Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam ki yumurtalarla protein ve sebze anlamında dengeli bir gün olmuş. Sabah yediğin ekmekler karbonhidrat anlamında fazla değil. Ama faydalı karbonhidrat tüketmen açısından onun yerine wasa, siyez ekmeği yada karabuğday patlağı denesen. 2 wasa 1 dl ekmek yerine geçiyor ayrıca. Hem gözü hem karnı daha çok doyurup daha az karbo almanı sağlıyor
Yine çok güzel bir menü, su miktarıda öyle. Spor açısından da hareketli bir günmüş bence. Bizim periler olarak menülerimiz genel anlamda güzel. Eleştirecek bir şeyde bulamıyorum
Merhaba,

09:30 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, roka, domates, 1 dilim ekmek
14:00 3 kaaik firin patates, 1 kucuk muz
18:00 7 kasik bezelye yemeği, 1 kase yoğurt,
3 kasik makarna
.Su ve sporlari sonra yazayim.
H3RA_
Hımmm ozzycim öğlenki menü tam kabız yapmalık Neyseki akşam probiyotiğini almışsın. Patatesin yanına yeşillik daha çok yakışırmış.
Sen yine de yaz tablo şeysi için
Tam ödem savaşçısı bir gün olmuş. Bayıldım diyebilirim. Diyetisyen menüsü dimi bu. Yarın kahvaltıdan sonra su orucuna geçmeyi planlıyorum.
Sonra bende uygulayacağım bu menüyü

Benim her zamanki regl artısından daha az bir artı bu sefer. Bir yandan veriyorum demek oluyor bu. O yüzden rahatım regl bitiminde tartıya güzel yansıyacağı için.
Ama cuma pek bi mühim bir gün. O gün artı gelmemek için şu anda ki kaygım

Kızlar neler konuştunuz bakamıyorum. Bugün eve gelir gelmez komşu istilasına uğradım
Bahçede birini gören ikinci kişi geldi. Üç, dört derken çay kahve taşımaktan helak oldum.
Harika bir sohbetti ama ne spora ne buraya vaktim kalmadı çok sorryy.

Beynim yandı bunu ezberinde nasıl tutuyorsun kız
Hahah kitabini okudum ezberimde hepsi ilk zamanlar takildigimda acip bakiyodum :)
Evet sen guzel ve dengeli veriyorsun dukanla.
Seviyorsun da anladigim.
En guzeli sevdigin seyi bulmak zaten. Devam edebilirsin bu sekilde.

Ben de ifi severek yapiyorum.
Evet dukan ve cuma yarismasi olmasa ebedi sismaniye olurdum

Günaydın kızlar..
Dün gelemedim, öğlene kadar ev işleri, ondan sonra anneme gittim, akşama kadar çocuklardan fırsat bulamadım hiç buraya bakacak.. Bugün de aynısı olacak sanırım.. Kardeşimin nişanı var, sözde aile arasında küçük birşey ama hazırlığı hiç bitmiyor.. Annemle alışverişe çıkacağım kısmetse.. Umarım bu kadar hareketim bana eksi olarak döner yarın :)
Şimdi işlerimi halledeyim biraz, sonra gelir geçmişe, menülere bakarım..

Gunaydin kizlar
Dun bayilmisim resmen yorgunlukdan

Yarin tarti günü, bugun oldugunca hafif beslenin. Havalar sicak zaten. Bizim evde bol salata ve corbali oluyor aksam yemekleri.
Bugun dinlenme gununuz olsun, spora ara verin. Yuruyus eksik olmasin ama :)

Benim de çok büyük değil artım ama hiç kaçamaksız ve düzgün beslendiğim halde eksilmedi demek ki regl sonrası güzel eksiler göreceğiz

Evet canım diyetisyen menüsü 21 gün boyunca dene sende dün wc den çıkamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…