- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.169
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #494.401
Ödul yaptiniz mi bakalim
savas cikardin, oldul yapmaya da korkar olduk.
esas liste zaten tutusmus gidiyor,
alt listeye motor lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ödul yaptiniz mi bakalim
Yani bitmedimi artik tatil oradasavas cikardin, oldul yapmaya da korkar olduk.
esas liste zaten tutusmus gidiyor,
alt listeye motor lazim
Moderna olduk biz.İlkinde sadece kol ağrımız olmuştu..Bunda şiddetli kol ağrısı yanında ,ateş ,sıtma, titreme, vücudun her yerinde ağrı oldu.2 güne kadar sürebilir demişti doktor.Öyle de oldu.Şimdi hafifledi baya sıkıntılar ama bir de 2 çocuklu -birisi 6 aylık bebek- olunca işler sarpa sardı
Ooo ödül gibi ödül yalnız heeeeaksam 3 cesitli fix menulu bir yere gidecegim, baslangic, ana yemek ve tatlisi olan, odul diyelim kendisine
o yuzden gunduzu hafif gecirmeye calisicam, kuruyemis falan yedim 10 gibi, oglen de yogurtlu bir seyler yiyeyim diyorum.
Aşure hiççç sevmem niyeyse. Ama sana afiyet olsunnnSabahim oglem odulum tek ogun oldu; bir koca kase asure Aksama et salata yaparim nasipse.
Resmen savaş açmış işteydim gelemedim cepheye kusura bakmaGruplar ne zaman belli olacak kaptanim? @_Vera_ yi karsi takima koyar misin
Eline sağlık kaptanım. İşten yeni geldim elimde hiççç spor yok şimdi içimdeki asperox sarı gücü çıkarıyorum spora başlıyorum.4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris
1. Takim ➡ @Lori Huhuki @Lusi @BLU3 Dahlia_ tavsannesi
Esas listedeki kizlar bir takim
2. Takim ➡ @tomrs Alys @deanvillage @cokofesttt @_Vera_ Lenochka
Alt listedeki kizlarda ikici takim
Spor puani Ve kilo yüzdesine göre 1. takim belli olacak
1. olan takim, isterse hem cuma hemde cumartesi ödül hakki kazanacak ( abartmayarak tabii )
Ya askere gitmiyor geziye gidiyor ayy okurken beni de duygulandırdın nasıl içli yazmışsın.Ogluma gule gule demeye ve esyalarini goturmek icin okula gittim. Kuzumun gozleri doldu aglayacak diye korktum. Umarim eglenir de aklina gelmeyiz
Şey de dedin mi oğlum biz görüş günleri gelir sana temiz çamaşır getiririz sen bizi düşünme oralarda sakınEline tutusturdum harclik verdim gittim. Babasi arkasindan gidecekti,zorla cektim. Aglardi kesin
Bisey demeye korktum kiz. Ben arabadan cantasni alirken babasina annem gelmicek mi nerde demis hemenOoo ödül gibi ödül yalnız heeee
Aşure hiççç sevmem niyeyse. Ama sana afiyet olsunnn
Resmen savaş açmış işteydim gelemedim cepheye kusura bakma
Eline sağlık kaptanım. İşten yeni geldim elimde hiççç spor yok şimdi içimdeki asperox sarı gücü çıkarıyorum spora başlıyorum.
Ya askere gitmiyor geziye gidiyor ayy okurken beni de duygulandırdın nasıl içli yazmışsın.
Şey de dedin mi oğlum biz görüş günleri gelir sana temiz çamaşır getiririz sen bizi düşünme oralarda sakın
Yürüyüşe çıkıyorum şimdi gelince leslie yaparım inşallahBisey demeye korktum kiz. Ben arabadan cantasni alirken babasina annem gelmicek mi nerde demis hemen
Seslendim gelince yerinden firladi kara kuzum. Ana kuzusu olcak gicik kv olmam umarim
Hadi 15dk da olsa Leslie e ne dersin ?
Ben simdi haftalik mutfak alisverisine cikmam lazim. Gelince yemek oncesi mutlaka 15dk da ben yaparim. Malum cok bisiklet surdum
TeşekkürlerKoruma donemi hayirli olsun
Buradan ilk mezun olduğumda pilates seti almıştım. 2-3 aydır duruyor dolapta. Onu indireyim diyorum artık. chloe'ye başlamıştım bacak için ona devam ederim. Kol için varsa fikriniz alırım.Tebrikler Cok guzel eksi. Sekillenmek icin neler yapacaksin?
