- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
Bu hafta ilk defa “cok kacisi” degilAaa neyi begenmedin kiz,
Meyve cok kacti gene ama kalan iyi ya, degil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta ilk defa “cok kacisi” degilAaa neyi begenmedin kiz,
Meyve cok kacti gene ama kalan iyi ya, degil mi?
Bu hafta ilk defa “cok kacisi” degilAyrica senin de belirttigin gibi yurumuyorsun. Bu menu ve adimla koruma olur, veremezsin
![]()
Kilo vermek istiyorsun diye soyluyorum. Bana sorsan kilonu koruyup duzenli egzersize (aletli) yogunlasip sekillenmek en iyisiYazin hep kaciyor bende meyve
Yürüyüş konusunda ne desen haklisin.
Ya tatil tembelliği devam ediyor. Bir de 2 gundur dolap falan kurduk esimle, ev duzenleme islerindeyiz bu ara.
Ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi nasil aticam üstümden bilemedim.
he tecrübe ettin mi biz nasıl zor verdik o kilolarıMuhahahha 7 agustostan beri yemek yapmamisim ule. Alanyada neyse otel. Konyadayim 3 gundur ve 3 gundur alo diyorum
Turkiyede nasil ac kalam la
Biber domatesleri bile lezzetli![]()
Reglidendir oYazin hep kaciyor bende meyve
Yürüyüş konusunda ne desen haklisin.
Ya tatil tembelliği devam ediyor. Bir de 2 gundur dolap falan kurduk esimle, ev duzenleme islerindeyiz bu ara.
Ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi nasil aticam üstümden bilemedim.
selam canim, kac aylik oldu senin bebis? aglamasi psikolojik olarak da zorlar insani, insallah biran once atlatir ne rahatsiz ediyorsa
Kac yasindaydi?
Sen nasil oldun?![]()
Bende hamlamisim. Bitince dus, cocuklari yatir derken bayilmisimAyy ben paslanmışımmm eskiden 6 mile yapardım şimdi zar zor yaptım 3 mile
Su niye icemedin ?disarida miydin ?Sabah: 1 kase yoğurtlu yulafli meyveli kahvaltı
Öğle: 1kase mercimek corbasi
Aksam : Yumurta salatasi, 3 yk bulgur pilavi, ayran.
Ara : 1 yesil elma, cay
Su icemedim ve spor yapamadım. Halsizlik vardi.
Yoruldun ondan mi iyi degildin?
Tmm kizhe tecrübe ettin mi biz nasıl zor verdik o kiloları
dimek siz yurtdışındakiler için daha kolay
ben beklerim senin dönmeni
benim açığı sen kapatıcan
Alys başka joker bulsun kendisine
![]()
2 yasta normal. Ben de korkuyla bekliyorum2 yaşında canım.. İnşaAllah..
Şu an tüm enerjimi bitirmiş durumda, ve henüz uyumadı yatağı dağıtıyor..
2 yaşında..
Ben iyiydim de bugün sıcakta git gel fena oldum yine.. Araba da tutuyor, kaç saattir midem bulanıyor.. Baş ağrısı da geri geldi haliyle.. O yüzden pek aktif olamıyorum, telefona bakamıyorum..
Gunaydin Vera kuzusuGünaydın kızlaaar![]()
GunaydinGunaydin![]()