seçmece olsa seçerdi ağlama sakın. çekilişle belirliyoruz kimler hangi klanda. hak geçmiyor. bu programla.Ama ama beni niye seçmedin kaptanımbütün kağıtlara ismimi yazacaktın öyle anlaşmıştık
Eyvah ben yandım Oz amn 2lt zor yapıyorum 3ü nasıl yapıcam kaptanımceydoş 2,5 lt dediyse ben 3 lt yapıyorum su miktarını
varmı artıran
Biliyorum Ceydoşum şaka yapıyorumseçmece olsa seçerdi ağlama sakın. çekilişle belirliyoruz kimler hangi klanda. hak geçmiyor. bu programla.
Ya bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyorNeyse şimdilik kaçıyorum kızlar...
Spor hocası canıma okumuş bugün, ağrılarım yeni yeni başladı.
Biraz dinlendireyim bacaklarımı...
Öptüm sizleri
Yok canımçekilişte kurt klanına çıktın canım .
şimdi bakabildim kaptanım 5 miş
Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself @AKovserLusi @KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?
YAZACAZZZZZ!
@KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? @AKovser bu hafta super bi eksiyle geldi zatenLusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem
Bu hafta cigeri ben yedim arnavut cigeriBu hafta bütün takıma meydan okudum neredeyse ciğer de yürekte yemedim ama
vay liderini beğenmeyen üyeAma ama beni niye seçmedin kaptanımbütün kağıtlara ismimi yazacaktın öyle anlaşmıştık
yarın daha fena olcaz fragman bunlarYa bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyoryürüyemiyorum da sadece düz durabiliyorum,
Katilmayacagim demeyi unutmuşum şekerim...@Karpuzuncekirdegi @asena87 @magickk @matilda34 @_Vera_ @Aytac Ugur @bnnuCanTorun @esmeriiim klan savaşlarına katılmak istemediğinizi düşünmeli miyim yoksa sadece unuttunuz mu?
@Ayse_M 7 onluklara giriş yapmışsın. Bu rakamdan sonra kendini dövmekten vazgeçersin artık.
Sen neyi başardığının farkında mısın kuzum, harikasın
İzinden yine 7 onluklarla dönmeni dilerim.
Before afterlı bir hatıra fotoğrafı paylaşmalısın bence.
tavsannesi 5 onluklara ne kadar sessiz bir giriş yapmışsın.
Ben grubu sallamıştım sevinçten
Kurtçuk demesen iyiydi ya bütün karizma yerle bir oldu.Mahi57 tavsannesi @Yzgt66 cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.
Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.
Sen yedin bana etki etti sanırımBu hafta cigeri ben yedim arnavut cigeri
Eyvaahh yandım ben nedeceyuuhhkkvay liderini beğenmeyen üye
yandın kızım sen
su 3.5 lt oldu
yarın daha fena olcaz fragman bunlar
şaka bir yana kasları hafif hafif açmak lazım
20*3 sguat yap
üstüne ılık duşta ov ağrıyan yerleri
Tebrik ederim canım benimAh canimm darısı sana kuzum
Mahi57 tavsannesi @Yzgt66 cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.
Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.
o takılma bende de oluyorNiyetim sessizce ilerlemekti aslindains.duraklamam her 3 kiloda birkac hafta takilmm oldu oncesinde