- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.141
O yeahhHerks 20.000 üstü adım sözü verirse
gaddar reisi toplantıda ikna edebilirim
Ben bi kere garsona aşık olmuştum lisede onu görmek için hep yemek yiyordum. Garsona aşık olmayın diyetisyene aşık olunYaka kartımı
müşterilere yaka kartı takmayacaklarına göre bir çalışandan bahsediyorsun
Garsona falan aşık olmadın inşallah
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Dahlia_ Lusi MUAF MUAF MUAF @tomrs Lenochka Alys
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam 11.757
10.104 11.400
7.311 12.378
10.023 0
8.370 10.118
7.414 7.424
5.028 17.022
25.217 16.004
18.482 15.009
23.283 6.734
19.211 5.190
24.264 12.613
24.662 8.613
31.690 11.212
32.112 15.194
33.111 10.167
30.065 6.570
30.137 9.117
30.051
@CanTorun ablacımAlys ın eşi günlerdir paylaşım yapmıyor. Adım yarışında mağdur olmaması için sana sormadan seninle eşleyerek eş yarışına sokmuş oldum seni Çünkü
olmaman için hiç bir sebep yoktu. Fazlan var eksiğin yok yani
Ayrıca üst üste 3 gün paylaşım yapmayan üyeleri menü ve adım tablosundan çıkarttım.Lusi sen hariç. Hastalığını bildirdin muaf sayılıyorsun o yüzden.
Elticim arap olucak gordum sofralarina beklerim
Herkes vazgeccicek
PuhahahahaKızdırmasınlar beni 6.takıma gider nanik yaparım
adım yarışına sokarım hepinizi
Eki Görüntüle 2903323
benimkiler okula basladilar, calistigim icin yaz kiz tatil harici gidiyorlar
Yada spor hocasınaBen bi kere garsona aşık olmuştum lisede onu görmek için hep yemek yiyordum. Garsona aşık olmayın diyetisyene aşık olun
adımlarını eklemişimH3RA_ tek emoji koymuşsunuz ama ben dün hem menü hem adım paylaştım. Menüyü erken saatte paylaştıydım belki gözünüzden kaçmıştır.
Selam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Dahlia_ Lusi MUAF MUAF MUAF @tomrs Lenochka Alys
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam 11.757
10.104 11.400
7.311 12.378
10.023 0
8.370 10.118
7.414 7.424
5.028 17.022
25.217 16.004
18.482 15.009
23.283 6.734
19.211 5.190
24.264 12.613
24.662 8.613
31.690 11.212
32.112 15.194
33.111 10.167
30.065 6.570
30.137 9.117
30.051
@CanTorun ablacımAlys ın eşi günlerdir paylaşım yapmıyor. Adım yarışında mağdur olmaması için sana sormadan seninle eşleyerek eş yarışına sokmuş oldum seni Çünkü
olmaman için hiç bir sebep yoktu. Fazlan var eksiğin yok yani
Ayrıca üst üste 3 gün paylaşım yapmayan üyeleri menü ve adım tablosundan çıkarttım.Lusi sen hariç. Hastalığını bildirdin muaf sayılıyorsun o yüzden.
Selam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi
Adımlarım da vardı hepsini gün bazında ayrı ayrı ekleyebilirim, nasıl isterseniz
Yeme işim bitti, hemen yazayım.
11:00-14:00 arası yedim.
1 avuç çiğ badem
1 küçük salatalık
1 protein bar
1 elma
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Saat 14:00'te bitti.
Su ile adımlar akşama.
Kuchisabishii Dahlia_
Bende hamlamisim. Bitince dus, cocuklari yatir derken bayilmisim
Su niye icemedin ?disarida miydin ?
Yoruldun ondan mi iyi degildin?
Geçmiş bitmiş olsun tamamiyleSelam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi
Adımlarım da vardı hepsini gün bazında ayrı ayrı ekleyebilirim, nasıl isterseniz
Selam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben bugün su orucu yapıyorum, kaç gündür azıcık artım vardı, bugün bakmadım hiç su orucuna başladım, umarım yarın eksi gelirim..
Kızlaaar neler yediniz bugün valla ben ekmeksiz döner yedim ofisteki herkes yemeğe gitti bende gittim ama ekmek yimedim döner de günah olmaz dimi
Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çokbence gayet guzel oglen menusu olur, aksam protein az, sebze bol yaparsin.
ben karpuz, peynir, yumurta, yesillik yaptim.
aksama kofte olacak.
Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çok
Bugün el birliğiyle köfteleri bitirme günü olsun ama planlar ve menü güzelll yarına eksiler eksileraslinda persembe aksamina sade sebze yakisir da benim koftelerin son kullanma tarihleri gelmis
Bizim ilk yilimiz bakalim neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?