Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alt liste nabersiniz?

Bu esas listeden korkulur size diyim, hadi kalkin yuruyun bakeyim.

Bi de liste disi kaptanlar var, en çok onlardan korkulur, hic belli olmaz hepimizi geciverirler.
Takımı öyle anlatmışsın ki içimizdeki irlandalı kimse çıksın diyesim geldi

Cevizli sucuk muuu
Cok cok severim. Annemler her gittiklerinde alirlar. Bu senede almis olurlarsa 10grcik yerim
Daha gelmelerine 3hafta var
Ya kiyamam
Test olsana yine sen
Menu
Sabah (10.30)
Asure (ekstra ceviz, badem ve antep fistigi ilaveli)

Ara
Sutlu nescafe

Aksam (18.00)
Firin cupra, marul salatasi ve maden suyu

Su: 3 litre+
Egzersiz puani sonra toplu yapacagim.
Kuchisabishii @H3RA_
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Yapcak bisi yok,

Seriatin kestiği parmak acimaz,

Tarafsiz olan bertaraf olur da diyim mi

(reglim gelmedi, mazur görünüz )
Kuchisabishii takımda derin devlet varmış doğru mu?
Alys bak sen Polat Alemdar ol ben memati baş. Sloganımız da şu madem cennete gidemiyoruz memati bari cehennemi hak edelim.

Geçen cuma 71.3
Bugün 70.8
Fark - 500
Hedef 69.8
60 ları görmeyi çok özlediiimm☺
Bu hafta yememe dikkat ettim ama hareketim çok azdı.Maalesef çok az fark oldu ama yine de olduğuna seviniyorum
Kuchisabishii
Haftaya gorursun kesin
Kuzucuk iyiyse 15 dk Leslie hedefi koy kendine gunluk. Azar azar baslamak iyidir

Başka nik bulaydın bacım ya dualipa Olur bilieelish olur takıma bi hava gelir bi gözümüz göynümüz ferahlardı hem hem yazıyla Yozgat hem plakayla Yozgat anladık en Yozgatlı sensin

Sesli güldüm yaaa
Bana da bir nick bulsana, şöyle takımın havasına, suyuna uygun uzun zaman buradayım nasılsa kök salıcam buralara ne zamandır değiştirmek istiyorum düşünecek zamanım olmadı

Sesli güldüm yaaa
Bana da bir nick bulsana, şöyle takımın havasına, suyuna uygun uzun zaman buradayım nasılsa kök salıcam buralara ne zamandır değiştirmek istiyorum düşünecek zamanım olmadı
Ben nikimi çok seviyordum ama Lori işimi bozdu ben de deüşük bişiler düşğnüyorum kelin ilaci olsa ehuhehe ama dualipa iyi gider bana sana da Madonna alak havan olsun 1500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…