Yanlış olduğunu düşünmesen sormazdin...
Atlayamam sanki kaptan. Alt kata ses gidebilirGunaydin citirlar
Bugun benimle birlikte ip atlamak isteyenler,ipsiz de atlaya bilirler
Gunu 200 ip atlama ile aciyorum
Selamlar hanımlar iyi akşamlar
Bugün tek öğün gibi yapayım dedim ama başarıya ulaşamadı
Saat 14
3 mor erik
yarım elma
Saat 15.30
5 kaşık istiridye mantarı
1.5 servis kaşığı bamya yemeği
1 kepçe cacık
Saat 16
Sütlü türk kahvesi
Saat 20
1 bardak civarı süt
1 kaşık chia tohumu
2 kaşık yulaf
7-8 tane fındık badem
15 kadar kuru üzüm
Adım yapamıyorum aktif olamadım yarışmada çok üzgünümiki hasta çocukla cebelleşiyorum. Bugün işe gidemedim yarın da sabahtan gidip öğlen geri eve geleceğim muhtemelen evde kv olacak ama iki çocukla uğraşması mümkün değil
Bugün hicri yılbaşı olduğundan oruçluydum
İftarda bir porsiyon fajita , 3 dilim ekmek , yoğurt ve yeşillik yedim.yaklaşık 2 litre su ve bir soğuk kahve içtim.
7766 adım atmışım.
Arrietty_
Çok uykum var untmadan yazmak da istiyorum 10 Ağustos
Sabah, 9 gibi, 3 ceviz iki incir
11 civarı , kiymeli yumurta iki yumurta , 5 dilim domates, kk peynir 2 zeytin,3 yeşil biber
Elimde telefon uyuyakalmisim
İkindi komşu kahveye geldi, şekersiz kahve, 3,5 vişne kurusu,bir avuç çiğ çekirdek,bir avucdan az patlak mısır,
Akşam 6 buçuk
Bir tabak dolusu köy domates salatası,4 YK bulgur pilavı
3 litre su
Sporum yok
Arrietty_ ,@sedulu
Günaydın kızlar
Dün akşamdan beri biraz gerginim. Mutfak lavabosu giderinde problem var ve her yeri su ediyor.onla uğraştım sabah. Taa akşam üzeri gelip bakacaklar.
İp atl
Atlayamam sanki kaptan. Alt kata ses gidebilir.ipsiz yinede denemeye çalışırım ama yarışa katilamam.Bugünlerde yoğunum yatak odası atkimi aldım onun düzeni felan uğraşacağım. Bitmesi gereken diğer isim, annem dolmalık patlıcan göndermiş köyümüzden onu oymaliyim bir kacgundur spor yapamıyorum
Onlar yasakli hareketler arasinda kaptanim. Ip atlamayi da arastirdim. Su seviyede bana uygun degil ama 5 tane atladim. Sozum yerde kalmasinSana neler uygun mesela ?
Bu hafta biraz daha fazla kisiyiz takimda. Es yarisi yapip gunluk egzersiz belirleyeyim diyorum.
Birgun squat,birgun JJ.
Karin egzersizi yapamadigini hatirliyorum
Her gun yarisiyoruz ya zaten. Ozel bir gun istiyorsan gununu sen secDaha neyi güncellicen dicektim de baktım güncellemişsin
Bir gün kapışalım ya, senin hevesine ben de kendi rekorumu kırarım belki30 bin yürümüşlüğüm var da fazlası olur mu bilmem
Afiyet olsun canım..
Dolu dolu menü :)
Akşamki tabakların boyutunu merak ettim
Sporun çok datlıı
İlla ki kitabını da çekecekk
Olsun. Sinava giren ogrenci misali. 100 luk calis sen, gerisi Allah kerimValla çok bişeyde yapmadım aslında kaptanım sanırım ameliyattan sonra regl olabildim sökülüyorum diyelim
Sanırım biraz korktumbu eksiyi cuma görememekten
Tamam hadi bekliyorum
Vooov süpersin
Sen nerelerdesin, goremedim cumadan beri@sedulu çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatirsiniz
@Suzan Avci kuzum tebrik ederim ezdin geçtin beni maşallah
Sağolasın canım.Günaydın..
En sevmediğim olay
Kolay gelsin, az daha sabret
Her gun yarisiyoruz ya zaten. Ozel bir gun istiyorsan gununu sen sec
Teşekkür ederim öyle yapacağım galibaHayırlı olsun
Araya sıkıştır az biraz hareket et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?