- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #494.101
Huhuki nerelerdesin. Kac gundur menu de vermiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rusvet mi?Bugun kizi doktora goturecegim. Ondan once kutuphane ve avm gezmek istiyor
Yok gecen kargo paketi almaya gitmistik dansdan sonra. Benim kiz makyaj bolumunde gezmeyi cok sever O gun vaktimiz yoktu. Doktor ile avm yakin olunca aklina geldi:))Rusvet mi?
Cok kacak var takimdaHuhuki nerelerdesin. Kac gundur menu de vermiyorsun
Anne-kiz gunu olacak desene. Iyi eglencelerYok gecen kargo paketi almaya gitmistik dansdan sonra. Benim kiz makyaj bolumunde gezmeyi cok sever O gun vaktimiz yoktu. Doktor ile avm yakin olunca aklina geldi:))
Kutuphaneyede vermemiz gereken kitaplar var. Okuduklarimizi verip yeni alacagiz.
Iyi gidiyordu. En son wc sorununa cozum ariyordu. En son sali girmis..Cok kacak var takimda
TesekkurlerAnne-kiz gunu olacak desene. Iyi eglenceler
Telefon sorunu vardi bir ara. Net sorunu daha dogrusu. Gelir amaIyi gidiyordu. En son wc sorununa cozum ariyordu. En son sali girmis..
UmarimTelefon sorunu vardi bir ara. Net sorunu daha dogrusu. Gelir ama
Kilo vermek istiyorsun diye soyluyorum. Bana sorsan kilonu koruyup duzenli egzersize (aletli) yogunlasip sekillenmek en iyisi
Burdada sıkılıyorum yaw. Arabamida bi turlu getirmediler sinir oldum. Hollandayi da ozlemedim dahaevet evet vermek istiyorum, hedef 53 olacak bakalim.
sekillenme kismina da baslamistim da iste geri donmem lazim.
ya turkiyeden 40 dereceden cikip burada yagmurlu havaya geldik, vucut afalladi sanki.
Lori koca bul gelme kiz, tum agustos yagmurlu geciyor su anda, sabah montla evden ciktim cocuklari birakmaya, dun aksam corapla yattim isitamadim kendimi diye
Burdayım eyyy kaptanımmmmm@_Vera_ kuzusu burda misin
Aynn ya bi takim sıkıntılar cikti suan burdayim sukurHuhuki nerelerdesin. Kac gundur menu de vermiyorsun
Profil fotom senin icinBurdayım eyyy kaptanımmmmm
Yarabbi galbimmm tansiyonummm keşke benimde böyle güzel bi kızım olsa ileride.Profil fotom senin icin
evet evet vermek istiyorum, hedef 53 olacak bakalim.
sekillenme kismina da baslamistim da iste geri donmem lazim.
ya turkiyeden 40 dereceden cikip burada yagmurlu havaya geldik, vucut afalladi sanki.
Lori koca bul gelme kiz, tum agustos yagmurlu geciyor su anda, sabah montla evden ciktim cocuklari birakmaya, dun aksam corapla yattim isitamadim kendimi diye
Burdada sıkılıyorum yaw. Arabamida bi turlu getirmediler sinir oldum. Hollandayi da ozlemedim daha
Koca bul oyle kolaydi yavrum
Burdada sıkılıyorum yaw. Arabamida bi turlu getirmediler sinir oldum. Hollandayi da ozlemedim daha
Koca bul oyle kolaydi yavrum