45 canım. çocukluk beslenmesinde çok sağlıklı gıdalar yediğim için sanırım onların deposu beni hep idare ediyor. hamilelik dönemi testlerinde doktorlarım şok olurdu. hamile ve mükemmel değerler verirdi hep taramalar.Bilmezmiyim senin yaş kaçtı kaptanım.bi anda olmuyor onların zararı işte sorun orda inşallah etkilemez sağlıktan önemli bişey yok cunku
bayılırım düşen pantolonlara benAynen yiyebildiğin kadar zorlama kendini
Kız yeter kurudum kaldım, bugün pantolon popomda durmadıyer çekimine yenik düşüyo
güzel görünüyor sağlıklı unlarla yapılmıştır inşallah
Kuru fasülyegüzel görünüyor sağlıklı unlarla yapılmıştır inşallah
tatlısını çok severimde muffin olarak düşünmemiştim.Kuru fasülye
Bi yere kadar ben de bayılabilirim ama onun da bi sınırı var şekerimbayılırım düşen pantolonlara ben
Nohuttan da browni yapıyorum ımmhhhtatlısını çok severimde muffin olarak düşünmemiştim.
benim ilk gençliğimde (şimdi ikincideyim) lewis kotlar vardı. özellikle bir beden büyük alınırdı. kemerle büzerdin. 90 'lar modası der giyersin.Bi yere kadar ben de bayılabilirim ama onun da bi sınırı var şekerim
Umarım öyle olurO kıza iyi bak annesi.Karakteri muhtemelen sağlam olacak.
Hayatı kendi deneyimleyecek, hayatına sahip çıkacak, edilgen olmayacak. Afferin kuzucuga, maşallah...
Bayılırım tercihi olan bebelere...
Ben de sanki 100 gram kadar bir eksi var, ama cuma gününe daha da arttiracağım. Menumu bugun mutlaka daha erken paylaşacağım.Ozzybal tavsannesi @magickk @Mahi57 kızlar kilolar ne durumda?
Ben regl oldum bir miktar artıyım şu anda.
Ama ödem atıcı çaylar, bol su ve az yemekle elimden geleni yapıyorum emin olun.
Sizlerde kontrollerinizi ve önlemleriniz alın lütfen son 2 gün.
Menüler akşam yatmadan paylaşılırsa memnun olurum. Takip ve tablo açısından bana da sıkıntı oluyor.
Eksik bildirim olunca tablo düzenleyemiyorum.
Ayrıca klan üyeleri birbirlerinin menülerini takip etsin hataları düzeltsin, önerileri sunsun.
Buna benim paylaşımlarımda dahil..
Öpüyorum hepinizi
Nasıl yapılıyor canımzeytinyagini pek sevmedim, ama devam edilebilir,
benim bardak baya buyuktu, zor bitirdim, normal bir bardaklik yapayim ben en iyisi.
maydanoz kuru
E çok yokmuş aramızda bende 40 oldum ama bildim bileli kansızlık la uğraşıyorum ondan sebep beslenme işi hep sorunla bitiyor benim45 canım. çocukluk beslenmesinde çok sağlıklı gıdalar yediğim için sanırım onların deposu beni hep idare ediyor. hamilelik dönemi testlerinde doktorlarım şok olurdu. hamile ve mükemmel değerler verirdi hep taramalar.
bayılırım düşen pantolonlara ben
güzel görünüyor sağlıklı unlarla yapılmıştır inşallah
Takimdan cikmiyon!Ben de çıkabilirim kaptanım
Kiz turkiyede haftaici misafir geliyomuu?Anam gene cok sayfa olmus gecmıs yapamadım. Mısafırım var gene hazrlık yapıyorum. Yedıklerımi yazıp kaçayım hepıcığinizi sevıyorum
Canım şimdi nasıl oldun?Hastayım. Yemek bile yapamadım. Eşim yumurta kırdı onu yedik akşam. Yediklerimin miktarı çok az zaten. İyileşince yaparım dans
Canım neye göre besleniyorsun?İyi akşamlar
Bu gün öğlende akşamda bir kase yoğurt içine bir salatalık doğrayıp yedim
2litre su içtim yarım litredr yatana kadar içicem
2 kupa yeşil çay içtim
Bu gün kahve tüketmedim
Aralıklı oruç yapıyorum sabah bi şey yemiyorum ilk öğünüm öğlen.İştahım yok iki gündür canım hiç bir şey istemiyor adet vaktimden de geçdi 18 gün hamileyim galibaCanım neye göre besleniyorsun?
Detoks filanmı yapıyorsun?
Kahvaltıda ne yedin?
Okulumuz asonserli yeni bi müdür yardımcısı geldi eşine telefonda anlatıyor Asonser var okulda diye.Tam eksi görmüşken niye yaptın kendine bunu asenacım
Bu ara yoksun grupta yoğun musun?ya da ben görmüyorum hiç arada bi hellöö de kız
Hem ekmek hem pattis naptın kız sen bu kadar.İştahını bir şeyler mi tetiklediçok zayıfladın gerçi kıyamıyorum da sana ye kız diyesim geliyor
Güzel olmuş vampirellam kuru fasülyeyi bugün tüketmen iyi olmuş tartı gününden önce tüketme neme lazım
Merdivenler başımı döndürdü yağlarının da başı dönmüştür inşallah
Canım benim öglen yeseydin iki tane köy yumurtası, ceviz, zeytinAralıklı oruç yapıyorum sabah bi şey yemiyorum ilk öğünüm öğlen.İştahım yok iki gündür canım hiç bir şey istemiyor adet vaktimden de geçdi 18 gün hamileyim galiba