- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
He yawrum bende ler bebeler Sabah geliyo kayinbaba bizde kalıyoraysunayy ses cikmiyor. Allah bilir napiyor? Kuzucummm nerdesin??
E English_teacherrr misafirler hala sendemi kiz?Asi Matmazel asim nerdesin? esmeriiim allahina nerdesin?
Kadinmi? Peh o kolay yaw. Sacindan tut tum binayi gez oh mis. Adimda atmis oluruzKırma, müdür garının gafasını gıralım
Kuzummm merhametli kuzummHe yawrum bende ler bebeler Sabah geliyo kayinbaba bizde kalıyor
He garıdırKadinmi? Peh o kolay yaw. Sacindan tum binayi gez oh mis. Adimda atmis oluruz
Ayi gibi adamlar benden korkuyor kizim. Ben kimden korkacamHe garıdıremmmeee golay lokma deeeell
Midemize oturabiliiiüüüü
He okul gocamaaan baya adım olur gel sen
He ya bi dövün de masaj niyetine kendime geleyim
Ohhh mis atalım kız bugün seksi popomla ve selülitsiz bacaklarımla ortam yaptım içimin kalan yağları eridiYaa bende de var o tenden beraber atalım
Gel yavrum seni tutan mi varBiri daha hava atiyoo
Heç benim memeselfim korkusuz cesurAyi gibi adamlar benden korkuyor kizim. Ben kimden korkacam
Gelecem bebem az kaldi emekliligime 10.220 gun kaldi oleyHe ya bi dövün de masaj niyetine kendime geleyim
Ohhh mis atalım kız bugün seksi popomla ve selülitsiz bacaklarımla ortam yaptım içimin kalan yağları eridi
Gel yavrum seni tutan mi var
Sensin memeliHeç benim memeselfim korkusuz cesur
Hafta ya da gelecekler sanırım kaynana yok orta daKuzummm merhametli kuzummNe zaman gidiyolar
Afiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramamselamlar,
kahvaltı öncesi => maydonoz kürü + 2 sade türk kahvesi
sabah => 1 taze kayısı + 4 yeşil erik
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 2 yk semiz otu yemeği + 4 kaşık taze fasulye + roka maydonoz çok az da peynir ne alaka bende anlamadım
ara => limonlu yeşil çay
su 3,5 litre
sedulu
Adım 12.000 360
tempolu yürüyüş 90 dk 225
total 585
Eki Görüntüle 2868028
Kaynana orda termoscu bulmasin??? Ozaman kayinbaba bi omur sende ya laHafta ya da gelecekler sanırım kaynana yok orta da
Yıkıldım manyak yaaKaynana orda termoscu bulmasin??? Ozaman kayinbaba bi omur sende ya la
Kiz sus ağzından yel alsın ahahaKaynana orda termoscu bulmasin??? Ozaman kayinbaba bi omur sende ya la
Abisi olan bitane bul haYıkıldım manyak yaaonu ben bulacam gı bi durun
Afmajfjdhfh kendime buldum da bi de eşantiyon mu isteyecemAbisi olan bitane bul ha
İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim
Ayy çok sevindim rokayla peynir okadar hoşuma gidiyor onsuz olmaz gibi geldiAfiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramam
4. Takımın şahane kadınlarışöyle
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
Geçen Cuma : 11 kg
Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg
Haftaya hedef : 9 kg
Görmedik Duymadık Yok
@_Vera_aedenli Dahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy @Aytac Ugur bnnu CanTorun caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR Lusi magickk Mahi57 matilda34 H3RA_ @Onlymemeself Ozzybal Sismaniye sedulu tavsannesi Huhuki