- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Kraker kim ya o bana özensin şişkoboy kac senin ya,
yapariz 55, sen devam et,
ne diye soruyon hedefini, krakere mi ozendin yoksa![]()

165 boyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kraker kim ya o bana özensin şişkoboy kac senin ya,
yapariz 55, sen devam et,
ne diye soruyon hedefini, krakere mi ozendin yoksa![]()
Niye benim için arrişim bunu hak edecek ne yaptım benZalim Lusi
Senin icin yuruyorum![]()
Hem bisiklet surup,hemde isteklerini nasil yerine getireyim bebisNiye benim için arrişim bunu hak edecek ne yaptım ben![]()
Haciiii yazaydın gençlik ateşiylen gaflete düşmüş 55 yazmış yıllardır 60 a gelip mezun olur gibi izne ayrılıyor çocuk yapıp geri geliyor yine zayıflıyor ama bir türlü mezun olamıyor bunun orta yolu yok mu diyeSeabahar dan notlarindan kontrol etmesini istedim![]()
Taaaam taaaamHem bisiklet surup,hemde isteklerini nasil yerine getireyim bebis![]()
Ses verince danisirim bir,sana kiyak gecer mi diyeHaciiii yazaydın gençlik ateşiylen gaflete düşmüş 55 yazmış yıllardır 60 a gelip mezun olur gibi izne ayrılıyor çocuk yapıp geri geliyor yine zayıflıyor ama bir türlü mezun olamıyor bunun orta yolu yok mu diye![]()
Eki Görüntüle 2903761
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta ise: 55.9
Fark: 700 g
%1.236
Arrietty_
Dahlia_
Artık koruyup şekillenmeye çalışacağım, umarım başarabilirim.
Kilo bildirimi
Gecen cuma:68.2
Guncel:66.9
Fark:1.3
Yuzde:1.906
Arrietty_ @H3RA_
Eki Görüntüle 2903768
Gecen cuma=68.8
Bugun=68.4
Fark=-400gramacayip hastayim ic giyimlede kiyafetle de ayni sonucEki Görüntüle 2903777
Arrietty_ @
Geçmiş olsun minnoşa annesi olmasın hasta inşallah![]()
Bogaz agrisindan. Bu sekilde devam ederse mutlaka haataneye gotur ama. Serumla desteklerler birkac gun.
Gecen hafta 57.25
Bugun 56.950
Fark -300
Yuzde 0.52
Hedef 56.900
Arrietty_ @neutral kaptanlarim ben adimdan ziyade bolgesel calismak istiyorum adim yarisina dahil olmasam nasil yapabiliriz?
Günaydınnasılsınız bakim
Bu haftam çok kötü geçti modum düştü burdan uzak kalınca.Mezun olmak istiyorum ama gidersem 5 li rakamları hiç göremem diye korkuyorum.
Eski spor yaptığım günlerimi özledim.Spor yapamayınca insan adapte olamıyormuş
Bi tartıya çıkayım bakayım ne diyecek bana![]()
Geçen cuma 71.3
Bugün 70.8
Fark - 500
Hedef 69.8
60 ları görmeyi çok özlediiimm☺
Bu hafta yememe dikkat ettim ama hareketim çok azdı.Maalesef çok az fark oldu ama yine de olduğuna seviniyorum
Arrietty_
Hellöööögg
Geçen cuma : 61.8
Bu hafta: 60.9
Giden: 0.9
Yüzde: 1.456
Haftaya hedef : 60.2
Eki Görüntüle 2903939
Verecek birşeyin kalmamış :)
Ama bizim boylara 50 ideal kilo bence.
Kilo bildirimi
Gecen cuma:68.2
Guncel:66.9
Fark:1.3
Yuzde:1.906
Arrietty_ @H3RA_
Eki Görüntüle 2903768
Gecen cuma=68.8
Bugun=68.4
Fark=-400gramacayip hastayim ic giyimlede kiyafetle de ayni sonucEki Görüntüle 2903777
Arrietty_ @
Gecen hafta 57.25
Bugun 56.950
Fark -300
Yuzde 0.52
Hedef 56.900
Arrietty_ @neutral kaptanlarim ben adimdan ziyade bolgesel calismak istiyorum adim yarisina dahil olmasam nasil yapabiliriz?
Hellöööögg
Geçen cuma : 61.8
Bu hafta: 60.9
Giden: 0.9
Yüzde: 1.456
Haftaya hedef : 60.2
Eki Görüntüle 2903939
Teşekkür ederiz kaptanim
alti arkdasimizi tebrik ediyorum . Eslerini tek birakmadilar
Halbuki daha fazla es vardi![]()
Ogluma gule gule demeye ve esyalarini goturmek icin okula gittim. Kuzumun gozleri dolduaglayacak diye korktum. Umarim eglenir de aklina gelmeyiz
![]()
Eline tutusturdum harclik verdim gittim. Babasi arkasindan gidecekti,zorla cektim. Aglardi kesinesyalari okulun bahcesine atip kosa kosa uzaklassaydin![]()
Eline tutusturdum harclik verdim gittim. Babasi arkasindan gidecekti,zorla cektim. Aglardi kesin