Periler Klanı | Cuma Menü | Cuma Spor | Cumartesi Menü | Cumartesi Spor | Pazar Menü | Pazar Spor | Pazartesi Menü | Pazartesi Spor | Salı Menü | Salı Spor | Çarşamba Menü | Çarşamba Spor |
345 | 370 | 440 | 745 | 155 | 510 | |||||||
X | 297 | 257 | 406 | 270 | 165 | |||||||
180 | 475 | 195 | X | 195 | 441 | |||||||
598 | 706 | 435 | 960 | 333 | 570 |
Aslında onda da 20 günde 1 kg kayıp vardı. Ama diğerleri çok çok daha iyi tabi ki.ilki cok feciymis
Piknikteydim, diğer alternatifler kek ve pogacaydi. O yüzden patates ve meyve yedimHımmm ozzycim öğlenki menü tam kabız yapmalıkNeyseki akşam probiyotiğini almışsın. Patatesin yanına yeşillik daha çok yakışırmış.
Dun aksam takmamistim ama dur bakayim en son ne zamandan var
o zaman no problemPiknikteydim, diğer alternatifler kek ve pogacaydi. O yüzden patates ve meyve yedim
benim dün geceyi 1.18 saat veriyorOha gecen gün baya uyumusum. Derin uyku fena. Ortalama mi istersinAlys
Yaa derin uykum kalitesiz olduğu için zayıflayamadım demek ki bu haftaderin uykuda yag yakimi cok oluyormus,
@sedulu ondan hep yakiyor yaglari,
formul ver kaptan, nasil uyucaz.
aksam esime diyorum lamba falan yakma odada, uyku kalitem bozuluyyyy sonra
Yaa derin uykum kalitesiz olduğu için zayıflayamadım demek ki bu hafta
Oha gecen gün baya uyumusum. Derin uyku fena. Ortalama mi istersinAlys
benim dün geceyi 1.18 saat veriyor
Oysaki ölü gibi uyudum
Hahahver hepsini, beni istatistige bog
Vertigo öyle benim başıma geldi çok zor inşallah geçer canım bence kısıtlı beslenince oluyor maalesefKarbonhidratı biraz daha düşürmüştüm, şeker zaten neredeyse sıfır. O yüzdendir dün karbo ya saldırdım
Evet ben de direk vertigo belirtilerine baktım da değilmiş şükür, aşırı bi boğaz kuruluğu oldu , uykuya bile zor geçtim gözlerim kapalı bile olsa beynim dönüyordu
Evet bakayım devam ederse dediğin gibi doktora gitmekte fayda var ama dün çok çok azaldı neyse ki
Bu arada GÜNAYDIN KIZLAR
Aynen çok güçlü bir kür faydasını gördüm sabah akşam yapıyorum şu anedemiyorum ki,
diyetisyenle dün konuştuk 15 gün yaptığım için 15 gün ara ver dedi
eskiden ilaç niyetine kullanılırmış bu karışım
güçlü bir şeymiş yani
Derin uyku hangisi oluyorBu haftanin uyku duzeni
Benim de derin uyku ortalamam 1 saatten biraz fazla maalesef. Kızım derin uyumama izin vermiyor.Bugün beele uyumuşumsen hala derin uykudasın kesin
Bugün su içmeye ekstra dikkat edeceğim
Periler
Klanı Cuma
Menü Cuma
Spor Cumartesi
Menü Cumartesi
Spor Pazar
Menü Pazar
SporPazartesi
MenüPazartesi
SporSalı
MenüSalı
SporÇarşamba
MenüÇarşamba
SporOzzybal 345
370 440
745 155
510 Mahi57 ️ X/ 297 257406 270 165 magickk 180 475 195/ X 195 441 598/ 706 435️ 960 333 570
Ödül:
Eksik Su:
Fazla karbonhidrat:
Yeşillik/Salata:
Dyb yazan koyu eflatunDerin uyku hangisi oluyor
Do you speak Türkish