• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Moderna olduk biz.İlkinde sadece kol ağrımız olmuştu..Bunda şiddetli kol ağrısı yanında ,ateş ,sıtma, titreme, vücudun her yerinde ağrı oldu.2 güne kadar sürebilir demişti doktor.Öyle de oldu.Şimdi hafifledi baya sıkıntılar ama bir de 2 çocuklu -birisi 6 aylık bebek- olunca işler sarpa sardı😅

Modernanin hic yanetkisini duymamistim canim gecmis olsun ,ins.sofa olur
.dinlenebilseydin belkide dedigin gibi daha cabuk biterdi sikayetler ama bebekle dinlenmek asil kisim gelmis gecmis olsun

aksam 3 cesitli fix menulu bir yere gidecegim, baslangic, ana yemek ve tatlisi olan, odul diyelim kendisine :kk77:

o yuzden gunduzu hafif gecirmeye calisicam, kuruyemis falan yedim 10 gibi, oglen de yogurtlu bir seyler yiyeyim diyorum.
Ooo ödül gibi ödül yalnız heeee 🤣🤣
Sabahim oglem odulum tek ogun oldu; bir koca kase asure😻😻 Aksama et salata yaparim nasipse.
Aşure hiççç sevmem niyeyse. Ama sana afiyet olsunnn
Gruplar ne zaman belli olacak kaptanim?🌺 @_Vera_ yi karsi takima koyar misin:KK45:
Resmen savaş açmış işteydim gelemedim cepheye kusura bakma 🤣🤣
En Büyük TÜRKİYE4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris En Büyük TÜRKİYE

1. Takim ➡ @Lori Huhuki Huhuki @Lusi @BLU3 Dahlia_ Dahlia_ tavsannesi tavsannesi

Esas listedeki kizlar bir takim :KK66:

2. Takim ➡ @tomrs Alys Alys @deanvillage @cokofesttt @_Vera_ Lenochka Lenochka
Alt listedeki kizlarda ikici takim

🔹Spor puani Ve kilo yüzdesine göre 1. takim belli olacak
🔹 1. olan takim, isterse hem cuma hemde cumartesi ödül hakki kazanacak ( abartmayarak tabii :KK70: )
Eline sağlık kaptanım. İşten yeni geldim elimde hiççç spor yok şimdi içimdeki asperox sarı gücü çıkarıyorum spora başlıyorum.
Ogluma gule gule demeye ve esyalarini goturmek icin okula gittim. Kuzumun gozleri doldu 🥺 aglayacak diye korktum. Umarim eglenir de aklina gelmeyiz 😭
Ya askere gitmiyor geziye gidiyor ayy okurken beni de duygulandırdın nasıl içli yazmışsın.
Eline tutusturdum harclik verdim gittim. Babasi arkasindan gidecekti,zorla cektim. Aglardi kesin
Şey de dedin mi oğlum biz görüş günleri gelir sana temiz çamaşır getiririz sen bizi düşünme oralarda sakın 🤣🤣

Ooo ödül gibi ödül yalnız heeee 🤣🤣

Aşure hiççç sevmem niyeyse. Ama sana afiyet olsunnn

Resmen savaş açmış işteydim gelemedim cepheye kusura bakma 🤣🤣

Eline sağlık kaptanım. İşten yeni geldim elimde hiççç spor yok şimdi içimdeki asperox sarı gücü çıkarıyorum spora başlıyorum.

Ya askere gitmiyor geziye gidiyor ayy okurken beni de duygulandırdın nasıl içli yazmışsın.

