Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar,
kahvaltı öncesi => maydonoz kürü + 2 sade türk kahvesi
sabah => 1 taze kayısı + 4 yeşil erik
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 2 yk semiz otu yemeği + 4 kaşık taze fasulye + roka maydonoz çok az da peynir ne alaka bende anlamadım :KK70:
ara => limonlu yeşil çay
su 3,5 litre

sedulu sedulu
Adım 12.000 360
tempolu yürüyüş 90 dk 225
total 585
Eki Görüntüle 2868028
Afiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramam 😀

4. Takımın şahane kadınları :KK36:
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
şöyle
Geçen Cuma : 11 kg

Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg

Haftaya hedef : 9 kg
Klan Savaşları: Evet

İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim😪
Afiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramam 😀
Ayy çok sevindim rokayla peynir okadar hoşuma gidiyor onsuz olmaz gibi geldi 😁
Birde bu Maydonoz kürüne zeytinyağı koyunca biraz bozdu beni inşallah tartıya yansır yarın 🤩🤩

4. Takımın şahane kadınları :KK36:
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
şöyle
Geçen Cuma : 11 kg

Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg

Haftaya hedef : 9 kg

esmeriiim esmeriiim in gecen hafta kilo bildirimini kullanmissin ceydosum😂😂

X