vuhhuuuuu tebrikler bizeee731. Etap Zombi Klanı Gururla Sunar
O okuyan_e
aedenli
@Karpuzuncekirdegi
@matilda34
istanbulin
Bu hafta klanimiz bu şekilde. Birbirinizin menülerini takip edip yorumlamak serbest. Eksik su fazla karbon gibi uyarıları birbirinize çekinmeden yapabilirsiniz. ( kırıcı olmamak kaydıyla )
Şampiyon klandasiniz kızlar
canımsın aynen öyle emeklerimize sağlık
hadi bakalım kan emeyim diye yemek olma da
Canım güle güle otur inşallahKizlar bizim burda kiralik ev bulmak cooookkkk zorr. En az 4-5 sene bekliyorsun.
evimde satacam mecburen. 2 ay once oncelik icin basvurmustum, 3 ay icinde ev veriliyo ozaman. Ama hic umudum yoktu. Az once haber geldi kabul oldu diye.
Cok mutluyumBi gidem carsiya adimimi 15 bine tamamlayim
hooo tamam hemen paket yapıp arkadaşıma vermiştim geri alayım gitmedenEski tartini elden cikarma cumaya kadar
Ikisinden de tartilip haftaya Aradaki fark a bakariz
Her hafta 200 gr verıyom bırakta havamız olsun beya
Alıştı zilliHiçç her zman 1. Olacak sanki havan batsın [IMG alt="aysunayy"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/48/48113.jpg?1620366942[/IMG] aysunayy
bılmemNe yaptın çabuk söyle
Ben yazmıştım sankı kılo bıldırımıne yazmamısmıyım@Karpuzuncekirdegi @asena87 @magickk @matilda34 @_Vera_ @Aytac Ugur @bnnu @CanTorunesmeriiim klan savaşlarına katılmak istemediğinizi düşünmeli miyim yoksa sadece unuttunuz mu?
Beni at!Kiz yarisma icinbenim yuzumden 1. Olamazsak kooruden atlarim
Cansın ballımTakimca kazaniyoruz. Hep beraber. Seninki tarti oldugu zaten biliyoruz. Sikinti yok stress yok yola devam cicegimm
Çok üzgünüm4. TAKIM 2. KLAN SAVAŞLARI
(4 Haziran- 11 Haziran 2021)
***Kurt Kadın Klanı*** 2. Klan Sonuçları
@Ayse_M (81,70/79,80/1,90/%2,326)
aedenli (54,00/55,40/-1,40/%-2,593)
CEYDOS (72,50/71,10/1,40/%1,931)
@matilda34 (86,60/85,50/1,10/%1,270)
@Yzgt66 (73,90/73,10/0,80/%1,083)
Kurt Kadın Klanı ortalaması : %0,803
Çok üzgünüm Kızlarkurtçuklarım hepimiz harikaydık bu hafta tartı değişikliği yönümüzü değiştirdi yoksa biz birinciydik sakın ola üzülmeyin. @matilda34aedenli @Ayse_M @Yzgt66
Çocuk seni yiyecem bak böyle tatlı olma
o takılma bende de oluyor
sinidire sindire veriyoruz
Takır takır dökülen ağırlıklarda değiliz çünkü
ben görmedim canım.Her hafta 200 gr verıyom bırakta havamız olsun beya
Alıştı zilli
bılmemkarpuz falan yedım aksamları bazen. Dur bakayım menulerıme ne yedım hakkaten
Ben yazmıştım sankı kılo bıldırımıne yazmamısmıyım
olur mu bu hafta üzülme tartı değişimi vardı. herkesin başına gelebilir.Beni at!
Cansın ballımama Öyle olmuyor işte geçen hafta mezun olaydım keşke
Çok üzgünüm
Bende neden öyle yapmadıkEski tartini elden cikarma cumaya kadar
Ikisinden de tartilip haftaya Aradaki fark a bakariz
Tamamdır canımSevgili klanim
O okuyan_eaedenli @Karpuzuncekirdegi istanbulin @matilda34
Menülerinizde en az 2 lt su görmek istiyorum. Vücut su almadan kilo vermez.
Aksam tüketilen karbonhidratlar kilo vermenizi yavaşlatır.
Spor yapamazsanız bile hareket berekettir mantigiyla günde en az 10 bin adım hedef istiyorum.
Çok güzel haber bu hayırlı olsun kuzucuk. Sağlıkla huzurla hayırla otur inşallah yeni evindeKizlar bizim burda kiralik ev bulmak cooookkkk zorr. En az 4-5 sene bekliyorsun.
evimde satacam mecburen. 2 ay once oncelik icin basvurmustum, 3 ay icinde ev veriliyo ozaman. Ama hic umudum yoktu. Az once haber geldi kabul oldu diye.
Cok mutluyumBi gidem carsiya adimimi 15 bine tamamlayim
Öyle de içime oturdu hala atamadımolur mu bu hafta üzülme tartı değişimi vardı. herkesin başına gelebilir.
Ben utanmadan bi de ödül yaptımBu hafta ödül modül yok banakendi cezami kesiyorum
O zaman yazmamısımdır. pardon kaptanben görmedim canım.
Tartin ailende degil miBende neden öyle yapmadıkiçime dokundu ya
Alla bendd yaptım. Cok pısmanım aksam yemek yemıycem o yuzden.Ben utanmadan bi de ödül yaptımnolacak bu halim benim ya