Şey de dedin mi oğlum biz görüş günleri gelir sana temiz çamaşır getiririz sen bizi düşünme oralarda sakın 🤣🤣
Bisey demeye korktum kiz. Ben arabadan cantasni alirken babasina annem gelmicek mi nerde demis hemen 😂
Seslendim gelince yerinden firladi kara kuzum. Ana kuzusu olcak 😂😂 gicik kv olmam umarim 😂
Hadi 15dk da olsa Leslie e ne dersin ?
Ben simdi haftalik mutfak alisverisine cikmam lazim. Gelince yemek oncesi mutlaka 15dk da ben yaparim. Malum cok bisiklet surdum 😂

Bisey demeye korktum kiz. Ben arabadan cantasni alirken babasina annem gelmicek mi nerde demis hemen 😂
Seslendim gelince yerinden firladi kara kuzum. Ana kuzusu olcak 😂😂 gicik kv olmam umarim 😂
Hadi 15dk da olsa Leslie e ne dersin ?
Ben simdi haftalik mutfak alisverisine cikmam lazim. Gelince yemek oncesi mutlaka 15dk da ben yaparim. Malum cok bisiklet surdum 😂
Yürüyüşe çıkıyorum şimdi gelince leslie yaparım inşallah

Koruma donemi hayirli olsun🌺
Teşekkürler 😊
Tebrikler 😍 Cok guzel eksi. Sekillenmek icin neler yapacaksin?
Aramizdan ayriliyor musun 🥺
Buradan ilk mezun olduğumda pilates seti almıştım. 2-3 aydır duruyor dolapta. Onu indireyim diyorum artık. 😄 chloe'ye başlamıştım bacak için ona devam ederim. Kol için varsa fikriniz alırım.
Tebrikler canım,
bir cee yapıp gitmiş gibi oldun
Çok uzak kalma bizlerden
Bölgesel çalışacaksan da mutlaka sonrasına azda olsa cardio ekle
Isıttığın kastan yakıyor olacaksın böylece
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. 😊

1. Takim ➡ @Lori Huhuki Huhuki @Lusi @BLU3 Dahlia_ Dahlia_ tavsannesi tavsannesi

🔹 1. olan takim, isterse hem cuma hemde cumartesi ödül hakki kazanacak ( abartmayarak tabii :KK70: )
Spor konusunda elimden geleni yaparım kaptanım. Özellikle yarın öğleden sonra boşa çıkıyorum. Menü paylaşmadan sadece spor paylaşsam olur mu?
Haftanin :sampiyon: esleri :

Dahlia_ Dahlia_ & Lenochka Lenochka %1,231 🥇
@BLU3 & tavsannesi tavsannesi % 1,215 🥈
Alys Alys CanTorun CanTorun %0,350 🥉

alti arkdasimizi tebrik ediyorum . Eslerini tek birakmadilar

Halbuki daha fazla es vardi :skandal:
Kilo vermede 1. olmuşuz Dahlia_ Dahlia_ tebrik ederim. 😍

Teşekkürler 😊

Buradan ilk mezun olduğumda pilates seti almıştım. 2-3 aydır duruyor dolapta. Onu indireyim diyorum artık. 😄 chloe'ye başlamıştım bacak için ona devam ederim. Kol için varsa fikriniz alırım.

Spor konusunda elimden geleni yaparım kaptanım. Özellikle yarın öğleden sonra boşa çıkıyorum. Menü paylaşmadan sadece spor paylaşsam olur mu?

Hangi chloe yi yapcaksın canim chloe ting mi slim ting mi bacaklar icin slimtingde cok ovuluyor

Benim yürüyüş yalan oldu bugün. Reglim çok şiddetli. Hafif karın ağrım da vardı cesaret edemedim gidip sancılanıcam diye korktum. Evde yürüyeyim en iyisi

Selam,
Burası çok güzel kızlar ben de size katılabilir miyim?
Aralıkta karın germe amilayatı olcam 4 kilo vermem lazım.
Menü ve spor paylaşımını bugünden itibaren yapabilirim. Kalori hesabıyla protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Tartı resmini haftaya paylaşsam olur mu?
Birde burda pound olarak var tartı, baktım modu değişir mi diye ama değişmiyor. Olmazsa kilo hesaplayan tartı alırım 🙄
Merhaba, hoşgeldin. Bu başlıkta kaptanlarimiz bilgilendirecektir...☺️

Bu kadar boş bırakmasaydın ya bizi, şimdi kazanırsak cuma, cumartesiyle yetinmez bir de pazar yiyelim deriz 😂

