğle kabaklı omlet 1 kase cacık yarım dilim kepekli ekmek
Ara 1 züber lokum
Akşam 2 kapya domates salatalık 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 1 incir 1 şeftali

Eki Görüntüle 2905918
Çok yemişim bugün :KK43: akşam stresliydim ne var ne yok yemişim

Su 2.5 lt

Spor 228 puan

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_
Arkadaşlar yazmis zaten Vera gecistirmissin bugun aksamki sebzelre birazda yesillik ekleseydim meyvelerden birini secsen bile sana yeterdi doygunlugun artar😘

Aaa olmaz delilerin eksikse gel ben senin delin olurum
Sen zaten delımizsin bizim 😂
Yeni geldi o. Eski nazi üyesiymiş kaptan yardımcısı oldu işte gelir gelmez. Kaçamak yapanları sabun felan yapıyor kırbaç cezası veriyor çok tehlikeli. Ben ondan korktuğum için artık bişey yemiyorum sadece vitamin hapı
Zillliye bak la bide dalga gecıyo
Ama kahve mideni mahveder sende bi tavuk patlat akşama fırında
Kız 58 olmuşum yumurta detoksuna gırdım aksamda yumurta yedım😂
en bi fit , en bi güzel, en bi ince belli, en bi sportif
hani şu peri kızı gibi olan neutral ben canım 😂😬💃🏼
he bide en bi alçak gönüllünüz 😂
Kız valla dedım bu neutral kesın tanıdımda genede sorayım bakalım parolayı bılecekmı dedım bıldın ince belli😂
Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin ♥️
Başınız sağolsun canım

Masallah 🧿🧿3cocukla olur tabiki vazi deformeler,biz(yani ben) hala toparlanmaya calisiyorum

Kuzularim, ninemi kaybettim. Koydeyim yas evinde. Cevap vermezsem bilin ♥️
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşaallah.
Nasil gidiyor nurdeva?
Bu sefer sporda daha aktifsin, keyifli mi?
Cloe yi sevenlerden misin?
Evet, yarışma olunca sporu artırdım biraz. Alışmaya çalışıyorum ağrılarım oluyor ama ilk günlere göre daha az. Okul açılınca fazla yapamam, şu günlerde ne yapsam kâr gözüyle bakıyorum.
Chloe'nin sadece bacak videosunu yapıyorum. Dahasını yapmak istiyorum aslında ama çocuk fırsat vermiyor. Sevdim Chloe'yi 😊
Chloe dan sonra zor geliyor bana yurumek🤫
Ben hemen ardından 20 dk Leslie yapmıştım dün, bana iyi gelmişti. Bazen de Leslie'yi ısınmak amacıyla yapıyorum. Günlük rutinimde Leslie muhakkak oluyor çünkü adım yaptırıyor 😅

Alacam seni yavru😍♥️

Oncee ben🤣

Sexy sempazem evet o Konyada. Ama ben karsiyim. Hayvanlari kullanan hic bi yere gitmem bebem♥️💋
Hayvanat bahçelerine bakış açım aynı ama orada o ambiyansı hissetmedim. Her şey onların yaşam şartlarına göre tasarlanmış. Kullanılmasından ziyade nesillerinin tükenmemesi için yetiştirilip, korunan kuş cenneti havası verdi bana.

Back