- 4 Kasım 2018
- 26.183
- 108.654
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.421
Ay sacmalama.İlk defa geldi başıma normalde hiç böyle olmazdım. Geçen ay 2 doz aşı yaptım acaba o mu düzenimi bozdu. Pazartesine kadar bekliyim geçmezse tahlil vereyim en iyisi. Ayy kanser felan değilimdir demi bu niye böyle oldu
İnternete bakınca insan direkt en kötüsünü düşünüyor.Ay sacmalama.
Yogun kanama diye kanser mi olunurmus
Asidan dolayi gec regl oldugunu duydum sadece
Acilan savas sana degil fazlaliklarinaOoo ödül gibi ödül yalnız heeee
Aşure hiççç sevmem niyeyse. Ama sana afiyet olsunnn
Resmen savaş açmış işteydim gelemedim cepheye kusura bakma
Eline sağlık kaptanım. İşten yeni geldim elimde hiççç spor yok şimdi içimdeki asperox sarı gücü çıkarıyorum spora başlıyorum.
Ya askere gitmiyor geziye gidiyor ayy okurken beni de duygulandırdın nasıl içli yazmışsın.
Şey de dedin mi oğlum biz görüş günleri gelir sana temiz çamaşır getiririz sen bizi düşünme oralarda sakın
Tebrikler
alti arkdasimizi tebrik ediyorum . Eslerini tek birakmadilar
Halbuki daha fazla es vardi
Bakma sen internete. Varsa cocuk bezi kullan bu gece. Ustum basim kirlenecek derdi olmuyorİnternete bakınca insan direkt en kötüsünü düşünüyor.
BLU3 bugün afkyım sporda ama sanma ki gelir geçersin beni. Sadece sollarsın. Sonra senden alırım birinciliği
Kızlar konu biraz alakasız ama bişey sorabilir miyim? Bu ay reglim çok şiddetli kanamam biraz fazla. Ömrümde ilk defa oturduğum yere kan geçti. Biraz korktum hangi bitki çayı ilaç felan iyi gelir buna bilginiz var mı
Haha aynn o degil de hic kimse farketmedi o daha komikBu kadar boş bırakmasaydın ya bizi, şimdi kazanırsak cuma, cumartesiyle yetinmez bir de pazar yiyelim deriz
Kaynayıp karışan çocuk ise hiç düşünme derim, çocuk çocuk gördü mü herşeyi unutuyor malum
Sen de bizle ilgilen düşünmene engel olalım her türlü sorunlarımızla
Ne bileyim sabah bir parça börek yedim, öğlen biraz pilav, bunları ödül sayayım mı, yoksa bunların cezasını yapıp yeni birşey mi yiyeyim diye düşünüyorum
Her seferinde yanlış nick yazmış olmanın şokunu atlatamadı sanırım
Yeni tam nickin hayırlı olsun canımHuhuki
Açıkcası beklemiyordum, çok güzel kilolar verilmişçünkü ama çok mutlu oldum
Seni de tebrik ederim
Kısa sürede senin kilona inmek istiyorummm
Yaaa sen canım mısınBakma sen internete. Varsa cocuk bezi kullan bu gece. Ustum basim kirlenecek derdi olmuyorRutin disinda bir sey kullanma. Kesilmeden olmasi gerektigi gibi olsun. Yarina daha iyi olursun
Spor mevzusunda da sozune itimat edecegim. Toparla da sen, bakariz
Adaçayı içtim sanırım ondan ama şuan bi toparladım gibi. Benim canım kıymetlidir de biraz en ufak şeyde canım kendim sana ne oldu diye başlarım ağıt yakmaya ahahahaBu ara bitki cayi ictin mi canim bazi caylar sokturuyor adacayi ,yeşilçay gibi belki omlar tetiklemistir ,heray yogun geciririm cunku agrisi dışında zarari yok
Evet bacak için 15 dakikalık bir videosu var onu yapıyordum. 15 dk ama çok fena terletiyor ve yoruyor beni.Hangi chloe yi yapcaksın canim chloe ting mi slim ting mi bacaklar icin slimtingde cok ovuluyor
Ben de çok sevindim canım.Açıkcası beklemiyordum, çok güzel kilolar verilmişçünkü ama çok mutlu oldum
Seni de tebrik ederim
Kısa sürede senin kilona inmek istiyorummm
YouTube da lily Sabri diye bir kadın var videolarını tavsiye ederim bana çok iyi gelmişti onun bölgesel ve tüm vücut videoları varSlm tüm vücut ve bel bölgesi içinde video var mı bende fazla video yok
Teşekkür ederim bakayım. Benim baktığım bir tane var ama farklı olursa da iyi olur tabiYouTube da lily Sabri diye bir kadın var videolarını tavsiye ederim bana çok iyi gelmişti onun bölgesel ve tüm vücut videoları var
Evet bacak için 15 dakikalık bir videosu var onu yapıyordum. 15 dk ama çok fena terletiyor ve yoruyor beni.
Ben de çok sevindim canım.inersin inşaallah. Ben diyete ilk başladığımda 71 bu gruba ilk dahil olduğumda ise 65 kiloydum. Ben yaptıysam herkes yapar çünkü yemeyi cidden çok seven biriyim
Yaaa sen canım mısın
Adaçayı içtim sanırım ondan ama şuan bi toparladım gibi. Benim canım kıymetlidir de biraz en ufak şeyde canım kendim sana ne oldu diye başlarım ağıt yakmaya ahahaha
Evet bacak için 15 dakikalık bir videosu var onu yapıyordum. 15 dk ama çok fena terletiyor ve yoruyor beni.
Ben de çok sevindim canım.inersin inşaallah. Ben diyete ilk başladığımda 71 bu gruba ilk dahil olduğumda ise 65 kiloydum. Ben yaptıysam herkes yapar çünkü yemeyi cidden çok seven biriyim
Suan her iki takimda 6kisi var.Alt liste nabersiniz?
Bu esas listeden korkulur size diyim, hadi kalkin yuruyun bakeyim.
Bi de liste disi kaptanlar var, en çok onlardan korkulur, hic belli olmaz hepimizi geciverirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?