Çok güzel bir menü bence tek öğün arada yoğurtla tokluk saglarsin bazen bende cacık la öğün atlatıyorum işe yarıyorKahvaltı
1 avuç ceviz
4 gün kusuru
14:00
1 kase tavuk suyu çorba
1 adet karnıyarık
1 ayran
Akşam
Cacık
2.5 lt su
@Ozzybal @Mahi57magickk @Tavsannesi
selamlar,
ara => 2 sade türk kahvesi + 1 taze kayısı
sabah => küçük kase yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 5 parça lokmalık tavuk kızartması + 5 parmak patates kızartması + 1 zero (hiç doymadımavm de yiyeceğimiz için bilerek gün boyu pek bişey yemedim az da olsa dengelesin diye)
ara => sade türk kahvesi + sade soda
su 3,5 litre
sedulu
Adım 8.600 258
eliptik 30 dk 150
total 408
Eki Görüntüle 2867508
Tegl günü bugünnn
sabah
1 h yumurta
4 tk labne peynir
2 ince dilim ekmek
öğle
1 ince dilim ekmek
4 dilim kaşar p
ara
1 sade türk kahvesi
Akşam
2 dilim fırın mücver
Yarım kase yoğurt
veee
5 adet eti cin
dünden beri başım dönüyor ama acayip dönüyor . O yüzden tatlı birşeyler aldım eti cin vardı
su:2 lt
Spor: yok tabi 1641 adım
A Arrietty_sedulu @Ceydos @ neutral
sedulu
Sabah sirkeli su
11.00 : menemen, 3 zeytin, az peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 tk fıstık ezmesi
19.30 : ekmeksiz sade et döner, 1 bardak ayran salata
10.638 adım : 320 puan
60 dk normal yürüyüş : 60 puan
Toplam : 380 puan
Oo o zaman no problem tatlım ben hazır latte sandım:)Onları da seviyorum ama sütlü kahveyi daha çok seviyorumzaten 100 ml süt içine kakao , türk kahvesi ve tarcın ekleyerek yapıyorum latteyi. Sut mu sıkıntılı olan lattede?
Hellööö
Eve yeni girdim ohh be dünya varmış.Bugün karantina sürem bitti kardeşlerimle onu kutladık
Herkes corona seni eritmiş diyor halbuki diyetle yapıyorum bilmiyorlar
Geçmiş yapmadan geldim ilk defa önemli bişe var mı?
Gül gül ben de en son lisede yemiştim, eşimin nostalji yapası gelmiş bir aydır duruyordu dolaptaAksam kotu olmus dedigin gibi.
Disarida yedigin zaman tavsiyem pide lahmacun tarzi seylere yönel, yaninda ayranla bence gayet guzel menu oluyor. Karbonhidrat fazla olsa da verdigi doygunluk hissi daha uzun sureli oluyor, bir de zararli yaglar daha az oluyor diger kizartma ürünlere gore. Yine doner de guzel secenek olur.
Ama boyle gunler de olacak elbet, sabahtan onlemini almissin, guzel olmus.
Eti cin deyince gulesim geldi.
Gecmis olsun ama.
Bas donmesi sebebi nedir?
Evde boyle zamanlar icin kotu gun bitteri saklamak gerek demek ki diye dusundum
Dun alintilayacaktim seni kalmis. Dunku de bugünku menun de on numara, bizim klani sen sirtlayacaksin bu hafta
İyi akşamlar kızlar einimi gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar einimi gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum
Hayır Alysm onu kaçırmadım hatta senin o mesajından sonra uyku kaliteme baktım kardeşimi aradım ya bizim grupta bi kız 3.5 saat derin uyumuş benimki 50dakika gösteriyor seninki kaç gösteriyor bi vak hele derken muhabbet uzadı ee hadi kalk bana gel dediBenim 3.5 saat derin uyku uyumam gibi cok önemli bir ayrıntıyı kacirdin, baska bir durum yok,
Asayis berkemal
Hayır hiç birşey yok, bacağımda bi ağrı oluştu sonrası baş dönmesi ve saatler sürdü sabaha kadar sürdü ilk defa yaşadım korktum da , pandemi hastaneye de gitmedim , merak ettim böyle birşey yaşayan var mı diyeYok hic basima gelmedi.
Aman dikkat et, baska bir degisiklik var mi son günlerde regl disinda?
Şeker düşmesi diyerek cinleri götürdümİyi akşamlar
Geçmiş olsun ben regl döneminde yaşamadım ama şekerim düştüğü zaman oluyorum böyle.Şeker ya da tansiyonun oynamış olabilir.Değerlerini baktır istersen canım
Hayır Alysm onu kaçırmadım hatta senin o mesajından sonra uyku kaliteme baktım kardeşimi aradım ya bizim grupta bi kız 3.5 saat derin uyumuş benimki 50dakika gösteriyor seninki kaç gösteriyor bi vak hele derken muhabbet uzadı ee hadi kalk bana gel dediEve geldim kk ya girdim en son senin mesajında kalmışım
Ben fotoğraflarda yine kilolu çıkıyorum nasıl iş bu
Bugünden beri arada nasıl bir fark olabilir diye düşünüyorum nazar olabilirsinBenim de ilk oldu
Aman nazar degirmeseydiniz, tahtalara falan vuraydiniz. Tu tu tu maasallah diyeydiniz.
Demediysen geri ara, bak birazdan yaticam
8.00 1 elma
9.00 filtre kahve 1 nektari
10.00 2 haslanmis yumurta
13.00 kiymali mantar 2 kasik yogurt
16.00 2 yk yulaf kepegi 1 tk chia 1 yumurta 1/2 kk b peynir ile uydurma pogaca, salata
19.00 1 kase ispanak(pirincsiz) 2 kasik yogurt
20.00 sutlu kakao
Su 2 lt
Spor 12 mekik 12 squat 12 alt karin 12 jumping jack 21 sn plank 16 puan
Yavas yavas olacak insallah
Adimsayari takmaya baslayacagim yarin
Merhaba kizlar
Kahvaltı
Hurma detox..kisa sürdü
Oglen.
1 avuc taze cam fistigi
Aksam.
1 kase ayran aşı
2.5 lt su
2 kahve
1 sade soda
3 bardak cay
A Arrietty_
15.200 adim 456
90 dk tempolu yürüyüş 225
⁰toplam 681 puan
Eki Görüntüle 2867600
8 bin adım ==> 240 puan
10 dk zalım chole==>100 puan
15 dakika bölgesel ==> 90 puan
430 puan
Hiç beceremiyorum..Hadi ben beceremiyorum karşımdaki benden beter çekmişAciyi degisticen kizaaaam
Bugünden beri arada nasıl bir fark olabilir diye düşünüyorum nazar olabilirsin
50 dakika derin uyku nedir ya ben gece hiç bişe hatırlamıyorum ama mışıl mışıl uyuyorum..acaba mutfağa falan mı gidiyorum yemek yemeye