Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

😿 Ama neden ki
Artisi, eksisi ile isterim herkesden, mezunlar haric tarti bildirimi

Ay yine kiskandim. Ben zor bronzlasiyorum. Oglum cok komik. Sahile sirf daha Esmer olmamak icin gitmiyor 😂 ten rengi cok guzel, suan degerini anlamiyor tabi

Netflix mi 😂

Lazanya 😍
Lütfen gor
Benim kiz da istedi. Senin serefine Lazanya yapayim ona 😂

Kuzum izne mi cikacaksin yarin?
Evet canim zorunlu bir izin olacak ama bu hafta da böyle geçecek görebiliyorum

Seksülü foto yok bugün😂
Ama çok az yemişsin canım yaaa :KK70::KK70:

👏🏼👏🏼

Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.
Vücut kıtlık çekerse korumaya geçebilir. Kahvaltı yada öğlen menülerine bir şeyler eklemelisin

Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canım

Yine ödemsavar bir menü👏🏼👏🏼

👏🏼👏🏼 yarın tartıda güleceğiz bence 😉
Sagol canimm ❤

4. Takımın şahane kadınları :KK36:
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
şöyle
Geçen Cuma : 11 kg

Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg

Haftaya hedef : 9 kg
Klan Savaşları: Evet

😍

Kizlar bildirim saati cok onemli
Bilirsiniz
Cuma ben ben degilim
Only meme nin dedigi gibi gaddar kaptan oluyorum.
Editor de listeleri erken paylasmamizi istedi, gecen haftaki durumdan dolayi. Lütfen ciddiye alin bu saat olayini

Seksülü foto yok bugün😂
Ama çok az yemişsin canım yaaa :KK70::KK70:

👏🏼👏🏼

Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.
Vücut kıtlık çekerse korumaya geçebilir. Kahvaltı yada öğlen menülerine bir şeyler eklemelisin

Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canım

Yine ödemsavar bir menü👏🏼👏🏼

👏🏼👏🏼 yarın tartıda güleceğiz bence 😉
😀😀😀

X