Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sarma yiyen bacım parmakların tombalacık olsun da sarma sarama inşallah. aynı öğün karbonhidrat kaynıyor. salata protein nerede? 2 tur oynama cezası şarkını bıraktım buraya .

E English_teacherrr aedenli matilda34 Huhuki iyiydiniz kızlar süpersiniz. hem spor hem menü olarak beğendim.

Son düzenleme:
Yoğurdu bile zorla yedim.
Yok bi oğlum var 15 aylık küçük daha hrm spiralim var ona rağmen hamile kalırmıyım bilemiyorum yarın test alıb bakıcam

muhakkak test yap oncelikle,

aralikli oructa adet kesilmeleri gorulmus bir cok kiside, o tarz bir durum da olabilir,
yediklerin cok az, orucla birlikte metabolizman tepki veriyor olabilir.

Zaten nerde bi sorun var beni bulur

sorun degil ya,
bir cok kiside gorulen bir durum,

tabi bu da aslinda orucu biraz abarttiginin gostergesi olmus oluyor,
arada bir degisiklik yap,
arada bir kalori artir / azalt,
saatlerini degistir vs vs.

ama tabi once test yaptir, ne olur ne olmaz, surpriz de olabilir :)

Süprizleri sevmem

K klbk33 gecmis olsun canim
Yazdim mi hatirlamiyorum. Dun okuyunca yazmaya niyet etmistim. Ama aklimda degil yazdim mi diye.

Once iyilesmeye bak. Umarim daha iyisindir
Sağolasın. Saçlar ıslak yattım yaz geldi sanıp. Ertesi gün heryerim ağrıyordu. Sonra boğaz baş ağrısı derken. Bugün de izin aldım işten. Çocukları da getirdim eve. Çok şükür uslu durdular. Dinlendim. Daha iyiyim. Mutfağı toplayamadım hala. 1gün bakamadım heryer bulaşık olmuş. neyse yarına kaldı o da. Cezamı yaptım uyuyup uyandıktan sonra. mutfak kaldı öyle

Valla sarma annemin marifeti çokta güzel yapmış valla barbunya kh değil protein olarak veriyor diyetisyen ekmekte yemedim daha ne yapayım ben

Aksam icin sade yumurta tutar mi canim ? Yesillik ,salatalik eklesen belki daha tok olurdun

iyi akşamlar kızlar çook yoğun bir gün daha bitti şükür

bugün iş biter bitmez kıza alışveriş yapmaya gittik yürüyüşe çıkamadım yani

yarın inşallah 2 kez çıkıcam sabah ve akşam olarak

maydonoz kürü bayağı iyi duruyor bende deneyeyim bakalım tadı hoş gelir inşallah

birde arkadaşımın diyetisyeni sabah aç karnına ananas yemesini söylemiş yağ yakma etkisi çok oluyormuş

Yoğurdu bile zorla yedim.
Yok bi oğlum var 15 aylık küçük daha hrm spiralim var ona rağmen hamile kalırmıyım bilemiyorum yarın test alıb bakıcam
Hayırlısı olsun canım
Spiral ile görümcem kalmış ama annem menopoz olana kadar kullandı.
Benim öyle bir derdim yok pkosum reglim olmuyor düzgün.
Hapla oluyorum kontrole gidecem.

Gecmis olsun mutfagi bosver sen. Herifin yapsin bikerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…