Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyse şimdilik kaçıyorum kızlar...
Spor hocası canıma okumuş bugün, ağrılarım yeni yeni başladı.
Biraz dinlendireyim bacaklarımı...
Öptüm sizleri
Ya bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyor yürüyemiyorum da sadece düz durabiliyorum,

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself @AKovser Lusi @KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?

YAZACAZZZZZ!
@KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? @AKovser bu hafta super bi eksiyle geldi zaten Lusi biriyle kapisiyor zaten demekki full verecek kendini
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem

Kimseyle kapışmıyorum şuan bana sadece beni isteyecek zalım ve dişli bir rakip lazım Sismaniye nirdesin iki gözümün çiçeee

Ama ama beni niye seçmedin kaptanım bütün kağıtlara ismimi yazacaktın öyle anlaşmıştık
vay liderini beğenmeyen üye
yandın kızım sen
su 3.5 lt oldu
Ya bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyor yürüyemiyorum da sadece düz durabiliyorum,
yarın daha fena olcaz fragman bunlar
şaka bir yana kasları hafif hafif açmak lazım
20*3 sguat yap
üstüne ılık duşta ov ağrıyan yerleri

Niyetim sessizce ilerlemekti aslinda ins.duraklamam her 3 kiloda birkac hafta takilmm oldu oncesinde

Kurtçuk demesen iyiydi ya bütün karizma yerle bir oldu.

vay liderini beğenmeyen üye
yandın kızım sen
su 3.5 lt oldu

yarın daha fena olcaz fragman bunlar
şaka bir yana kasları hafif hafif açmak lazım
20*3 sguat yap
üstüne ılık duşta ov ağrıyan yerleri
Eyvaahh yandım ben nedeceyuuhhkk olur mu kaptanım en sevdiğim kaptanım canım kaptanım en Bi beğendiğim kaptanım

Hosbulduk kaptanim ❤ eve donunve herseyi yazicam bugun rotarliuim k.bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…