Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramam

4. Takımın şahane kadınları
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
şöyle
Geçen Cuma : 11 kg

Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg

Haftaya hedef : 9 kg
Klan Savaşları: Evet

İyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim
Afiyet olsun gayet güzel geçirmişsin günü. Peynir günün her anında yiyebilirim o derece seviyorum ama uzun süredir sabah kahvaltısıyla sınırlıyorum kendimi. Yoksa başlasam duramam
Ayy çok sevindim rokayla peynir okadar hoşuma gidiyor onsuz olmaz gibi geldi
Birde bu Maydonoz kürüne zeytinyağı koyunca biraz bozdu beni inşallah tartıya yansır yarın

esmeriiim in gecen hafta kilo bildirimini kullanmissin ceydosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…