Yok ya, yoğun bir hafta olmasına rağmen yürüyüş yaptım her gün. Reglim rağmen kaçamak yapmadım, ödül yapmadım. Benlik bi durum değil bence kırbac oklava gelmezSen yarin bildirim yap ve kacarkandan kirbaclar oklavalar ucacak
Dugun neydi?Rdvlu olsa kesin firsat bulamazdimaslinda guneslenmeyi daha cok sveiyorumda havalar kotu 2hafta ust uste dugun var kaldim amele izleriyle mecbur gittim
Harikasin senYok ya, yoğun bir hafta olmasına rağmen yürüyüş yaptım her gün. Reglim rağmen kaçamak yapmadım, ödül yapmadım. Benlik bi durum değil bence kırbac oklava gelmez
Taaam aplaaaumutsuz olma kızım gün doğmadan neler doğar bakarsın yarın hedefi yakalamışsın.
Hayır yaSen freemiydin
1 gram arti gel bak kac saat ustunde oturacamHayır ya
Dugun neydi?
Yaz geldi dugunler basladi pufff1yildir iptal olan 2dugun var gorun cikta yapamıyorum biri komsu biri kankam1tanede nisan ay sonu kaynimin yoksa bu kadar ilerleyemezdim elbise giyme merakimdam hersey
Senin icin 1 litre ananas suyu daha icecem len. Senin artini kapatim diye. Goruyon demi seni ne kadar seviyom?
Kaptanım bir litre daha içtim.Vampirella Klani Takip Listesi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Spor Puanlari @Onlymemeself / Su ⚠ / / / / / Su ⚠ 3.947 KumraL_KrakeR Ödül / / / / / / / 1.521 caroline84 Ödül / / / Su ⚠ / / / / Su ? 2.293 Lusi / / / / / / 2.907 aysunayy Ödül / / / / Su ⚠ / / Su ⚠ / 4.225 Dahlia_ / Su ⚠ / Su ⚠ / Su ⚠ / / / 2.014
: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü :)))
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
caroline84 dün en son su 1,5 ama arttiracagim demissin. Arttirdin mi canim? ona gore tabloya ekleyecegim
niye güldün kız
oy deme korkmaya başladım hemen yat şimdi sen uzun uykuda güzel verdiriyor aç karnına.Taaam aplaaayarın ola hayrola
Ben hazırım göreceğim sayıya da
Seni hazırlıyorum ufaktan
Maximum yok demi kaptanim?4. TAKIM KURALLARI:
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 5 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür
@_Vera_aedenli Dahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy @Aytac Ugur bnnu CanTorun caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR Lusi magickk Mahi57 matilda34 H3RA_ @Onlymemeself Ozzybal Sismaniye sedulu tavsannesi
Yzgt66
bizde de karşı komşu kızının düğünü var1yildir iptal olan 2dugun var gorun cikta yapamıyorum biri komsu biri kankam1tanede nisan ay sonu kaynimin yoksa bu kadar ilerleyemezdim elbise giyme merakimdam hersey
Kaptanim bende 54 bedeb den 48e dustum cok guzel bi his yawbizde de karşı komşu kızının düğünü var
Komşu olduğu için abiye olmaz, şık bir yerde olacağı için sıradan elbise olmaz
kokteyl elbisesi tarzında bir şey bulmam lazım.
Kilo verdim evdekiler sallanıyor üstümde.
Taktıgın şeye bak insan gününü zehir edermiş hiçİyi akşamlar. Günüm berbad geçdi. Bi davete gidecekdik hangi elbisemi giydiysem olmadı üzerime olanlarda beni 100 kilo gibi gösterdi sinir krizine girip saatlerce ağladım davetede gitmedim
Çok çalışkansınız yav sözlü yapacam ders çalışın deyip deyip göz açtırmayan lise matematik hocası gibi habire gerilim veriyorsunuz4. Takımın şahane kadınlarışöyle
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
Geçen Cuma : 11 kg
Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg
Haftaya hedef : 9 kg
Klan Savaşları: Evet
Görmedik Duymadık Yok
@_Vera_aedenli Dahlia_ Alys AppLesma asena87 Asi Matmazel E English_teacherrr aysunayy @Aytac Ugur bnnu CanTorun caroline84 CEYDOS O okuyan_e esmeriiim istanbulin Karpuzuncekirdegi K klbk33 KumraL_KrakeR Lusi magickk Mahi57 matilda34 H3RA_ @Onlymemeself Ozzybal Sismaniye sedulu tavsannesi @Yzgt66