How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo verme konusu norologumun tavsiyesiyle kapandı artık. 62 altına dusme dedi. Ben de şu an 63.5 kg'im. En fazla 1.5 kg gider...Su an biraz sıkılaşma derdine düştüm...Malûm menopoz dönemi, kaslarım guclensin ki kemiklerime destek olsun...😊
Günde 10000+ adımım olur gibi. O da kendimi zorlamadan. Daha fazla olsun diye uğraşmam, sen bilirsin istersen ekle canım...😘
ekleyelim bence
yarışta olmasanda namın yürüsün 😀

Afiyet olsun canım, adımların da güzel menün de ❤❤

Her şeyi bu kadar ölçerek yemenizin özel bir sebebi mi var? Ekmeğe kadar her şeyin ölçülü olması çok dikkatimi çekti.

İyi başlamışsın canım ama dondurma olmasaydı keşke. Afiyet olsun. 😊

Afiyet olsun canım. 🌹

Afiyet olsun 👍

Hem çok dengeli besleniyorsun hemde her gün bu kadar adımla yediğinide yakıyorsun
Süpersin 👏🏼

👏🏼👏🏼 senide adım yarışına eklememi istermisin ablacım

Dondurma bir top olunca çok sorun değil
Diyetisyenim züber marka tatlıları ve şekersiz dondurmaları ara öğün olarak veriyordu
Aklında olsun

Öğle öğünün gibi günlerde yanına mutlaka yeşillik eklemeni tavsiye ederim
Sindirim için 👌🏼

Ablacım esas listede olması gereken üyelerdensin
Sporada başladın daha hızlı ilerleyeceksin bence
ki yatarak bile kilo verdin

Afiyet olsun 👍
Memnun degilim hic bugunden. Sabahtan beri bir haller.. Asiri sinirlilik, inatci bas ve bel agrisi. Surudum resmen kendimi. Neden ki diye dusunurken uygulamaya bir baktim, dongunun 25. gunundeyim. Benim misafirin eli kulaginda yani. Hala gecmedi bel agrisi🙃

Emziren anne vardı grupta senmiydin canım
Afiyet olsun güzel menü

Limonlu kahve mi😳o neymiş öyle kız
Menün hafif güzel olmuş

Adımlar yine şahane süpersin
Mandalinayı nerden buldun bu mevsimde 😁

🙄niye yemedin acaba

Ekmeklerin ne ekmeği?
Akşam çorba varmış ekmek olmasa da olurmuş canım afiyet olsun

Ben şimdi sana ne yorum yapayım abla 😂
Menün çok ölçülü maşallah 🧿

Oh şifa olsun paçalar bol enerji olsun🥰

Güzel menü afiyet olsun
Diğer grupta sadece menüleri yazıyoruz oradan yorum yazmıyoruz canım haberin olsun

Üstüne ekledin sanırım e ne diyim pes :KK70:
Teşekkür ederim 💜. Bir arkadas daha vardi ama başka var mı bilmiyorum.yeni geldim gruba 😊O arkadaş da benle aynı zamanda geldi .😍

Sabah
9.bi dilim ekmek bir dilim peynir 7 zeytin bi yumurta
Öğlen 13.00
3 hurma bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi Türk kahvesi şade soda
Akşam
18.00 bi tabak zeytinyağlı fasulye 2 kase tavuk çorbası 3 dilim karpuz
3.5 litre su
A Arrietty_
Afiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus
Sabah 1sebzeli omlet ,2zeytin ,cay
Ara 1kuslokumu,turk kahvesi
Aksam 4kofte , 2yk domates sosu ,salata ,
3.5lt su
4000adim
A Arrietty_
Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Telefonun sorununu halledebildin mi ?
Hayirli geceler hemn yazip cumburlop yataga ben
Kahvaltidan once limonlu kahve

Kahvalti =2yk menemen
1 yumurta
4zeytin
2 çatal helva
1dlm çavdar ekmeği

Ara=3dlm armut

Akşam =3yk corba
3yk eriste
3yk semizotu yogurtlamasi

2.5litre su
45dkka eva fitness ve leslie karistirdim Eki Görüntüle 2900157
Afiyet olsunne corbasi ictin?:)

İyi geceler , bugünkü menüm
Sabah : 10 zeytin , 2 dilim ekmek , 2 yumurta, 1 bardak çay , bir dilim peynir , yeşillik
İkindi : azcık sade kraker
Akşam : bir kase tarhana çotbası , 4 kaşık makarna , yoğurt , salata
Gece : 1 bardak süt
+2 litre su

Aslında daha çok yürüyorum ama adım ölçerim mi iyi değil ben mi bir hata yapıyorum anlayamıyorum.Pantolonumun cebine koyuyorum.

