Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir kaç gün akşamları böyle kapatmayı düşünüyorum. Tam güzel eksiler görmeye başlarken regl yüzünden biraz artı gördüm, canım sıkıldı😞
Cacık hem hafif hem doyurucu hem lezzetli geliyor bana. Dur bakalım cuma tartısına nasıl yansıyacak.
Regl olduğunda normal maydonoz kürüne devam et bir iki günde eksiyi görürsün ananas da ekle ödem falan kalmaz

Bazen bendede oluyor kan şekerin düşmüştür az kalorili menü yaptıysan normal
Karbonhidratı biraz daha düşürmüştüm, şeker zaten neredeyse sıfır. O yüzdendir dün karbo ya saldırdım
Uzun sürmesi çok kötü olmuş takip et kendini bence kulak çınlaması falan oldu mu devam ederse doktora gidersin benim geçen yaz sürekli baş dönmesi oldu ve kulak çınlaması zordu gerçekten vertigoymus hastalığın adı geçti çok şükür
Evet ben de direk vertigo belirtilerine baktım da değilmiş şükür, aşırı bi boğaz kuruluğu oldu , uykuya bile zor geçtim gözlerim kapalı bile olsa beynim dönüyordu 😯
Evet bakayım devam ederse dediğin gibi doktora gitmekte fayda var ama dün çok çok azaldı neyse ki

Bu arada GÜNAYDIN KIZLAR 🥰

Bugün beele uyumuşum 🤤sen hala derin uykudasın kesin😂

gecmisim seni

:anneadayı:
Screenshot_20210610_090102_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Regl olduğunda normal maydonoz kürüne devam et bir iki günde eksiyi görürsün ananas da ekle ödem falan kalmaz
edemiyorum ki,
diyetisyenle dün konuştuk 15 gün yaptığım için 15 gün ara ver dedi
eskiden ilaç niyetine kullanılırmış bu karışım
güçlü bir şeymiş yani

🧟‍♀️ 730. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ 🧟‍♀️
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaSpor toplamları
Asi Matmazel Asi Matmazel 🆗 🥗🆗🥗 kendine ceza kesen en sevdiğim 🥗🆗🥗 4675 puan
Alys Alys 🆗🆗 Ödül yapıldı 🆗🆗200 JJ🆗 4300 puan
@emell_Ödül yapıldı 🥗 🆗🆗 🥗🆗🆗🥗 3396 puan
Karpuzuncekirdegi Karpuzuncekirdegi 🆗💧🍞 🥗🥗MUAFMUAF1104 puan
istanbulin istanbulin 💧 🥗 ödül yapıldı 🆗 🥗🍞 🥗💧 🥗 :spor:🆗🥗 3648 puan

🆗 : Menü ve spor sıkıntısız

💧 : Su az

:spor: : Egzersiz eksik

🍞 : Karbonhidrat fazla

🥗 : Akşam menüsünde yeşillik eksik

Kızlar bugün perşembe mazeret, bahane olmadan akşam yemeğini mümkün olduğunda karbonhidratsız geçirmeye çalışın.
Yarın tartı günümüz. Akşam tavuk salata ton salata ya da fırın kabak gibi yeşil şeylerle menüyü tamamlarsak güzel eksiler görürüz.
Çok geç saate kalmasın yemekleriniz. Ağır aktivitelerle uğraşmayın. Hava mis gibi çıkıp yürüyüş yapın en fazla akşam yemekten sonra. Hem yediklerinizi eritirsiniz.

Günaydın kizlar😊
9. Gün "Tarlada bostan, yan gel yat Osman" modundayim. 🤭
Sporla kavusmam 15-20 gün olmuştu gerçi ama bu kadar da hareketsiz değildim. Az az da olsa kilolar gidiyordu.
Bakalım bu defa nasıl olacak, meraklardayim.
Endişe etmiyorum, stres yapmıyorum. Sabit kalayım veya en az hasarla bugünleri de geçireyim diyorum.
Hayırlısı bakalım...🥰

Günaydın kizlar😊
9. Gün "Tarlada bostan, yan gel yat Osman" modundayim. 🤭
Sporla kavusmam 15-20 gün olmuştu gerçi ama bu kadar da hareketsiz değildim. Az az da olsa kilolar gidiyordu.
Bakalım bu defa nasıl olacak, meraklardayim.
Endişe etmiyorum, stres yapmıyorum. Sabit kalayım veya en az hasarla bugünleri de geçireyim diyorum.
Hayırlısı bakalım...🥰

zaten diyet isin %80i,
spor isin cilasi,
o da olur elbet, sen sagligina kavus da.

bu hafta kilo bildirimi yapacak misin?

X