Negatiftir insallah.Yok kaptanim tatil degil annemle ayni ilcedeyiz ama karantinadan malum gidemedim sabah test verdik sonuc buyuk ihtimal negatif sonuc ciksin sabah ordayim allahin izniyle
Annende ziyafet vardir yarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatiftir insallah.Yok kaptanim tatil degil annemle ayni ilcedeyiz ama karantinadan malum gidemedim sabah test verdik sonuc buyuk ihtimal negatif sonuc ciksin sabah ordayim allahin izniyle
Mercimekli bulgur pilavi ve ben
Valla bn ziyafet icin genelde kahvaltiyi seciyorum cunku tam kahvakti insaniyim aksama kdr kahvaltilik yiyebilirimama diyetimi unutmicam tabikiNegatiftir insallah.
Annende ziyafet vardir yarin
Kabagi meze gibi yaptigim icin yoktu salata kabak detoksunun tarifini yaptim kaptanimMercimekli bulgur pilavi ve ben
Afiyet olsun
Salata yokmuydu aksam
Anladim canim. Sebze olsunda:)Kabagi meze gibi yaptigim icin yoktu salata kabak detoksunun tarifini yaptim kaptanim
Cacigin cok guzel gorunuyor. Nasil yaptin?neler var icinde ? 2gun once actigim kefirim var. Kullanmam gerek:)
Afiyet olsun
Yani degisik bir yumurta salatasi ozaman :) cok guzel gorunuyorYok o fotodaki oglen menüm.
Cacik klasik salatalik ve sarımsak.
Teşekkür ederim canım yarın bu sekılde devam edıcemPerşembe günü 10:50'de bitirdim yeme işini. Normal yemek yemiştim. Bazen de kahvaltı türü tek öğün yapıyorum. Protein olsun öğününde, çiğ kuruyemiş de olmalı bence ceviz, badem gibi çünkü tok tutuyor. 1-2 dilim ekmek olabilir. Sebze, salata vs. Öğleyin ya da öğleden sonra da yiyebilirsin ama akşama sarkmasın benim fikrim.
Afiyet olsun canım biraz da salata eklenebilirdi belkiSelamlar
Bugun de doydum elhamdulillah.
11.30
5 tane karabugdaydan kara lahana sarmasi
5 kofte
1 haslanmis yumurta
Bol ev yogurdu
Su ve sporu guncellerim aksam.
Ödülün harika afiyet olsun, menü de güzel 🖒Menu
Sabah (8.00)
Peynirli omlet, sovus domates ve salatalik, 1 ceviz, 5 badem ve cay
Ara
Profiterol (ekstra bitter ilaveli)
Aksam (17.00)
3 et kofte, marul salatasi ve ayran
Su: 3 litre
Adim: 23 bin (aksam guncellerim)
A Arrietty_ @neutral
Eki Görüntüle 2900923
Ben de mercimekli bulgur pilavını çok severim, aklıma düşürdün, yarın yapayım da yiyeyim ❤ güzel menü 🖒
Rica ederim kuzum, bol eksilerin olsunTeşekkür ederim canım yarın bu sekılde devam edıcem
Ben iyiyim cok sukur spor bile yaptim .OMADci kizlar ne alemdesiniz ?
Aciktim ben
Ama hayatda bu saatde bisey yemem. Omad a da devam etmek istiyorum. Kahve yaparim herhal. 3.kupam olacak
Kaptanim sizin kilo ne kadar ki Omad yapiyorsunuz?OMADci kizlar ne alemdesiniz ?
Aciktim ben
Ama hayatda bu saatde bisey yemem. Omad a da devam etmek istiyorum. Kahve yaparim herhal. 3.kupam olacak
Kaptan sisti yine. 62.2 dim gecen hafta. Sabah uyumus olsaydim tartilacaktim. Artik sabah ogrenecegim kilomuKaptanim sizin kilo ne kadar ki Omad yapiyorsunuz?
Yaniii o bi kac kasikla kalmazdi da diyetteyiz malum bnm koca yedi bitirdi tursu ayran ne dayanir bu erkeklere icim gitti yahu ama oyle boyle guzel olmamisti neyse bitti de kurtuldumAfiyet olsun canım biraz da salata eklenebilirdi belki
Ödülün harika afiyet olsun, menü de güzel 🖒
Ben de mercimekli bulgur pilavını çok severim, aklıma düşürdün, yarın yapayım da yiyeyim ❤ güzel menü 🖒
Rica ederim kuzum, bol eksilerin olsun
Dahlia_ canım nerelerdesin eşim?
Sorma valla bana kalsa ben de tencereyi yerim de işte 3 yemek kaşığıyla idare edeceğizYaniii o bi kac kasikla kalmazdi da diyetteyiz malum bnm koca yedi bitirdi tursu ayran ne dayanir bu erkeklere icim gitti yahu ama oyle boyle guzel olmamisti neyse bitti de kurtuldum
Iyi geceler,Iyi geceler kizlar
Umarim uyuya bilirim. Sabah ise gidecegim.
OMADci kizlar ne alemdesiniz ?
Aciktim ben