• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaka kartımı:KK59:

müşterilere yaka kartı takmayacaklarına göre bir çalışandan bahsediyorsun
Garsona falan aşık olmadın inşallah :KK70:
Ben bi kere garsona aşık olmuştum lisede onu görmek için hep yemek yiyordum. Garsona aşık olmayın diyetisyene aşık olun 🤣🤣

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​

• Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p

3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

:KK200::kk77:740.Etap Menü Tablosu :kk77::KK200:

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
⛔ Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
⛔ Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
⛔ Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
:nazar::nazar:
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸
🌈🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
Lusi Lusi
🌹
🦋
❤️
MUAF​
MUAF​
MUAF​
🦋
❤️
🌸
🌈
@tomrs
🌹
🦋
❤️
🌸
🌈
:nazar:
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
🌹
🦋
❤️
🌸
🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
😔
😔
❤️

👣 740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi 👣

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
11.757
10.104
11.400
7.311
12.378
10.023
0
8.370
10.118
7.414
7.424
5.028
17.022
25.217
16.004
18.482
15.009
23.283
6.734
19.211
5.190
24.264
12.613
24.662
8.613
31.690
11.212
32.112
15.194
33.111
10.167
30.065
6.570
30.137
9.117
30.051

@CanTorun ablacım Alys Alys ın eşi günlerdir paylaşım yapmıyor. Adım yarışında mağdur olmaması için sana sormadan seninle eşleyerek eş yarışına sokmuş oldum seni:KK48: Çünkü
olmaman için hiç bir sebep yoktu. Fazlan var eksiğin yok yani :KK9:

Ayrıca üst üste 3 gün paylaşım yapmayan üyeleri menü ve adım tablosundan çıkarttım. Lusi Lusi sen hariç.
Hastalığını bildirdin muaf sayılıyorsun o yüzden.
H3RA_ H3RA_ tek emoji koymuşsunuz ama ben dün hem menü hem adım paylaştım. Menüyü erken saatte paylaştıydım belki gözünüzden kaçmıştır.

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​

• Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p

3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

:KK200::kk77:740.Etap Menü Tablosu :kk77::KK200:

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
⛔ Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
⛔ Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
⛔ Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸
🌈🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
Lusi Lusi
🌹
🦋
❤️
MUAF​
MUAF​
MUAF​
🦋
❤️
🌸
🌈
@tomrs
🌹
🦋
❤️
🌸
🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
🌹
🦋
❤️
🌸
🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
🌹🌹
🦋🦋
❤️❤️
🌸🌸
🌈🌈
😔
😔
❤️

👣 740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi 👣

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
11.757
10.104
11.400
7.311
12.378
10.023
0
8.370
10.118
7.414
7.424
5.028
17.022
25.217
16.004
18.482
15.009
23.283
6.734
19.211
5.190
24.264
12.613
24.662
8.613
31.690
11.212
32.112
15.194
33.111
10.167
30.065
6.570
30.137
9.117
30.051

@CanTorun ablacım Alys Alys ın eşi günlerdir paylaşım yapmıyor. Adım yarışında mağdur olmaması için sana sormadan seninle eşleyerek eş yarışına sokmuş oldum seni:KK48: Çünkü
olmaman için hiç bir sebep yoktu. Fazlan var eksiğin yok yani :KK9:

Ayrıca üst üste 3 gün paylaşım yapmayan üyeleri menü ve adım tablosundan çıkarttım. Lusi Lusi sen hariç.
Hastalığını bildirdin muaf sayılıyorsun o yüzden.
Selam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi 💝
Adımlarım da vardı hepsini gün bazında ayrı ayrı ekleyebilirim, nasıl isterseniz 🌹

Yeme işim bitti, hemen yazayım.

11:00-14:00 arası yedim.

1 avuç çiğ badem
1 küçük salatalık
1 protein bar
1 elma
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek

Saat 14:00'te bitti.

Su ile adımlar akşama.

