Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence kotu degil ya,
cok cok daha az kalorili diyetler detokslar gormus biri olarak bana dengeli geliyor senin bu diyetler
bana görede öyle daha sağlıklı öğünler. diyet yapmadığım dönemlerde tüm gün aç gezer akşam yemeğinde dişime göre yemek varsa gömülürüm ben. bir düzene oturtuyor beni böyle menüler.

onceki mesaji da boyle editlemistim, gormemissindir belki:

soruna cevabim ben aralikli oruc yapan biri olarak canin istemiyorsa ogun atlamalisin diye dusunuyorum,
ancak tabi yaptigin diyetin teorisine aykiri ise onu bilemem.

Dün regl oldum bende bugün tartıldim artıda değilim ama yinede korkuyorum.
Menu mu artik yorgunluktan bir gözüm kapalıyken bile olsa yatmadan yazıcam söz.

Su sisiriyor ama gurul gurul kismi 3. Gün oluyor bende

Minik minik ye. Acele etmeden. Hepsi bitmeli diye odaklanma
evet öyle yapayım ben en iyisi
Ilk 6 günde varmi boyle Topluca Ceydos?
Ise donunce bunu yapayim. Sonra tatile cikiyorum. Gittigi kadar gitsin ki, rahat takilayim tatilde
olmaz mı kaptanım ama sonradan yaptığım araştırmalarda bunun orjinal değil devşirilmiş liste olduğunu gördüm ikisinide veriyorum. hangisini yaparsan tek sayfada olan orjinal olanmış.
Devşirme İsveç diyeti

Orijinal 13 Günlük Metabolizma Diyeti

onceki mesaji da boyle editlemistim, gormemissindir belki:

soruna cevabim ben aralikli oruc yapan biri olarak canin istemiyorsa ogun atlamalisin diye dusunuyorum,
ancak tabi yaptigin diyetin teorisine aykiri ise onu bilemem.
metabolizmam yavaşlarsa diye korkuyorum alys. zaten çok yavaş hızlandırmak adına bunları yapıyorum.

free listede ol, belki o zaman stres yapmazsin.
free liste bile is kaptanlarima, ptesiye odevim var, stres patlamasi yasiyorum (ve tahmin edersin ki kendimi yemege vurdum bugun ) sonra izleyeyim kendimi gelirim olursa
Kim diyor veremiyorsun? Sen bizim 1. Oldugumuzu duydunmu gecen hafta?
woaw, ama zaten bu takim bence 2-3 haftada bir birinci oluyor zaten, harikasiniz.. sasirmam
sagol canim
Cocuklari babalarina pasladim kendimi attim Koltuga. Adam bulmus isin kolayini. Kiz Sahile gidelim dedi, Adam havuzu dolduruyor.
Su faturasi dusunuyorum Bende
kaptanim bizim burada su bedava, havuzu kapip gelin bizim bahcede dolduralim beraber oynasin cocuklar
(tam olarak bedava degil de senelik ev vergisi icin sabit bir para, hic degismiyor)

O diyeti biliyorum içinde şeker olan ama diğer öğünlerden aşırı kısan boş kalori içerikli aşırı düşük kalorili metabolizmani belkide durma noktasına getirecek bir liste olduğunu dusunuyorum.bu incelme mevzusuna katılıyorum benim anladığım gibiymis çünkü diyetisyenler de belli bir kiloya indikten sonra yürüyüş veriyor tecrübe etmiştim bende geçmişte

Iste bizim ev kirasi icinde 400 kr yani 400tl ediyor herhal. O dokunmuyor
Ama sene sonu tum bolgenin ve camasirhane de var, her sene borc geliyor su dan. Ama kombi den degil. Tam tersi. Sonra o bir kismini karsiliyor

Iskocyada miydin, Irlanda mi? Yoksa attim mi

Sadece salata ye istersen et ağır gelir diyorsan
Gece acıkırsan da ytar uyursun canım
normal pişirip deneyeceğim et ve salata yapıp deneyeceğim bakalım ne kadar yiyebileceğim..
Ben de çıkabilirim kaptanım
nereye kuzum. bu kadar erken mümkün değil çıkamazsın.
benimkini durdurmadı. maşallah çok hızlı gitti. yaş ilerleyince ne yazık daha gençlerin verdiği gibi verilmiyor kilolar.

Bilmezmiyim senin yaş kaçtı kaptanım.bi anda olmuyor onların zararı işte sorun orda inşallah etkilemez sağlıktan önemli bişey yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…