Akşam ki yumurtalarla protein ve sebze anlamında dengeli bir gün olmuş. Sabah yediğin ekmekler karbonhidrat anlamında fazla değil. Ama faydalı karbonhidrat tüketmen açısından onun yerine wasa, siyez ekmeği yada karabuğday patlağı denesen. 2 wasa 1 dl ekmek yerine geçiyor ayrıca. Hem gözü hem karnı daha çok doyurup daha az karbo almanı sağlıyor
Yine çok güzel bir menü, su miktarıda öyle. Spor açısından da hareketli bir günmüş bence. Bizim periler olarak menülerimiz genel anlamda güzel. Eleştirecek bir şeyde bulamıyorumH3RA_ ogle 1kase karnabahar ,4zeytin ,1/2 kapya
Ara nescafe (granul) ,2kuru kayisi
1elma
Aksam 1kase ispanak (pirincsiz) ,2kasik yogurt ,2minik kofte
3ltsu devam ediyorum
Basim cok dondu bugun sanirim daha fazlq spor yapamam
15dk kosu 90puan
30dkzumba 4*2 240puan
8000 adim 240puan Toplam 570puan
Eki Görüntüle 2867490 Eki Görüntüle 2867490
Hımmm ozzycim öğlenki menü tam kabız yapmalıkMerhaba,
09:30 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, roka, domates, 1 dilim ekmek
14:00 3 kaaik firin patates, 1 kucuk muz
18:00 7 kasik bezelye yemeği, 1 kase yoğurt,
3 kasik makarna
.Su ve sporlari sonra yazayim.
H3RA_
Sen yine de yaz tablo şeysi içinH3RA_ 3 günlük listem bu şekilde olacak o yüzden her gun yazmama gerek yok
1.gun
Sabah 1 fincan sade Türk kahvesi 1 avuç kiraz
1 bardak maydonoz kürü
10-11 kahvaltı
2 dilim ananas dereotu salatalık ile salata omlet 10 zeytin
2 öğün arası
1 küçük muz 1 çay bardağı fındık yeşil çay
Akşam
Semizotlu yoğurt etli sebze yemeği
1 bardak maydonoz kürü
2.5 lt su
Benim her zamanki regl artısından daha az bir artı bu sefer. Bir yandan veriyorum demek oluyor bu. O yüzden rahatım regl bitiminde tartıya güzel yansıyacağı için.Seninle aynı duyguları paylaşıyorum
İlk defa bu hafta artı geldim canım sıkıldı.İllaki artılar olacak diyordum ama insanın modu düşüyormuş hemen
2 gündür detoks yapıyorum resmen ama yinede artım devam ediyor enteresan
Hahah kitabini okudum ezberimde hepsi ilk zamanlar takildigimda acip bakiyodum :)Beynim yandıbunu ezberinde nasıl tutuyorsun kız
Evet dukan ve cuma yarismasi olmasa ebedi sismaniye olurdumEvet sen guzel ve dengeli veriyorsun dukanla.
Seviyorsun da anladigim.
En guzeli sevdigin seyi bulmak zaten. Devam edebilirsin bu sekilde.
Ben de ifi severek yapiyorum.
Seni okuyunca bende baktım şimdi. Benimde genelde hep 1 saatmiş.Benim 3.5 saat derin uyku uyumam gibi cok önemli bir ayrıntıyı kacirdin, baska bir durum yok,
Asayis berkemal
Oturuş bozukluğu diyelim. Oturunca kotta sıkıştırmıştır o yüzden olmayan göbeğin pörtlemişEki Görüntüle 2867620
Buldum
Zayıf durmuyorum ama ya göbiş yerinde maşallahbunun açıyla bi ilgisi var mı şimdi
kotun beli sıkıyor ya sert kumaş ondan öyle pörtlemiştir.Eki Görüntüle 2867620
Buldum
Zayıf durmuyorum ama ya göbiş yerinde maşallahbunun açıyla bi ilgisi var mı şimdi
canim sabah 8.30 da yedim ilk ogunu.Ne oldu, begenmedin mi detoksu.
Ilk ogunde pes etmezsin sen normalde
Bugün beele uyumuşum
Benim de çok büyük değil artım ama hiç kaçamaksız ve düzgün beslendiğim halde eksilmedi demek ki regl sonrası güzel eksiler göreceğizBenim her zamanki regl artısından daha az bir artı bu sefer. Bir yandan veriyorum demek oluyor bu. O yüzden rahatım regl bitiminde tartıya güzel yansıyacağı için.
Ama cuma pek bi mühim bir gün. O gün artı gelmemek için şu anda ki kaygım
Uyumuş sanırımKraker duelloma cevap vermedin, korktun mu
Yatiyom ben gari
Yarin daha zayif foto cekip atarsan barisiriz
Evet canım diyetisyen menüsü 21 gün boyunca dene sende dün wc den çıkamadım zatenAkşam ki yumurtalarla protein ve sebze anlamında dengeli bir gün olmuş. Sabah yediğin ekmekler karbonhidrat anlamında fazla değil. Ama faydalı karbonhidrat tüketmen açısından onun yerine wasa, siyez ekmeği yada karabuğday patlağı denesen. 2 wasa 1 dl ekmek yerine geçiyor ayrıca. Hem gözü hem karnı daha çok doyurup daha az karbo almanı sağlıyor
Yine çok güzel bir menü, su miktarıda öyle. Spor açısından da hareketli bir günmüş bence. Bizim periler olarak menülerimiz genel anlamda güzel. Eleştirecek bir şeyde bulamıyorum
Hımmm ozzycim öğlenki menü tam kabız yapmalıkNeyseki akşam probiyotiğini almışsın. Patatesin yanına yeşillik daha çok yakışırmış.
Sen yine de yaz tablo şeysi için
Tam ödem savaşçısı bir gün olmuş. Bayıldım diyebilirim. Diyetisyen menüsü dimi bu. Yarın kahvaltıdan sonra su orucuna geçmeyi planlıyorum.
Sonra bende uygulayacağım bu menüyü