Kuchisabishii Kuchisabishii Dahlia_ Dahlia_

Bar dışında güzeldi menün..
Yani yerine başka birşey ola bilirdi..
Dün alıntı yapmıştım da yazamadım 🤭
Adımların az olmuş ama, gerçi benimki de iyi sayılmaz..

Bende hamlamisim. Bitince dus, cocuklari yatir derken bayilmisim 😂

Su niye icemedin ?disarida miydin ?

Yoruldun ondan mi iyi degildin?

Bilmiyorum canım ya, havadan mı neden 3 gündür iyi hissetmiyorum kendimi, dün de git gel yorulunca daha da beter oldum.. Bugün dinleniyorum sabahtan, hiç birşey de yapmadım.. Akşam anneme gitmeyi düşünüyorum sadece, annemi görürsem daha iyi olurum 🤗

Kızlaaar neler yediniz bugün valla ben ekmeksiz döner yedim ofisteki herkes yemeğe gitti bende gittim ama ekmek yimedim döner de günah olmaz dimi

Selam canım aklımdasınız hep bobiler daha iyiler şükür ya bugün itibariyle aktif olacağım inşallah özledim herkesi 💝
Adımlarım da vardı hepsini gün bazında ayrı ayrı ekleyebilirim, nasıl isterseniz 🌹
Geçmiş bitmiş olsun tamamiyle
Eski adımları eklemene gerek yok
Geçmişe dair paylaşım yoksa ekleyemiyorum tabloya
Bugün son gün zaten eşinde yürümedi
Yarın başla düzenli paylaşımlarına
yeni haftada sistemli gidersin

Selam kızlar..
Napıyorsunuz?
Ben bugün su orucu yapıyorum, kaç gündür azıcık artım vardı, bugün bakmadım hiç su orucuna başladım, umarım yarın eksi gelirim..

ama neden?

kac gundur hasta gibisin, neden su orucu ile daha da vucudunu zorluyorsun?

ben cok fazla su orucu tavsiye eden doktoru dinledim, hic biri senin kosullarinda su orucu onermiyor,
vucudunu strese sokuyorsun bos yere.
evde bir de 2 yas sendromlu bir birey varken bence cok yanlis strateji uyguluyorsun.

Valla konussam faydasi yok, sussam gonul razi degil durumundayim su anda,
cok uzuluyorum boyle kendine iskence eden hemcinslerime :KK43:

Kızlaaar neler yediniz bugün valla ben ekmeksiz döner yedim ofisteki herkes yemeğe gitti bende gittim ama ekmek yimedim döner de günah olmaz dimi

bence gayet guzel oglen menusu olur, aksam protein az, sebze bol yaparsin.

ben karpuz, peynir, yumurta, yesillik yaptim.
aksama kofte olacak.

bence gayet guzel oglen menusu olur, aksam protein az, sebze bol yaparsin.

ben karpuz, peynir, yumurta, yesillik yaptim.
aksama kofte olacak.
Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çok

Ooo senin menü de şahane valla afiyet olsun. Spor ne yapacaksın? Ben bugün yapamam sanırım reglim söktü sancım çok

bugunluk sadece adimlarimi 20 bine cikarmayi planliyorum, havayi guzel bulursam disarida yuruyus,
olmazsa evde belki bir video acarim.
tokken yapamiyorum o videolari, sonrasinda da cocuklar yatiyor gurultu olmasin diye yapamiyorum, o yuzden sessiz sessiz salonda yuruyebilirim de :KK45:

Bizim ilk yilimiz bakalim neler olcak😅

hadi gazaniz mubarek olsun o zaman.

benim kucuk de bu sene anaokulu son sinif, seneye ayni okulda ilkokula devam edecek.
buyuk iyice alisti ama, cok rahatlatti, gerci onda de okuma-yazma guclugu var, gocmen oldugumuzdan kelli de olabilir, baska bir sebeple de olabilir disleksi falan, takipteyiz bakalim.

Back