Ogluma gule gule demeye ve esyalarini goturmek icin okula gittim. Kuzumun gozleri doldu 🥺 aglayacak diye korktum. Umarim eglenir de aklina gelmeyiz 😭

Kaynayıp karışan çocuk ise hiç düşünme derim, çocuk çocuk gördü mü herşeyi unutuyor malum 😄
Sen de bizle ilgilen düşünmene engel olalım her türlü sorunlarımızla 😂

Ödul yaptiniz mi bakalim 😎

Ne bileyim sabah bir parça börek yedim, öğlen biraz pilav, bunları ödül sayayım mı, yoksa bunların cezasını yapıp yeni birşey mi yiyeyim diye düşünüyorum 😂

Her seferinde yanlış nick yazmış olmanın şokunu atlatamadı sanırım 😂

Yeni tam nickin hayırlı olsun canım Huhuki Huhuki 😄

Teşekkürler 😊

Açıkcası beklemiyordum, çok güzel kilolar verilmişçünkü ama çok mutlu oldum 😍
Seni de tebrik ederim 💕
Kısa sürede senin kilona inmek istiyorummm 😍

Kızlar konu biraz alakasız ama bişey sorabilir miyim? Bu ay reglim çok şiddetli kanamam biraz fazla. Ömrümde ilk defa oturduğum yere kan geçti. Biraz korktum hangi bitki çayı ilaç felan iyi gelir buna bilginiz var mı

Kızlar konu biraz alakasız ama bişey sorabilir miyim? Bu ay reglim çok şiddetli kanamam biraz fazla. Ömrümde ilk defa oturduğum yere kan geçti. Biraz korktum hangi bitki çayı ilaç felan iyi gelir buna bilginiz var mı
Vitaminlerine baktirdin mi ?
Benim demir cok dusuk oldugunda boyle oluyorum. Zaten kanim sulu. Boyle mi denir turkcede 😂 hemofili var Ama dusuk degerde. O yuzden birde. Ufak bir kesik olsa parmagimda saril saril kanar.
Once kan ver derim. Bitki cayinin durdurmasi ozelligi yok

Bu kadar boş bırakmasaydın ya bizi, şimdi kazanırsak cuma, cumartesiyle yetinmez bir de pazar yiyelim deriz 😂

Kaynayıp karışan çocuk ise hiç düşünme derim, çocuk çocuk gördü mü herşeyi unutuyor malum 😄
Sen de bizle ilgilen düşünmene engel olalım her türlü sorunlarımızla 😂

Ne bileyim sabah bir parça börek yedim, öğlen biraz pilav, bunları ödül sayayım mı, yoksa bunların cezasını yapıp yeni birşey mi yiyeyim diye düşünüyorum 😂

Her seferinde yanlış nick yazmış olmanın şokunu atlatamadı sanırım 😂

Yeni tam nickin hayırlı olsun canım Huhuki Huhuki 😄

Açıkcası beklemiyordum, çok güzel kilolar verilmişçünkü ama çok mutlu oldum 😍
Seni de tebrik ederim 💕
Kısa sürede senin kilona inmek istiyorummm 😍
Aaa ustume iyilik saglik
Burdayim ya ben. Siz yoksunuz 😁
Yok aksine cekingen Ama sinifi ile gitti. 6 ebeveyn gitti. Esim gidecekti Ama benim bu haftasonu mesaim varmis. Gitmekden vazgecmek uzereydi hatta oglum. Azcik cesaretlendirince gitcem dedi.

Vitaminlerine baktirdin mi ?
Benim demir cok dusuk oldugunda boyle oluyorum. Zaten kanim sulu. Boyle mi denir turkcede 😂 hemofili var Ama dusuk degerde. O yuzden birde. Ufak bir kesik olsa parmagimda saril saril kanar.
Once kan ver derim. Bitki cayinin durdurmasi ozelligi yok
İlk defa geldi başıma normalde hiç böyle olmazdım. Geçen ay 2 doz aşı yaptım acaba o mu düzenimi bozdu. Pazartesine kadar bekliyim geçmezse tahlil vereyim en iyisi. Ayy kanser felan değilimdir demi bu niye böyle oldu 😭😭😭

Back