Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuru yuru Gunluk 20 bin adimin altina dusme.
Selam canim.
Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.Off off moralim bozuk. Bu kiloya diyet yapmaya niyet ede ede çıktım zaten.
Sabah iyi oglen iyi aksamdan sonra atistirmaliklar derken şiş bir karin ve pismanlik hissi ile basbasayim. İnsallah bu son olsun.
Dengelemeyi istiyirum. Gecistirmemeyi, kendime sofra hazirlamaya usunememeyi. Ayakustu atistirmamayi....
Bi defa yapmistim 4.takim sayesinde. Yine yapacağım insallah. Sizlere cok ihtiyacim var kizlar. Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyorum.
Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.Es yarisi nedir diyenler icin :
haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
eslerin cuma gunu tartida ne kadar eksi geldiklerini hesaplayip, en cok eksi ile gelen es grubunu 1. sececegiz.
Bu gruba özel 2 ödül hakki var :))
Ve biraz daha hareketli olalim diye
Gunun etkinligi Leslie walk walk walk :)
Gel gelelim eslere. Kura ceker gibi belirlendi esler.
1. Grup
KumraL_KrakeR | @deniz diyette
2. Grup
Dahlia_ | Lenochka
3. Grup
@Lady Tenar | @suspushanimcim
4. Grup
Huhuki | Lori
5. Grup
@tomrs | Lusi
6. Grup
tavsannesi | BLU3
Afiyet olsun canım biraz da salata eklenebilirdi belki
Ödülün harika afiyet olsun, menü de güzel 🖒
Ben de mercimekli bulgur pilavını çok severim, aklıma düşürdün, yarın yapayım da yiyeyim ❤ güzel menü 🖒
Rica ederim kuzum, bol eksilerin olsun
Dahlia_ canım nerelerdesin eşim?
Yagmur durmusken yaramazi da alip sitenin bahcesinde turlayayim biraz@AKovser yuru sen de
Gunaydin kizlar
Hayirli haftasonu dilerim. Dün ödül yapmayan varsa en gec ogle sonu yapmis olsun.
Onun disinda ufak kacamaklarda olsa puan kiracagim , yaptiginiz sporlardan.
artik ise gitme vakti. Aksama gorusuruz
Gecmis olsun kuzummGünaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Dualarınızı güzel dileklerinizi bekliyorum
Günaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Günaydın hanımlar
Takımın gızlı kaptanı ne guzel usanmadan yol gösteriyosunya da esine cocuguna da ayni menuden yap.
bak bu aksam bizde bulgur pilavi, taze fasulye ve cacik vardi,
ben bulgur pilavindan az, fasulyeden cok yedim,
esim tam tersini yedi,
cocuklar cacik yerine meyveli yogurt yediler.
kisaca kimseye ayri yemek yapmadim, ama hepimizin de isine gelen bir menu oldu.
bazen boyle olamiyor,
mesela pizza gunu yapiyoruz,
o zaman da erkenden hazirlaniyorum, o gun yiyecegim diger ogunlerden kisip pizza partisinde ben de yiyorum, benim pizza lahmacun inceliginde oluyor ama olsun, ailecek ayni seyi yapiyoruz ve yiyoruz. Aklim onlarin tabaginda kalmiyor, mutlu da oluyorum, doyuyorum da.
neyse sen menuleri paylastikca fikirler yazariz hepimiz zaten,
sen yeter ki bu yola basini koy.
kilo dedigin verilir elbette, ama amacimiz mutlu ve huzurlu sekilde kilolarimizi verip daha da geri almamak.
Çok gecmıs olsun canım. Kendılıgınden düşüyordu o tüpler halbukı. Sorunsuz olup bıtsın inşallahGünaydın hanımlar
Hosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsinOff off moralim bozuk. Bu kiloya diyet yapmaya niyet ede ede çıktım zaten.
Sabah iyi oglen iyi aksamdan sonra atistirmaliklar derken şiş bir karin ve pismanlik hissi ile basbasayim. İnsallah bu son olsun.
Dengelemeyi istiyirum. Gecistirmemeyi, kendime sofra hazirlamaya usunememeyi. Ayakustu atistirmamayi....
Bi defa yapmistim 4.takim sayesinde. Yine yapacağım insallah. Sizlere cok ihtiyacim var kizlar. Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyorum.
Afiyet olsun canım, vişneden daha önceki yarıştığımda ceza yemiştim ben ama günü erken kapatmışsın, sorun olmaz. Ödülün de afiyet olsun.
Maşaallah epey gezmişsin.Sokaklardaydımm
Alışveriş yaptım, akşam 2 yere davetliydin, ordan ora git derken eve sadece kıyafet değiştirmeye uğradım, o zaman da oğlumla ilgilenmekten telefona bakamadım..
Kolay gelsin canım. Dün yaptığım sporlardan dolayı her yerim ağrıyor. Gece de iyi uyuyamadım, sabah geç kalktım. Kahvaltıdan sonra kendime gelirim inşaallah. Olmadı bi ağrı kesici içerim.Lenochka
Evi bir toplayayım, dünkü alışveriş ortalıkta hala Kahvaltı sonrası gelirim menüleri konuşuruz..
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.Günaydın hanımlar
Gunaydin canimGünaydın hanımlar
Gecmis olsun. Guzel gecmistir insallahGünaydın hanımlar
Benim partner yurumuyor. Seni hareketlendireyim bari dedimEş miyiz rakip miyiz belli değil, sürekli beni yürütüyorr
Evet canım adım yarışına devamSelam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer
Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. D deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu H3RA_
Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi H3RA_ kaptanim
10 bin altinda kalmissin Duzemeldim ne demek anlamadim. Rahatsiz misin?