• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar,hepiniz möhtesemsiniz yahu 🎉🎉

Tebrik ederim hepinizi.

Simdi esler ile kaynasma vakti 😁

Bende camasirlari halledeyim. Ara ara bakarim

Hedef tablosunu aksam liste ile paylasacagim.
Artik ilk sayfadaki daralma tablomuzuda guncelleyim 😎

Ödül e gelecek olursak. En gec yarin oglen bitmis olsun. Sadece bugun veya yarin 1 adet ödül hakkiniz var . Tum haftaki cabaniz cop olmasin emi 🥰

Dipnot : Puan hesabi unutmayiniz:)
Kesinlikle yarin sabah olcak o ödül anacuma kavuşacam malum oh be gonul rahatligiyla gidebilirim ama kaptanim bu eksi cok az bn daha fazla gormustum cok üzüldüm yarin sabah tartilip gene atcam o zmn gorursunuz sizde daha eksi oldugumu💕

Kesinlikle yarin sabah olcak o ödül anacuma kavuşacam malum oh be gonul rahatligiyla gidebilirim ama kaptanim bu eksi cok az bn daha fazla gormustum cok üzüldüm yarin sabah tartilip gene atcam o zmn gorursunuz sizde daha eksi oldugumu💕
Sen bu hirs ile haftaya dahada eksi olursun. Bence dert etme,cunku guzel eksi. Tabii insan hedef koyup ona ulasmak ister ama moralini bozma.
Tatile mi gidiyorsun?

Gel yamacima😂😂 Eksi eksi de olsa 500 gr alti bir seyleri yanlis yaptigini gosterir. Senin hedefin kac? Gecen 2 hafta kacar kilo vermistin? Sen yazarken ben menulerine bir bakayim🌺

😅😅 canim ben tatildeyken hedefim zaten sabit kalmakti o yuzden menulerimde hersey vardir ama yinede tatilde eksildim 😄😻 senin adimlarin kadar yapamam gunluk 10altina dusmemyi planliyorum

Back