Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaka kartımı

müşterilere yaka kartı takmayacaklarına göre bir çalışandan bahsediyorsun
Garsona falan aşık olmadın inşallah
Ben bi kere garsona aşık olmuştum lisede onu görmek için hep yemek yiyordum. Garsona aşık olmayın diyetisyene aşık olun

H3RA_ tek emoji koymuşsunuz ama ben dün hem menü hem adım paylaştım. Menüyü erken saatte paylaştıydım belki gözünüzden kaçmıştır.

Selam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi
Adımlarım da vardı hepsini gün bazında ayrı ayrı ekleyebilirim, nasıl isterseniz

Bar dışında güzeldi menün..
Yani yerine başka birşey ola bilirdi..
Dün alıntı yapmıştım da yazamadım
Adımların az olmuş ama, gerçi benimki de iyi sayılmaz..

Bende hamlamisim. Bitince dus, cocuklari yatir derken bayilmisim

Su niye icemedin ?disarida miydin ?

Yoruldun ondan mi iyi degildin?

Bilmiyorum canım ya, havadan mı neden 3 gündür iyi hissetmiyorum kendimi, dün de git gel yorulunca daha da beter oldum.. Bugün dinleniyorum sabahtan, hiç birşey de yapmadım.. Akşam anneme gitmeyi düşünüyorum sadece, annemi görürsem daha iyi olurum

Kızlaaar neler yediniz bugün valla ben ekmeksiz döner yedim ofisteki herkes yemeğe gitti bende gittim ama ekmek yimedim döner de günah olmaz dimi

Geçmiş bitmiş olsun tamamiyle
Eski adımları eklemene gerek yok
Geçmişe dair paylaşım yoksa ekleyemiyorum tabloya
Bugün son gün zaten eşinde yürümedi
Yarın başla düzenli paylaşımlarına
yeni haftada sistemli gidersin

Selam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben bugün su orucu yapıyorum, kaç gündür azıcık artım vardı, bugün bakmadım hiç su orucuna başladım, umarım yarın eksi gelirim..

ama neden?

kac gundur hasta gibisin, neden su orucu ile daha da vucudunu zorluyorsun?

ben cok fazla su orucu tavsiye eden doktoru dinledim, hic biri senin kosullarinda su orucu onermiyor,
vucudunu strese sokuyorsun bos yere.
evde bir de 2 yas sendromlu bir birey varken bence cok yanlis strateji uyguluyorsun.

Valla konussam faydasi yok, sussam gonul razi degil durumundayim su anda,
cok uzuluyorum boyle kendine iskence eden hemcinslerime

Kızlaaar neler yediniz bugün valla ben ekmeksiz döner yedim ofisteki herkes yemeğe gitti bende gittim ama ekmek yimedim döner de günah olmaz dimi

bence gayet guzel oglen menusu olur, aksam protein az, sebze bol yaparsin.

ben karpuz, peynir, yumurta, yesillik yaptim.
aksama kofte olacak.

bence gayet guzel oglen menusu olur, aksam protein az, sebze bol yaparsin.

ben karpuz, peynir, yumurta, yesillik yaptim.
aksama kofte olacak.
Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çok

Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çok

bugunluk sadece adimlarimi 20 bine cikarmayi planliyorum, havayi guzel bulursam disarida yuruyus,
olmazsa evde belki bir video acarim.
tokken yapamiyorum o videolari, sonrasinda da cocuklar yatiyor gurultu olmasin diye yapamiyorum, o yuzden sessiz sessiz salonda yuruyebilirim de

Bizim ilk yilimiz bakalim neler olcak

hadi gazaniz mubarek olsun o zaman.

benim kucuk de bu sene anaokulu son sinif, seneye ayni okulda ilkokula devam edecek.
buyuk iyice alisti ama, cok rahatlatti, gerci onda de okuma-yazma guclugu var, gocmen oldugumuzdan kelli de olabilir, baska bir sebeple de olabilir disleksi falan, takipteyiz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…