Aramizdan ayriliyor musun
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.Tebrikler canım,
bir cee yapıp gitmiş gibi oldun
Çok uzak kalma bizlerden
Bölgesel çalışacaksan da mutlaka sonrasına azda olsa cardio ekle
Isıttığın kastan yakıyor olacaksın böylece
Spor konusunda elimden geleni yaparım kaptanım. Özellikle yarın öğleden sonra boşa çıkıyorum. Menü paylaşmadan sadece spor paylaşsam olur mu?4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris
1. olan takim, isterse hem cuma hemde cumartesi ödül hakki kazanacak ( abartmayarak tabii )
Kilo vermede 1. olmuşuz Dahlia_ tebrik ederim.
alti arkdasimizi tebrik ediyorum . Eslerini tek birakmadilar
Halbuki daha fazla es vardi
Teşekkürler
Buradan ilk mezun olduğumda pilates seti almıştım. 2-3 aydır duruyor dolapta. Onu indireyim diyorum artık. chloe'ye başlamıştım bacak için ona devam ederim. Kol için varsa fikriniz alırım.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.
Spor konusunda elimden geleni yaparım kaptanım. Özellikle yarın öğleden sonra boşa çıkıyorum. Menü paylaşmadan sadece spor paylaşsam olur mu?
Merhaba, hoşgeldin. Bu başlıkta kaptanlarimiz bilgilendirecektir...Selam,
Burası çok güzel kızlar ben de size katılabilir miyim?
Aralıkta karın germe amilayatı olcam 4 kilo vermem lazım.
Menü ve spor paylaşımını bugünden itibaren yapabilirim. Kalori hesabıyla protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Tartı resmini haftaya paylaşsam olur mu?
Birde burda pound olarak var tartı, baktım modu değişir mi diye ama değişmiyor. Olmazsa kilo hesaplayan tartı alırım
Nörüyüm degisurdumHuhuki ule nick mi degistn
4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris
Ogluma gule gule demeye ve esyalarini goturmek icin okula gittim. Kuzumun gozleri doldu aglayacak diye korktum. Umarim eglenir de aklina gelmeyiz
Ödul yaptiniz mi bakalim
Huhuki ule nick mi degistn
Teşekkürler
Buradan ilk mezun olduğumda pilates seti almıştım. 2-3 aydır duruyor dolapta. Onu indireyim diyorum artık. chloe'ye başlamıştım bacak için ona devam ederim. Kol için varsa fikriniz alırım.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim.
Spor konusunda elimden geleni yaparım kaptanım. Özellikle yarın öğleden sonra boşa çıkıyorum. Menü paylaşmadan sadece spor paylaşsam olur mu?
Vitaminlerine baktirdin mi ?Kızlar konu biraz alakasız ama bişey sorabilir miyim? Bu ay reglim çok şiddetli kanamam biraz fazla. Ömrümde ilk defa oturduğum yere kan geçti. Biraz korktum hangi bitki çayı ilaç felan iyi gelir buna bilginiz var mı
Aaa ustume iyilik saglikBu kadar boş bırakmasaydın ya bizi, şimdi kazanırsak cuma, cumartesiyle yetinmez bir de pazar yiyelim deriz
Kaynayıp karışan çocuk ise hiç düşünme derim, çocuk çocuk gördü mü herşeyi unutuyor malum
Sen de bizle ilgilen düşünmene engel olalım her türlü sorunlarımızla
Ne bileyim sabah bir parça börek yedim, öğlen biraz pilav, bunları ödül sayayım mı, yoksa bunların cezasını yapıp yeni birşey mi yiyeyim diye düşünüyorum
Her seferinde yanlış nick yazmış olmanın şokunu atlatamadı sanırım
Yeni tam nickin hayırlı olsun canım Huhuki
Açıkcası beklemiyordum, çok güzel kilolar verilmişçünkü ama çok mutlu oldum
Seni de tebrik ederim
Kısa sürede senin kilona inmek istiyorummm
İlk defa geldi başıma normalde hiç böyle olmazdım. Geçen ay 2 doz aşı yaptım acaba o mu düzenimi bozdu. Pazartesine kadar bekliyim geçmezse tahlil vereyim en iyisi. Ayy kanser felan değilimdir demi bu niye böyle olduVitaminlerine baktirdin mi ?
Benim demir cok dusuk oldugunda boyle oluyorum. Zaten kanim sulu. Boyle mi denir turkcede hemofili var Ama dusuk degerde. O yuzden birde. Ufak bir kesik olsa parmagimda saril saril kanar.
Once kan ver derim. Bitki cayinin durdurmasi ozelligi yok