Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyse şimdilik kaçıyorum kızlar...
Spor hocası canıma okumuş bugün, ağrılarım yeni yeni başladı.
Biraz dinlendireyim bacaklarımı...
Öptüm sizleri :KK36:
Ya bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyor 🤣🤣 yürüyemiyorum da sadece düz durabiliyorum, 🤣🤣

8f12f0a6af5c059878c12e9a2a9ffa2d.jpg

Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself @AKovser Lusi Lusi @KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi? 🥳🥳🥳🥳

YAZACAZZZZZ!
@KumraL_KrakeR sende eski haline döndün demi kizz? @AKovser bu hafta super bi eksiyle geldi zaten😍 Lusi Lusi biriyle kapisiyor zaten😂 demekki full verecek kendini😍
Bennnn rekor bi eksiyle gelecem🤣🤣🤣🤣

Kimseyle kapışmıyorum şuan bana sadece beni isteyecek zalım ve dişli bir rakip lazım Sismaniye Sismaniye nirdesin iki gözümün çiçeee :KK53:

Ama ama beni niye seçmedin kaptanım 😭😭😭 bütün kağıtlara ismimi yazacaktın öyle anlaşmıştık :KK70: :skandal:
vay liderini beğenmeyen üye
yandın kızım sen
su 3.5 lt oldu 😂
Ya bende oturup kalkamıyorum totom fatal error veriyor 🤣🤣 yürüyemiyorum da sadece düz durabiliyorum, 🤣🤣
yarın daha fena olcaz fragman bunlar
şaka bir yana kasları hafif hafif açmak lazım
20*3 sguat yap
üstüne ılık duşta ov ağrıyan yerleri

@Ayse_M 7 onluklara giriş yapmışsın. Bu rakamdan sonra kendini dövmekten vazgeçersin artık.
Sen neyi başardığının farkında mısın kuzum, harikasın :KK9:
İzinden yine 7 onluklarla dönmeni dilerim.
Before afterlı bir hatıra fotoğrafı paylaşmalısın bence.

tavsannesi tavsannesi 5 onluklara ne kadar sessiz bir giriş yapmışsın.
Ben grubu sallamıştım sevinçten :KK70:

Niyetim sessizce ilerlemekti aslinda 😅ins.duraklamam her 3 kiloda birkac hafta takilmm oldu oncesinde

Mahi57 Mahi57 tavsannesi tavsannesi @Yzgt66 cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.

Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.
Kurtçuk demesen iyiydi ya bütün karizma yerle bir oldu. :KK53:

vay liderini beğenmeyen üye
yandın kızım sen
su 3.5 lt oldu 😂

yarın daha fena olcaz fragman bunlar
şaka bir yana kasları hafif hafif açmak lazım
20*3 sguat yap
üstüne ılık duşta ov ağrıyan yerleri
Eyvaahh yandım ben nedeceyuuhhkk 🤪🤪 olur mu kaptanım en sevdiğim kaptanım canım kaptanım en Bi beğendiğim kaptanım🥰 🥰

Mahi57 Mahi57 tavsannesi tavsannesi @Yzgt66 cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.

Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.

Hosbulduk kaptanim ❤ eve donunve herseyi yazicam bugun rotarliuim k.bakmayin

X