Keşke ama mümkün değil, en az 1 kg fark var iki tartı arasında53,9 cikar bak gor.
Evet canim zorunlu bir izin olacak ama bu hafta da böyle geçecek görebiliyorumAma neden ki
Artisi, eksisi ile isterim herkesden, mezunlar haric tarti bildirimi
Ay yine kiskandim. Ben zor bronzlasiyorum. Oglum cok komik. Sahile sirf daha Esmer olmamak icin gitmiyorten rengi cok guzel, suan degerini anlamiyor tabi
Netflix mi
Lazanya
Lütfen gor
Benim kiz da istedi. Senin serefine Lazanya yapayim ona
Kuzum izne mi cikacaksin yarin?
Sen freemiydinKeşke ama mümkün değil, en az 1 kg fark var iki tartı arasında
Napalım kabulleneceğim artık
asla o bir kurt bu hafta. vampir olursa az versin. çok olacak benim sürümdeki herkesin eksileri53,9 cikar bak gor.
Sagol canimm ❤Seksülü foto yok bugün
Ama çok az yemişsin canım yaaa
Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.
Vücut kıtlık çekerse korumaya geçebilir. Kahvaltı yada öğlen menülerine bir şeyler eklemelisin
Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canım
Yine ödemsavar bir menü
yarın tartıda güleceğiz bence
Pazartesi sabah 6 da normal tartımla tartıldım aç ve çıplakiki tartı arasında fark var mı? baktın mı?
Arti cikcam diyor. Yap biseyler. Bi bardak zeytinyag icir wcden cikmasinasla o bir kurt bu hafta. vampir olursa az versin. çok olacak benim sürümdeki herkesin eksileri
4. Takımın şahane kadınlarışöyle
diyerek başlıyor yarının cuma olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum. yarın saat 15:00'e kadar fotoğraflı üzerinde tarih olan kilo bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. haftaya öngördüğünüz hedefiniz ve klan savaşlarına katılıp katılmak istemediğinizi de belirtmelisiniz. tek tek duyuru yapmayacağım bu hafta çok yorucu oluyor bekleme süreci.
Geçen Cuma : 11 kg
Bu Cuma : 10 kg
fark : 1 kg
Haftaya hedef : 9 kg
Klan Savaşları: Evet
Görmedik Duymadık Yok
@_Vera_aedenli @AKovser @Alys @AppLesma @asena87 @Asi Matmazel E English_teacherrr @aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @CanTorun @caroline84 CEYDOS @emell_ @esmeriiim @istanbulin @Karpuzuncekirdegi @klbk33 @KumraL_KrakeR @Lusi @magickk @Mahi57 @matilda34 @neutral @Onlymemeself @Ozzybal @pisi pisi kopatim @sedulu tavsannesi @Yzgt66
Öyle deme yaasla o bir kurt bu hafta. vampir olursa az versin. çok olacak benim sürümdeki herkesin eksileri
arkamdan kaç kişiye kuyruk salladın sen hani senle ben@Yzgt66 yarina hazirmisin kizzz. Yenilgiye hazirlan bebisim
Yol odemi Vardi belki. Insallah AminPazartesi sabah 6 da normal tartımla tartıldım aç ve çıplak
Eve geldik 8 gibi devam edeceğim tartıyla tartıldım aç ve kıyafetli 1,8 kg fark etti
Aha biri daha memeli dedi. Kiz o meme degil degil kas kas
Kizlar bildirim saati cok onemli
Bilirsiniz
Cuma ben ben degilim
Only meme nin dedigi gibi gaddar kaptan oluyorum.
Editor de listeleri erken paylasmamizi istedi, gecen haftaki durumdan dolayi. Lütfen ciddiye alin bu saat olayini
Ödemi bilmiyorum da tartı farkı var kaptanımYol odemi Vardi belki. Insallah Amin
Rdvlu olsa kesin firsat bulamazdimYaw yeni seylerle gelmeyin. Siz bilmiyormusunuzz hemen daliyom. Al simdi gor bak az sonra solaryumda randevu almasam ne olayim
Seninle bi omur yariscam ceydosumarkamdan kaç kişiye kuyruk salladın sen hani senle ben
Ona pek yapacak birsey yokÖdemi bilmiyorum da tartı farkı var kaptanım
Degisme giAha biri daha memeli dedi. Kiz o meme degil degil kas kasben nick degiscem
Seksülü foto yok bugün
Ama çok az yemişsin canım yaaa
Menülerine bakıyorum hep çok az yiyorsun.
Vücut kıtlık çekerse korumaya geçebilir. Kahvaltı yada öğlen menülerine bir şeyler eklemelisin
Misafir çok sevdiklerinde olsa düzen kaçıyor evde daha bir koşturmacalı oluyor normal zamana göre. Allah kolaylık versin canım
Yine ödemsavar bir menü
yarın tartıda güleceğiz bence
Sen yarin bildirim yap ve kacPazartesi sabah 6 da normal tartımla tartıldım aç ve çıplak
Eve geldik 8 gibi devam edeceğim tartıyla tartıldım aç ve kıyafetli 1,8 kg fark etti
umutsuz olma kızım gün doğmadan neler doğar bakarsın yarın hedefi yakalamışsın.Öyle deme ya
Seninle bi omur yariscam ceydosum