Regl olduğunda normal maydonoz kürüne devam et bir iki günde eksiyi görürsün ananas da ekle ödem falan kalmazBir kaç gün akşamları böyle kapatmayı düşünüyorum. Tam güzel eksiler görmeye başlarken regl yüzünden biraz artı gördüm, canım sıkıldı
Cacık hem hafif hem doyurucu hem lezzetli geliyor bana. Dur bakalım cuma tartısına nasıl yansıyacak.
Karbonhidratı biraz daha düşürmüştüm, şeker zaten neredeyse sıfır. O yüzdendir dün karbo ya saldırdımBazen bendede oluyor kan şekerin düşmüştür az kalorili menü yaptıysan normal
Evet ben de direk vertigo belirtilerine baktım da değilmiş şükür, aşırı bi boğaz kuruluğu oldu , uykuya bile zor geçtim gözlerim kapalı bile olsa beynim dönüyorduUzun sürmesi çok kötü olmuş takip et kendini bence kulak çınlaması falan oldu mu devam ederse doktora gidersin benim geçen yaz sürekli baş dönmesi oldu ve kulak çınlaması zordu gerçekten vertigoymus hastalığın adı geçti çok şükür
Ben çalışmıyorum evdeyim ama yürüyüşede gidemiyorumOkula yürüyerek geldim hava çok güzel ya ben işe değil yürüyüşe gitmek istiyorum ühüüüüü
Ben evden calisiyorum ise giderken bile yurume sansim yokOkula yürüyerek geldim hava çok güzel ya ben işe değil yürüyüşe gitmek istiyorum ühüüüüü
Bebelere balooooonBen çalışmıyorum evdeyim ama yürüyüşede gidemiyorumbebeler bağlıyor benide.
Evden çalışmak pis kakaBen evden calisiyorum ise giderken bile yurume sansim yok
edemiyorum ki,Regl olduğunda normal maydonoz kürüne devam et bir iki günde eksiyi görürsün ananas da ekle ödem falan kalmaz
20 dakikacık bu sayılmaz
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Spor toplamları | |
| 4675 puan | ||||||
| 200 JJ | 4300 puan | |||||
@emell_ | Ödül yapıldı | 3396 puan | |||||
| MUAF | MUAF | 1104 puan | ||||
| 3648 puan |
Günaydın kızlar yeni uyandım. Oğlan uyanmayınca bende uyudumdün epey yorulmuş veledim yorgun olduğumdan 2 saat anca derin uyku olmuş
Eki Görüntüle 2867742
Günaydın kizlar
9. Gün "Tarlada bostan, yan gel yat Osman" modundayim.
Sporla kavusmam 15-20 gün olmuştu gerçi ama bu kadar da hareketsiz değildim. Az az da olsa kilolar gidiyordu.
Bakalım bu defa nasıl olacak, meraklardayim.
Endişe etmiyorum, stres yapmıyorum. Sabit kalayım veya en az hasarla bugünleri de geçireyim diyorum.
Hayırlısı bakalım...
Evet yapacağım. Geçen hafta uç farklı sonuc almıştım.zaten diyet isin %80i,
spor isin cilasi,
o da olur elbet, sen sagligina kavus da.
bu hafta kilo bildirimi yapacak misin?
Evet yapacağım. Geçen hafta uç farklı sonuc almıştım.
68.8
67.3
67
Sadece 67.3 u fotograflayabildim.
Bakalım bu hafta ne çıkacak.