2 al 1 ödeAfmajfjdhfh kendime buldum da bi de eşantiyon mu isteyecem
Küçük hediye olur gı, sen bul madem2 al 1 öde
Circirmi oldun? Nasil oldun anlat cabuk yapayim kizzz sabaha kadarAyy çok sevindim rokayla peynir okadar hoşuma gidiyor onsuz olmaz gibi geldi
Birde bu Maydonoz kürüne zeytinyağı koyunca biraz bozdu beni inşallah tartıya yansır yarın
Ay senle elti olduğumuzu hayal ettim de2 al 1 öde
Obur iki kardasa yazik olurAy senle elti olduğumuzu hayal ettim deşahane olur la
O ölçüyle olaydı bebek, Adriana bacım aldatılır mıydıOnce 90-60-90 olam sonra
ben 3 gündür öyleyim. ne bozdu bilmiyorum. hele bugün çok oldu yani sıkıldım ekstra taşınmaktan .sidikim için gidiyordum birde bu çıktı başıma.Ayy çok sevindim rokayla peynir okadar hoşuma gidiyor onsuz olmaz gibi geldi
Birde bu Maydonoz kürüne zeytinyağı koyunca biraz bozdu beni inşallah tartıya yansır yarın
Onu aldatani….O ölçüyle olaydı bebek, Adriana bacım aldatılır mıydı
MaynakOnları düşünen kim
onun hayali bu yok olacak en sonunda. hücre olarak toplayacağız yerlerden.
Puhahahhahahahahaonun hayali bu yok olacak en sonunda. hücre olarak toplayacağız yerlerden.
Belli değil kaptanım. Bende merakla bekliyorum. Bu arada ben cuma günü tartılmasam olur mu ilk haftadan kilo veremem stresliydim de bugün sınav için. Güzel bir sonuç alamam tribe girerim yine kilo veremiyorum diye. Bu hafta alışma sürecim olsun haftaya tartılayım uygunsa size
Ay yine kiskandim. Ben zor bronzlasiyorum. Oglum cok komik. Sahile sirf daha Esmer olmamak icin gitmiyorYa pestilim çıkmış resmen bol bol yüzdüm. Bronz tenimle hava aticiiiiggiiiimm
Netflix miEttim bak
LazanyaBen yarin 112 gorursem lasagna yicem
Kuzum izne mi cikacaksin yarin?He yawrum bende ler bebeler Sabah geliyo kayinbaba bizde kalıyor
Seksülü foto yok bugün@sedulu
Yemedim icmedim
2 lt su, 2 sadeli kahve, 500 ml elma sirkeli magnezyumlu su
16bin adim 480p
100 dak yürüyüş 100p
Toplam 580 puan
Eki Görüntüle 2868015
Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.İyi akşamlar
Bu gün öğlen ilk öğünümde
Bir kase yoğurt yedim
Akşamda haşlanmış kırmızı et 1 dilm ekmek yedim
2,5 su içtim iki kupa yeşil çay kahve tüketmedim
Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canımIyi akşamlar menü ya geldim cikcam kızlar çok kötü yorgunum anlatamam
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynirli omlet 2 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
Ogle 2 kaşık yulaf 1.kase yoğurt
Ara 2 dilim.karpuz
Akşam tavuk göğsü haşlama salata 1 bardak kefir
Su 3.5 lt
12600 adım 378 puan
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 528 puan
A Arrietty_ @seduluH3RA_ CEYDOS
Yine ödemsavar bir menüH3RA_
Önce menüyü yazayım sonra spor yapacağım bugün disardaydim bu saate kaldı
Kahvaltı
Önce 1 bardak maydonoz kür
1 sade kahve 1 avuç kiraz
2 dilim ananas
2 haşlanmış yumurta dereotlu salata
10 zeytin zeytin sınırsız istediğim kadar yiyebiliyorum
Ara 1 küçük muz 1 fincan fındık Yeşil çay
Akşam
Etli patlıcan yemegi semizotlu yoğurt
1 bardak maydonoz kür
2.5 lt su
Merhaba,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet kiraz
Öğle: 1 tabak bezelye yemeği
Akşam: 1 adet küçük lahmacun, bol salata, 1 bardak ayran
3 litre su, 1 fincan kahve, su miktarı 3.5 litreyi geçer.
H3RA_
53,9 cikar bak gor.Yarın için çok kaygılıyım, tartı ne gösterecek bakalım... tam da mezun olacakken tartı değiştirmem hiç iyi olmadı
Babam var diye su orucu da yapamadım merak içindeyim
iki tartı arasında fark var mı? baktın mı?Yarın için çok kaygılıyım, tartı ne gösterecek bakalım... tam da mezun olacakken tartı değiştirmem hiç iyi olmadı
Babam var diye su orucu da yapamadım merak içindeyim