- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Doğru olabilir ben yorulmuyorum hiçKiz benim de rutinim oyle.
Dun neredeyse 2 yil sonra ilk kez yuzdum, cok yorulmusum ondan dolayi uyumusum.
Yoksa 1.5 saat derin uykuyu ancak agir spor yaptigim gunlerde goruyorum, hep 1 saatin alti aynen.
İskoçyaIste bizim ev kirasi icinde 400 kr yani 400tl ediyor herhal. O dokunmuyor
Ama sene sonu tum bolgenin ve camasirhane de var, her sene borc geliyor su dan. Ama kombi den degil. Tam tersi. Sonra o bir kismini karsiliyor
Iskocyada miydin, Irlanda mi? Yoksa attim mi
Bazen bendede oluyor kan şekerin düşmüştür az kalorili menü yaptıysan normalİyi akşamlar kızlar menümü gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum
Eki Görüntüle 2867620
Buldum
Zayıf durmuyorum ama ya göbiş yerinde maşallahbunun açıyla bi ilgisi var mı şimdi
Adet olamadım o yüzden bencebu kabakta işe yaramadı benim şişkinliğim devam ediyor..neyse yarın bi hal çaresine bakarız
Oldu iyi günler o zaman
Di mii 80 kilolu halimle arada hiç fark yok meselaKiz oyle foto mu cekinilirmis.
Cekenle arkadasligini bitir bence
Resmen komoloya kurban etmis seni.
Uzun sürmesi çok kötü olmuş takip et kendini bence kulak çınlaması falan oldu mu devam ederse doktora gidersin benim geçen yaz sürekli baş dönmesi oldu ve kulak çınlaması zordu gerçekten vertigoymus hastalığın adı geçti çok şükürHayır hiç birşey yok, bacağımda bi ağrı oluştu sonrası baş dönmesi ve saatler sürdü sabaha kadar sürdü ilk defa yaşadım korktum da , pandemi hastaneye de gitmedim , merak ettim böyle birşey yaşayan var mı diye
Şeker düşmesi diyerek cinleri götürdümşaka bir yana tansiyonum 9-6 idi . Regl den olduğuna eminim ama ilk defa regl olmuyorum ya fena bir tecrübe oldu
Maydonoz alayım da yapayım bende o zaman belki cumaya kadar inerimBugun herkese maydanoz kuru veriyoruz efem.
Yapiniz yaptiriniz, boyle bir lezzetten kimseyi mahrum birakmayiniz
Maydonoz alayım da yapayım bende o zaman belki cumaya kadar inerim
Evet ben dukan 2 yapiyorum pzt protein,
Di mii 80 kilolu halimle arada hiç fark yok mesela
Beynim yandıEvet ben dukan 2 yapiyorum pzt protein,
sali sebze protein, carsambadan itibaren 2 ogun meyve hakki, persembeden itibaren 2 dlm tb ekmek hakki, cumadan itibaren 40 gr orta yagli peynir hakki, cumartesiden itibaren 100 gr nisastali gida hakki, pazar da 1 ogun odul hakki var. Yani sadece 2 gun klasik dukan.
Gerci dukan amca gecenlerde az sekerli meyveleri klasik diyete kisitli olarak dahil edecegini soyledi instagramda
Rahat geliyor bana bu diyet hedef kilo kaybi 500 700 gr arasi yalniz.
Evet ben dukan 2 yapiyorum pzt protein,
sali sebze protein, carsambadan itibaren 2 ogun meyve hakki, persembeden itibaren 2 dlm tb ekmek hakki, cumadan itibaren 40 gr orta yagli peynir hakki, cumartesiden itibaren 100 gr nisastali gida hakki, pazar da 1 ogun odul hakki var. Yani sadece 2 gun klasik dukan.
Gerci dukan amca gecenlerde az sekerli meyveleri klasik diyete kisitli olarak dahil edecegini soyledi instagramda
Rahat geliyor bana bu diyet hedef kilo kaybi 500 700 gr arasi yalniz.
Benim diyete başlama serüvenim bir fotoğrafla başladı daBunun icin mi zayifladim onca kilo mu diyorsun
Cekememisler canim, o onlarin ayibi
Bir kaç gün akşamları böyle kapatmayı düşünüyorum. Tam güzel eksiler görmeye başlarken regl yüzünden biraz artı gördüm, canım sıkıldıÇok güzel bir menü bence tek öğün arada yoğurtla tokluk saglarsin bazen bende cacık la öğün atlatıyorum işe yarıyor
Seninle aynı duyguları paylaşıyorumBir kaç gün akşamları böyle kapatmayı düşünüyorum. Tam güzel eksiler görmeye başlarken regl yüzünden biraz artı gördüm, canım sıkıldı
Cacık hem hafif hem doyurucu hem lezzetli geliyor bana. Dur bakalım cuma tartısına nasıl yansıyacak.