yerim seni ya pek bi tatlı olduğunu söylemişmiydimSiz kapisin biz geberek
Ayy simardimyerim seni ya pek bi tatlı olduğunu söylemişmiydim
çekilişte kurt klanına çıktın canım .Bu haftada beraber miyiz
grupça kilo verip karşı takımlarla yarışıyoruz.Klan savaşları ne almadım ki?
çok sevindimmm ev işineKizlar bizim burda kiralik ev bulmak cooookkkk zorr. En az 4-5 sene bekliyorsun.
evimde satacam mecburen. 2 ay once oncelik icin basvurmustum, 3 ay icinde ev veriliyo ozaman. Ama hic umudum yoktu. Az once haber geldi kabul oldu diye.
Cok mutluyumBi gidem carsiya adimimi 15 bine tamamlayim
Üç haftadır kurtlardayim uğurlu gelecek galibaçekilişte kurt klanına çıktın canım .
birde aliye rona çıktı takımdan içinize ne kaçtı sizin?çok sevindimmm ev işine
emmme kutlama dediğin yürüyüşle değil cips birayla yapılır
ısmarlıyım mı hemen
Önemli değil kaptanım ha ben ha E Emell ne fark eder ben tek bütün klan hepsinizKlan ici acil düzeltme
O okuyan_e birincimiz sensin yavrum yüzdeni yanlış yapmışım ah çok özür dilerim.
istedigin klani seçme hakkın var.
Asi Matmazel bebegim senden de özür dilerim hızlı hızlı yapmaya çalışınca karıştı
çok sevindimmm ev işine
emmme kutlama dediğin yürüyüşle değil cips birayla yapılır
ısmarlıyım mı hemen
Kendi kendine ayar vermişsin kuzu motivasyonun ilk adımını geçtin bileKatılmak isterim o halde ya kilo veremezsem demek istemiyorum vericem ne demek veremezsem öyle değil mi
Tartı bizim kırmızı çizgimiz milli şeysimizMillet bikini goturur, gunes kremi goturur, cocuklari goturur bizimki tartiyi goturur
DeliiiKiz yarisma icinbenim yuzumden 1. Olamazsak kooruden atlarim
Beeennnnnn
hadi inşallah canım dediğin gibi uğurlu gelelim birbirimizeÜç haftadır kurtlardayim uğurlu gelecek galiba
görmemişim. şimdi tamam derim haftaya sen ne zaman meydan okudum ki dersin. ama hadi öyle olsun.
Ama ama beni niye seçmedin kaptanım731. Etap Zombi Klanı Gururla Sunar
O okuyan_e
@aedenli
@Karpuzuncekirdegi
@matilda34
@istanbulin
Bu hafta klanimiz bu şekilde. Birbirinizin menülerini takip edip yorumlamak serbest. Eksik su fazla karbon gibi uyarıları birbirinize çekinmeden yapabilirsiniz. ( kırıcı olmamak kaydıyla )
Şampiyon klandasiniz kızlar
Muhahahahahahahagörmemişim. şimdi tamam derim haftaya sen ne zaman meydan okudum ki dersin. ama hadi öyle olsun.