Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok gecen kargo paketi almaya gitmistik dansdan sonra. Benim kiz makyaj bolumunde gezmeyi cok sever O gun vaktimiz yoktu. Doktor ile avm yakin olunca aklina geldi:))
Kutuphaneyede vermemiz gereken kitaplar var. Okuduklarimizi verip yeni alacagiz.
Anne-kiz gunu olacak desene. Iyi eglenceler

Kilo vermek istiyorsun diye soyluyorum. Bana sorsan kilonu koruyup duzenli egzersize (aletli) yogunlasip sekillenmek en iyisi

evet evet vermek istiyorum, hedef 53 olacak bakalim.
sekillenme kismina da baslamistim da iste geri donmem lazim.

ya turkiyeden 40 dereceden cikip burada yagmurlu havaya geldik, vucut afalladi sanki.

Lori koca bul gelme kiz, tum agustos yagmurlu geciyor su anda, sabah montla evden ciktim cocuklari birakmaya, dun aksam corapla yattim isitamadim kendimi diye

Burdada sıkılıyorum yaw. Arabamida bi turlu getirmediler sinir oldum. Hollandayi da ozlemedim daha
Koca bul oyle kolaydi yavrum

Burdada sıkılıyorum yaw. Arabamida bi turlu getirmediler sinir oldum. Hollandayi da ozlemedim daha
Koca bul oyle kolaydi yavrum

hahah bende de aynisi oldu, 40 dereceyi ozledim resmen
Lori katiliyorum bul birini donme, gerci sizde yine bize gore daha guzel havalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…