- 7 Ekim 2019
- 1.079
- 4.916
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.161
Canım onu bile anca yaptım, bu sıralar niyeyse zorlanıyorum. Protein bar da evde vardı dayanamayıp yeyiverdiydim.Bar dışında güzeldi menün..
Yani yerine başka birşey ola bilirdi..
Dün alıntı yapmıştım da yazamadım
Adımların az olmuş ama, gerçi benimki de iyi sayılmaz..
ama neden?
kac gundur hasta gibisin, neden su orucu ile daha da vucudunu zorluyorsun?
ben cok fazla su orucu tavsiye eden doktoru dinledim, hic biri senin kosullarinda su orucu onermiyor,
vucudunu strese sokuyorsun bos yere.
evde bir de 2 yas sendromlu bir birey varken bence cok yanlis strateji uyguluyorsun.
Valla konussam faydasi yok, sussam gonul razi degil durumundayim su anda,
cok uzuluyorum boyle kendine iskence eden hemcinslerime
Canım onu bile anca yaptım, bu sıralar niyeyse zorlanıyorum. Protein bar da evde vardı dayanamayıp yeyiverdiydim.
Bugün de saat 13:00'da yeme içmeyi kestim ama doğru düzgün bir şey yiyemedim. Reglim duraklayıp geri başladı. Öyle olunca yine karnım ağrıdı ve midem bulandı. Zar zor yiyebildim.
Bugün geçen Cuma'ya göre -400 geldim, bakalım yarın ne olacak?
Sen nasıl oldun, inşaallah bugün daha iyisindir?
hadi gazaniz mubarek olsun o zaman.
benim kucuk de bu sene anaokulu son sinif, seneye ayni okulda ilkokula devam edecek.
buyuk iyice alisti ama, cok rahatlatti, gerci onda de okuma-yazma guclugu var, gocmen oldugumuzdan kelli de olabilir, baska bir sebeple de olabilir disleksi falan, takipteyiz bakalim.
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Geçmiş olsun canım, reglden de az çekmiyoruzz
Ben iyiyim, kendime geldim, şimdi de oğlum ateşlendi, dişinden yine büyük ihtimal, morali yerinde sadece ateşi var..
Menü olmayan menümü yazmaya geldim ki belki uğrayamam, akşam ateş daha zor, fırsat bulamaya bilirim..
Umarım hâlsiz düşmezsin kuzum.Su orucu yaptım, su dışında birşey de içmedim..
Şimdilik 2 lt, içerim daha ama yazamaya bilirim..
Kuchisabishii @neutral Lenochka
Kuzum ilk su orucun mu ? Ve kac saat oldu? Ne zaman sonlandiracaksin ?Su orucu yaptım, su dışında birşey de içmedim..
Şimdilik 2 lt, içerim daha ama yazamaya bilirim..
Kuchisabishii @neutral Lenochka
Evdeki iletisiminiz nasil ? Bizde ayni durumdayiz anadil turkce olarak ilerledik simdilik kucuk ama konuşmak istemiyor okulda ilkhaftalar cok zorlanicak . Okuldan sonra gocmenler icin kurslar oluyor sizdede vardir belki ekstra ders seklinde sorunsuz çözersiniz bence
Selam kizlar
Oglum yarin 1,5 gunluk yatiliya gidiyor. Anneanne de kalmisti Ama boyle uzak bir yerde ilk defa olacak.
Cok cabuk buyuyorlar. Pek niyeti yoktu bizden biri gelmiyor diye. Biraz cesaretlendirince gitmeye niyetlendi .
Yok 1,5 iste1.5 gun yatili ne kiz,
1 gece yatilidir o
iyi etmissin cesaretlendirmekle.
bizimki dede ile beraber 1 hafta kalmisti teyzesinde, dede olmasa kalmazdi ama, iyi bir deneyim oldu.
Disleksi olsa bile cok dikkatliler artik. Her sekilde yardimci oluyorlar.evde turkce konusuyoruz, biz kendimiz zaten bilmiyoruz buranin dilini henuz, cok az iste cat pat diyelim.
ama cocuklarin dili iyi, sadece seslerde sikinti var, benzer sesleri ayirt edemiyor, o da okuma-yazma guclugune sebep olabilir diyor ogretmeni, ama disleksi de buyuk ihtimal, bazi seyler ona da uyuyor, 8 yasina girecek, bu sene artik disleksi ise sanirim tani koyulacak.
Disleksi olsa bile cok dikkatliler artik. Her sekilde yardimci oluyorlar.
Bizimkiler hic türkce konusmuyoranliyorlar ama Turkiyeye gidince sorun oluyor
Selam kizlar
Oglum yarin 1,5 gunluk yatiliya gidiyor. Anneanne de kalmisti Ama boyle uzak bir yerde ilk defa olacak.
Cok cabuk buyuyorlar. Pek niyeti yoktu bizden biri gelmiyor diye. Biraz cesaretlendirince gitmeye niyetlendi .
Kara kuzun büyüdü artık ooo daha ne gezmelere kamplara festivallere gidicek bunlar daha başlangıç. Evde bir diva var o yeter sana zatenEl feneri almak icin ,evin 300m ilerisindeki magza yerine 2km ilerisindeki magzaya yuruyorum
Ben cok bosladim sporuKara kuzun büyüdü artık ooo daha ne gezmelere kamplara festivallere gidicek bunlar daha başlangıç. Evde bir diva var o yeter sana zaten
Bende bi yürüyüşe niyetlendim ama çok sıcak hava serinlesin de karnım ağrımazsa çıkıp adımlayayım. Sana yetişemem tabi asla amaaaa işte denicez
Ben bu mesajı yeni görüyorum. Selaaam seninle hiiiiç sohbet edememiştim. Su orucu beni çok zorluyor ben asla yapamadım. Mesela su orucuna karar verdiğim gün midem ağrımaya başlayınca bırakıyorum. Senin nasıl gidiyor?Selam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben bugün su orucu yapıyorum, kaç gündür azıcık artım vardı, bugün bakmadım hiç su orucuna başladım, umarım yarın eksi gelirim..
Benim anadilim Ama babasinin degil :)canim sizin durum farkli zaten, senin de ana dilin sayilir o dil,
biz evde her turlu turkce konusmak zorundayiz, yoksa kotaramayiz ha ha
disleksi konusu canimi sikmiyor zaten, o konuda yapacak bir sey yok cunku,
ama tabi desteklenmesi gerekiyor bariz belli. Bakalim simdi komsu ile okuma calismasi yapmaya baslayacaklar gunluk, belki benden daha faydali olur, sonucta benim telaffuz illa ki cok farkediyor.
evde turkce konusuyoruz, biz kendimiz zaten bilmiyoruz buranin dilini henuz, cok az iste cat pat diyelim.
ama cocuklarin dili iyi, sadece seslerde sikinti var, benzer sesleri ayirt edemiyor, o da okuma-yazma guclugune sebep olabilir diyor ogretmeni, ama disleksi de buyuk ihtimal, bazi seyler ona da uyuyor, 8 yasina girecek, bu sene artik disleksi ise sanirim tani koyulacak.
Ben cok bosladim sporu
O yuzdende aldim kilo
Tam divadedigin gibi o yetiyor. Ama okula baslamasi iyi oldu. Pek huysuzlugu kalmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?