• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler herkese,
Bugünkü menüm
Sabah: 2 dilim ekmek , 1 yumurta , zeytin peynir çay
Akşam : yarım patlıcandan karnıyarık, 3 kaşık makarna , yoğurt
Gece: portakal ve azcık çilek 1 yeşil çay

A Arrietty_ biraz zor bir zamandan geçiyorum.Sadece menü paylaşımı yapsam bikaç gün olur mu?
Selam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer
Off off moralim bozuk. Bu kiloya diyet yapmaya niyet ede ede çıktım zaten.
Sabah iyi oglen iyi aksamdan sonra atistirmaliklar derken şiş bir karin ve pismanlik hissi ile basbasayim. İnsallah bu son olsun.
Dengelemeyi istiyirum. Gecistirmemeyi, kendime sofra hazirlamaya usunememeyi. Ayakustu atistirmamayi....
Bi defa yapmistim 4.takim sayesinde. Yine yapacağım insallah. Sizlere cok ihtiyacim var kizlar. Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyorum.
Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. D deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu H3RA_ H3RA_
Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,:KK25:
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,:kk77::spor:
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,:KK5:
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,:KK6:
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.:p:rapci:
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))

Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)

Gel gelelim eslere. Kura ceker gibi belirlendi esler.

1. Grup

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR | @deniz diyette

2. Grup

Dahlia_ Dahlia_ | Lenochka Lenochka

3. Grup

@Lady Tenar | @suspushanimcim

4. Grup

Huhuki Huhuki | Lori Lori

5. Grup

@tomrs | Lusi Lusi

6. Grup

tavsannesi tavsannesi | BLU3 BLU3
Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi H3RA_ H3RA_ kaptanim

Afiyet olsun canım 😊 biraz da salata eklenebilirdi belki

Ödülün harika 😍 afiyet olsun, menü de güzel 🖒

Ben de mercimekli bulgur pilavını çok severim, aklıma düşürdün, yarın yapayım da yiyeyim ❤ güzel menü 🖒

Rica ederim kuzum, bol eksilerin olsun 🌷

Dahlia_ Dahlia_ canım nerelerdesin eşim? 😊

Sokaklardaydımm 😂
Alışveriş yaptım, akşam 2 yere davetliydin, ordan ora git derken eve sadece kıyafet değiştirmeye uğradım, o zaman da oğlumla ilgilenmekten telefona bakamadım..

ya da esine cocuguna da ayni menuden yap.

bak bu aksam bizde bulgur pilavi, taze fasulye ve cacik vardi,

ben bulgur pilavindan az, fasulyeden cok yedim,
esim tam tersini yedi,
cocuklar cacik yerine meyveli yogurt yediler.

kisaca kimseye ayri yemek yapmadim, ama hepimizin de isine gelen bir menu oldu.

bazen boyle olamiyor,
mesela pizza gunu yapiyoruz,
o zaman da erkenden hazirlaniyorum, o gun yiyecegim diger ogunlerden kisip pizza partisinde ben de yiyorum, benim pizza lahmacun inceliginde oluyor ama olsun, ailecek ayni seyi yapiyoruz ve yiyoruz. Aklim onlarin tabaginda kalmiyor, mutlu da oluyorum, doyuyorum da.

neyse sen menuleri paylastikca fikirler yazariz hepimiz zaten,
sen yeter ki bu yola basini koy.
kilo dedigin verilir elbette, ama amacimiz mutlu ve huzurlu sekilde kilolarimizi verip daha da geri almamak.
Takımın gızlı kaptanı💜 ne guzel usanmadan yol gösteriyosun 👍
Günaydın hanımlar :KK200:
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar 🥺
Dualarınızı güzel dileklerinizi bekliyorum 🙏🤲
Çok gecmıs olsun canım. Kendılıgınden düşüyordu o tüpler halbukı. Sorunsuz olup bıtsın inşallah

Off off moralim bozuk. Bu kiloya diyet yapmaya niyet ede ede çıktım zaten.
Sabah iyi oglen iyi aksamdan sonra atistirmaliklar derken şiş bir karin ve pismanlik hissi ile basbasayim. İnsallah bu son olsun.
Dengelemeyi istiyirum. Gecistirmemeyi, kendime sofra hazirlamaya usunememeyi. Ayakustu atistirmamayi....
Bi defa yapmistim 4.takim sayesinde. Yine yapacağım insallah. Sizlere cok ihtiyacim var kizlar. Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyorum.
Hosgeldin insallah hedefine ulasirsin🤗burdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin🌹

Dünkü menüm

11.00
2 yumurtadan otlu omlet
1 parça karpuz
2 kk peynir
1 dilim ekmek

14.30
Sac kavurma
Domates
1 bardak vişne komposto
1 dilim ekmek

Ödülüm 1 adet biscolata pie

Su 2 lt

11.700 adım - 345 puan

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ Lenochka Lenochka
Afiyet olsun canım, vişneden daha önceki yarıştığımda ceza yemiştim ben :olamaz: ama günü erken kapatmışsın, sorun olmaz. Ödülün de afiyet olsun. 😊
Adımlar güzel. 🖒
Sokaklardaydımm 😂
Alışveriş yaptım, akşam 2 yere davetliydin, ordan ora git derken eve sadece kıyafet değiştirmeye uğradım, o zaman da oğlumla ilgilenmekten telefona bakamadım..
Maşaallah epey gezmişsin. 😄
Lenochka Lenochka
Evi bir toplayayım, dünkü alışveriş ortalıkta hala 🤭 Kahvaltı sonrası gelirim menüleri konuşuruz..
Kolay gelsin canım. Dün yaptığım sporlardan dolayı her yerim ağrıyor. Gece de iyi uyuyamadım, sabah geç kalktım. Kahvaltıdan sonra kendime gelirim inşaallah. Olmadı bi ağrı kesici içerim.
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar 🥺
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. 😔

Gunaydin canim
Zor bir ameliyat degil,anne yuregi iste 😔
Tup dusmeyince hala kapanmsmis zar. Yoksa kapatmak icin mi ameliyat olacak ?

Selam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer

Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. D deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu H3RA_ H3RA_

Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi H3RA_ H3RA_ kaptanim
Evet canım adım yarışına devam
İsteyen eşiyle anlaşıp sporunuda yapsın puanlasın

Sabah 9h1krep+1ck recel ,domates,peynir, zeytin ,2duble cay

Ara 13 muz+1avuc kadar cerez(bugun birakiyorum yemegi sonra cok aciktirdi beni)

Aksam18 1porsiyon kuru fasulye, bolsalata,1.dekmek,2 kornison ,1soda

3ltsu

8600adim 258puan
30dk kosu 180puan TOPLAM 438PUAN
DuzEmeldim
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_
10 bin altinda kalmissin🙃 Duzemeldim ne demek anlamadim. Rahatsiz misin?🌺

Back