A Arrietty_ @sedulu
Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarin
A Arrietty_ yurumek mi yoksa bugunku videodan 2 tane yapmak mi , kesinlikle video.
Acayip terletyi ve bacaklarimin kalcamin calistigini hissedebiliyorum.

Yurumek bana cok zaman kaybettiriyor gibi geldi.
Yarin bu videoyu 2 kez yapmaya calisacagim.
Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)

Kizlar minik abur cuburlar cok vardi bu hafta menulerde. Fazla spor / yuruyus yapan bir takim degildik bu hafta.

Es yarisi planliyorum , ve bu durumda aktif olmalisiniz. Kiminiz sadece menu yaziyor. Sohbete veya menu yorumlarina katilmiyor.

Günaydın herkese ❤
Yarın tartı günü olduğundan bugün tek öğün beslenmek niyetindeyim ama aksilik şu ki bugün benim doğum günüm 😄🎂 gerçi eşime pasta alma demiştim çünkü birkaç gün önce de evlilik yıldönümümüzdü ve o zaman koca bi pastayı gömdüydüm. 😂 neyse inşaallah tartıya olumsuz yansıyacak bir şey olmaz 😄 bugün bi çıkıp baktım 2 kiloya yakın gitmiş görünüyor. 😍

Günaydın herkese ❤
Yarın tartı günü olduğundan bugün tek öğün beslenmek niyetindeyim ama aksilik şu ki bugün benim doğum günüm 😄🎂 gerçi eşime pasta alma demiştim çünkü birkaç gün önce de evlilik yıldönümümüzdü ve o zaman koca bi pastayı gömdüydüm. 😂 neyse inşaallah tartıya olumsuz yansıyacak bir şey olmaz 😄 bugün bi çıkıp baktım 2 kiloya yakın gitmiş görünüyor. 😍

Günaydın canım..
İyi ki doğdun, nice güzel yıllara 🌸🌸🌸

Günaydın herkese ❤
Mutlu yaslar, dogum gunun kutlu olsun:KK37:

Afiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus

Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Telefonun sorununu halledebildin mi ?

Afiyet olsunne corbasi ictin?:)

Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarin

Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)

Kizlar minik abur cuburlar cok vardi bu hafta menulerde. Fazla spor / yuruyus yapan bir takim degildik bu hafta.

Es yarisi planliyorum , ve bu durumda aktif olmalisiniz. Kiminiz sadece menu yaziyor. Sohbete veya menu yorumlarina katilmiyor.

Evet oydu😪 anlik cozebildim dun sabah sarj etti aksam denedim ayni hatayi veriyor , gece uyumadan unutuyorum simdi pirincte bekleticem

Günaydın herkese ❤

Dogum gunun kutlu olsun canim🌸

Günümüz sağlıklı ve huzurlu geçsin.🥰

Sabah yürüyüşü, duş, kahvaltı, ev toparlama derken bu saat oldu.

Biraz dinlenme, sonra da günlük temizlik ve yemek işine girisirim.

Güneşin dik olduğu saatlerde 20 dk kadar hafif tempoda yürümek çok iyi geliyor ama, arada yapsam da bir türlü rutinime alamadım. 🤷Yapabilen sağlık için yapsın...

Amca kızı kızlarından, torunlarından kacabilirse hâlâ gelecek. 😁

Tartı bozulmuştu, yağ olcerlerden aldım. Diğerinde en son 63.3 görünüyordum, bunda TLF ağırlığıyla birlikte 63.8. Demek arada fazla fark yokmuş. Profesyonel ölçümlere göre vucut analiz doğruluğu tartışılır olsa da, takip için güzel.
Beğendim...

Back