Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Mahi57 @Tavsannesi Huhuki Huhuki cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.

Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* Günlük su miktarınız 2,5 lt altında kalmasın.
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
* spor yapmaya gayret edin.
Ben klansız mıyım ya benim kafam çok karışıyor takımda çok şey yeni keşke kuralların olayların yazılı olduğu bir pdf olsa 🤣🤣🤣

🧛‍♀️3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar 🧛‍♀️

@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_ Dahlia_
Lusi Lusi
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin 💪

Ben klansız mıyım ya benim kafam çok karışıyor takımda çok şey yeni keşke kuralların olayların yazılı olduğu bir pdf olsa 🤣🤣🤣
vampirellasın işte daha ne üzülüyorsun.

@Mahi57 @Tavsannesi Huhuki Huhuki cici kurtçuklarım bu hafta beraberiz. kurdun gücünü gösterelim diğer klanlara.

Kurallarımız ;
* menülerinizi düzenli tercihen son yemeğinizden sonra hemen yazın.(geç gelen menüleri işlemiyorum)
* karbonhidrat tüketecekseniz sadece sabah öğününüzde kısıtlı miktarda tüketin. akşam sebze protein olsun menülerinizde.
ceydoş 2,5 lt dediyse ben 3 lt yapıyorum su miktarını
varmı artıran :KK70:

🧛‍♀️3. Tur Klan Yarisi Vampirellalar 🧛‍♀️

@_Vera_
@Onlymemeself
Dahlia_ Dahlia_
Lusi Lusi
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR

❣Kizcelerim .Günde 2,5 L su altina düsmüyoruz
❣ Karbonhidrati aksama birakmamaya calisiyoruz
❣ Haftalik Challengelere katilim sagliyoruz
❣Birbirimizin menülerini ,kimseyi kirmadan yorumluyoruz
❣ Günlük 10.bin adimi hedefleyin 💪
Eheee klanım geldi A Arrietty_ @Onlymemeself Dahlia_ Dahlia_ Lusi Lusi KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR kızlaaar ya tarih yazıyoruz ya tarih oluyoruz dimi? 🥳🥳🥳🥳

Kurallarımız ;
Bu haftada beraber miyiz👍🤗

X