Ben klansız mıyım ya benim kafam çok karışıyor takımda çok şey yeni keşke kuralların olayların yazılı olduğu bir pdf olsa@Mahi57 @TavsannesiHuhuki cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.
Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.
Bu haftalıkti o731. Etap Zombi Klanı Gururla Sunar
@emell_
@aedenli
@Karpuzuncekirdegi
@matilda34
@istanbulin
Bu hafta klanimiz bu şekilde. Birbirinizin menülerini takip edip yorumlamak serbest. Eksik su fazla karbon gibi uyarıları birbirinize çekinmeden yapabilirsiniz. ( kırıcı olmamak kaydıyla )
Şampiyon klandasiniz kızlar
Ceydosun dedigi gibi sen kilo ver yeterBen klansız mıyım ya benim kafam çok karışıyor takımda çok şey yeni keşke kuralların olayların yazılı olduğu bir pdf olsa
3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar
@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_
Lusi
KumraL_KrakeR
❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin
vampirellasın işte daha ne üzülüyorsun.Ben klansız mıyım ya benim kafam çok karışıyor takımda çok şey yeni keşke kuralların olayların yazılı olduğu bir pdf olsa
ceydoş 2,5 lt dediyse ben 3 lt yapıyorum su miktarını@Mahi57 @TavsannesiHuhuki cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.
Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar
@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_
Lusi
KumraL_KrakeR
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bacımceydoş 2,5 lt dediyse ben 3 lt yapıyorum su miktarını
varmı artıran
Ben arnavutum iş inada binerse 10 lt içerizceydoş 2,5 lt dediyse ben 3 lt yapıyorum su miktarını
varmı artıran
3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar
@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_
Lusi
KumraL_KrakeR
Bir ara 15mi yazsam dedim. Sonra yok bosver demistim. 15 yapsam mi yinede
tapraaaam sayılırmışsın beya. işin içinde inat olmasın.Ben arnavutum iş inada binerse 10 lt içeriz
YAZACAZZZZZ!Eheee klanım geldi A Arrietty_ @OnlymemeselfDahlia_ Lusi KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi?
Siz kapisin biz geberekBir ara 15mi yazsam dedim. Sonra yok bosver demistim. 15 yapsam mi yinede
Yapacam da ne benim nede kizin istahi var. Yapsam yenmicek. Anne ya karpuz ya salata yiyelimm diyor@Onlymemeself Yaptin yedin mi kiz lazanya?
Bizim evide sardi lazanya kokusu.Benim kizi caktirmadan saglikli beslenmeye cekiyorum. Lazanya hamuru tam bugdayli .Umarim fark etmez
siz kalın 10 bindeBir ara 15mi yazsam dedim. Sonra yok bosver demistim. 15 yapsam mi yinede
Bu haftada beraber miyiz@Mahi57 @TavsannesiHuhuki cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.
Kurallarımız ;
Klan savaşları ne almadım ki?@Karpuzuncekirdegi @asena87 @magickk @matilda34 @_Vera_ @Aytac Ugur @bnnu @CanTorun @esmeriiim klan savaşlarına katılmak istemediğinizi düşünmeli miyim yoksa sadece unuttunuz mu?
Viiyyysiz kalın 10 binde
peri kızları fena kafa tuttum klan liderlerine
bu hafta yemek yemeyelim serumla beslenelim