Kafam cok yorgun aa ceza sarkisiyla mi oynayacagiz.. hmm pek rap e benzemiyor derken halimem lafini duyunca ayildimEki Görüntüle 2867482
sarma yiyen bacım parmakların tombalacık olsun da sarma sarama inşallah. aynı öğün karbonhidrat kaynıyor. salata protein nerede? 2 tur oynama cezası şarkını bıraktım buraya .
E English_teacherrraedenli Huhuki iyiydiniz kızlar süpersiniz. hem spor hem menü olarak beğendim.
Yoğurdu bile zorla yedim.Canım benim öglen yeseydin iki tane köy yumurtası, ceviz, zeytin
İstiyormuydun bebek?
Yoğurdu bile zorla yedim.
Yok bi oğlum var 15 aylık küçük daha hrm spiralim var ona rağmen hamile kalırmıyım bilemiyorum yarın test alıb bakıcam
Zaten nerde bi sorun var beni bulurmuhakkak test yap oncelikle,
aralikli oructa adet kesilmeleri gorulmus bir cok kiside, o tarz bir durum da olabilir,
yediklerin cok az, orucla birlikte metabolizman tepki veriyor olabilir.
Sabah kalkınca 15 gün boyunca
15-20 sap maydonoz
2 bardak su
1 dilim limon
1 yada 2 yk zeytinyağını karıştırıp iç
En az 30 dk kahvaltı yapma
Zaten nerde bi sorun var beni bulur
Süprizleri sevmemsorun degil ya,
bir cok kiside gorulen bir durum,
tabi bu da aslinda orucu biraz abarttiginin gostergesi olmus oluyor,
arada bir degisiklik yap,
arada bir kalori artir / azalt,
saatlerini degistir vs vs.
ama tabi once test yaptir, ne olur ne olmaz, surpriz de olabilir :)
Takimdan cikmiyon!
Pantolon üstüne tunik giyiyorum canımbenim ilk gençliğimde (şimdi ikincideyim) lewis kotlar vardı. özellikle bir beden büyük alınırdı. kemerle büzerdin. 90 'lar modası der giyersin.
Sağolasın. Saçlar ıslak yattım yaz geldi sanıp. Ertesi gün heryerim ağrıyordu. Sonra boğaz baş ağrısı derken. Bugün de izin aldım işten. Çocukları da getirdim eve. Çok şükür uslu durdular. Dinlendim. Daha iyiyim. Mutfağı toplayamadım hala. 1gün bakamadım heryer bulaşık olmuş.
Geçmiş olsun canım..
Dengesiz olmuş biraz canım ama hastayım demişsin geçmiş olsun
Sağolun kızlar. İzin alıp uyudum. İyi geldi dinlenmek.Canım şimdi nasıl oldun?
Valla sarma annemin marifeti çokta güzel yapmış vallaEki Görüntüle 2867482
sarma yiyen bacım parmakların tombalacık olsun da sarma sarama inşallah. aynı öğün karbonhidrat kaynıyor. salata protein nerede? 2 tur oynama cezası şarkını bıraktım buraya .
E English_teacherrraedenli matilda34 Huhuki iyiydiniz kızlar süpersiniz. hem spor hem menü olarak beğendim.
Hayırlısı olsun canımYoğurdu bile zorla yedim.
Yok bi oğlum var 15 aylık küçük daha hrm spiralim var ona rağmen hamile kalırmıyım bilemiyorum yarın test alıb bakıcam
Gecmis olsunSağolasın. Saçlar ıslak yattım yaz geldi sanıp. Ertesi gün heryerim ağrıyordu. Sonra boğaz baş ağrısı derken. Bugün de izin aldım işten. Çocukları da getirdim eve. Çok şükür uslu durdular. Dinlendim. Daha iyiyim. Mutfağı toplayamadım hala. 1gün bakamadım heryer bulaşık olmuş.neyse yarına kaldı o da. Cezamı yaptım uyuyup uyandıktan sonra. mutfak kaldı öyle
Nerde o günler. Onun yapması için evde 1 tane bile bardak çatal kaşık kalmaması lazımGecmis olsunmutfagi bosver sen. Herifin yapsin bikerede