Napiyonki kizz
Yine temizlik mi yaptin
Ya yeminle hic bitmiyor. Suan balkon dandini. Halbuki sabah toplamistim. Kim yapti bilmiyorum. 3 dosya pokemon kartlari bosaltmislar. Barbie dolu birde.
Sonra camasir askiliginda camasir var katlanmayi bekliyor. Ama 3defa banyo yeri sildim, 2 defa ev supurdum, sildim. Yeter
Bu kizlar çıldırmış olmalı.@sedulu
Yemedim icmedim
2 lt su, 2 sadeli kahve, 500 ml elma sirkeli magnezyumlu su
16bin adim 480p
100 dak yürüyüş 100p
Toplam 580 puan
Eki Görüntüle 2868015
Görüşürüz bebemTamam temmuz sonu gorusuruz
Bu kizlar çıldırmış olmalı.
En sevmedigim sey. Secim yapamayanla alisverise gitmekBütün gün ayaktaydım, öğlene kadar evde koşturdum, sonra dışarda, annemle alışverişe gittik, akşam döndük, gezmek değil de birşeyler seçmek çok zor, çok yorucu ya
Yok canım ya, ev bugün öğleden sonra eşimde, kesin dediğin gibi dandinihenüz eve gitmedim, neler bekliyor bilmiyorum hiç
Valla temizlik hiçbir şekilde bitmiyor, ne toplaması biter, ne silip süpürmesi, o yüzden arada boş bırakmak gerek, ne kadar dağıla bilirse dağılsın
Bu hafta yazilanlari neredeyse hic okuyamadim surekli disaridaydim, yogundum vs.
Sanki okumadigim her gun, herkes 30000 adim atmis 2,3 saat spor yapmis ben de sifirmisim
gibi hissettim
Yarin da 3 gunlugune il disina gidecegim,
kacamak olmaz desem yalan soyleyecek olabilirim cunku yemekleri ben secmeyecegim
Allahtan dilegim normal yemekler olmasi sadece
Insallah yarin sabah kimsenin wc problemi olmaz, bol eksileri gorur herkes
Ben yarin 112 gorursem lasagna yicem
O yeahhhNot edildi
Yarin lazanya gunu
Şüphem yokDalarim ayipsin. Agzini burnunu dagitirim onun
selamlar,
kahvaltı öncesi => maydonoz kürü + 2 sade türk kahvesi
sabah => 1 taze kayısı + 4 yeşil erik
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 2 yk semiz otu yemeği + 4 kaşık taze fasulye + roka maydonoz çok az da peynir ne alaka bende anlamadım
ara => limonlu yeşil çay
su 3,5 litre
@sedulu
Adım 12.000 360
tempolu yürüyüş 90 dk 225
total 585
Eki Görüntüle 2868028
Haftasonu kizimin dogum gunu bende yogun olacam ama sonrasinda burda olun yaw. Ozluyorumkimlerle ugrasacam bennn
En sevmedigim sey. Secim yapamayanla alisverise gitmekseni almam ben kizz
Kırma, müdür garının gafasını gıralımKız tatlı cadı sen mi geldin ben pek sevmiyom müdürlere dalmayı ama seni mi Kircam
Ananas yiyorum. 2 litre ananas suyu ictim bugun hala balon gibiyim. Sicak kabinden sonra dahada sistim. Sabahi cok merak ediyorum
aysunayy ses cikmiyor. Allah bilir napiyor? Kuzucummm nerdesin??
E English_teacherrr misafirler hala sendemi kiz?Asi Matmazel asim nerdesin? esmeriiim allahina nerdesin?
Sagol cicegimmBizimle tabii
Sonra yine kutlarız da, şimdiden doğum günü kutlu olsun
Alma ya zaten, ben olsam ben de almam
Yaw yeni seylerle gelmeyin. Siz bilmiyormusunuzz hemen daliyom. Al simdi gor bak az sonra solaryumda randevu almasam ne olayimBugun ilk kez solaryum yaptım bende sıcak kabin dedikce o geliyor gozumun onune
Nefesin daralmadimi kizz. Anlatsana biBugun ilk kez solaryum yaptım bende sıcak kabin dedikce o geliyor gozumun onune