Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar,
ara => 2 sade türk kahvesi + 1 taze kayısı
sabah => küçük kase yoğurda 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
ara => limonlu yeşil çay
akşam 18:00 => 5 parça lokmalık tavuk kızartması + 5 parmak patates kızartması + 1 zero (hiç doymadım :KK43: avm de yiyeceğimiz için bilerek gün boyu pek bişey yemedim az da olsa dengelesin diye)
ara => sade türk kahvesi + sade soda
su 3,5 litre
sedulu sedulu

Adım 8.600 258
eliptik 30 dk 150
total 408

Eki Görüntüle 2867508

Aksam kotu olmus dedigin gibi.
Disarida yedigin zaman tavsiyem pide lahmacun tarzi seylere yönel, yaninda ayranla bence gayet guzel menu oluyor. Karbonhidrat fazla olsa da verdigi doygunluk hissi daha uzun sureli oluyor, bir de zararli yaglar daha az oluyor diger kizartma ürünlere gore. Yine doner de guzel secenek olur.

Ama boyle gunler de olacak elbet, sabahtan onlemini almissin, guzel olmus.

Tegl günü bugünnn ☹️
sabah
1 h yumurta
4 tk labne peynir
2 ince dilim ekmek

öğle
1 ince dilim ekmek
4 dilim kaşar p

ara
1 sade türk kahvesi

Akşam
2 dilim fırın mücver
Yarım kase yoğurt

veee
5 adet eti cin ☹️

dünden beri başım dönüyor ama acayip dönüyor . O yüzden tatlı birşeyler aldım eti cin vardı

su:2 lt
Spor: yok tabi 1641 adım
A Arrietty_ sedulu sedulu @Ceydos @ neutral

Eti cin deyince gulesim geldi.
Gecmis olsun ama.
Bas donmesi sebebi nedir?
Evde boyle zamanlar icin kotu gun bitteri saklamak gerek demek ki diye dusundum 😉

sedulu sedulu
Sabah sirkeli su
11.00 : menemen, 3 zeytin, az peynir, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 tk fıstık ezmesi
19.30 : ekmeksiz sade et döner, 1 bardak ayran salata
10.638 adım : 320 puan
60 dk normal yürüyüş : 60 puan
Toplam : 380 puan

Dun alintilayacaktim seni kalmis. Dunku de bugünku menun de on numara, bizim klani sen sirtlayacaksin bu hafta 👍

İyi akşamlar kızlar menümü gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum

Hellööö :KK53:
Eve yeni girdim ohh be dünya varmış.Bugün karantina sürem bitti kardeşlerimle onu kutladık😎
Herkes corona seni eritmiş diyor halbuki diyetle yapıyorum bilmiyorlar :KK70:
Geçmiş yapmadan geldim ilk defa önemli bişe var mı?

Benim 3.5 saat derin uyku uyumam gibi cok önemli bir ayrıntıyı kacirdin, baska bir durum yok,
Asayis berkemal ✌️

Aksam kotu olmus dedigin gibi.
Disarida yedigin zaman tavsiyem pide lahmacun tarzi seylere yönel, yaninda ayranla bence gayet guzel menu oluyor. Karbonhidrat fazla olsa da verdigi doygunluk hissi daha uzun sureli oluyor, bir de zararli yaglar daha az oluyor diger kizartma ürünlere gore. Yine doner de guzel secenek olur.

Ama boyle gunler de olacak elbet, sabahtan onlemini almissin, guzel olmus.

Eti cin deyince gulesim geldi.
Gecmis olsun ama.
Bas donmesi sebebi nedir?
Evde boyle zamanlar icin kotu gun bitteri saklamak gerek demek ki diye dusundum 😉

Dun alintilayacaktim seni kalmis. Dunku de bugünku menun de on numara, bizim klani sen sirtlayacaksin bu hafta 👍
Gül gül ben de en son lisede yemiştim, eşimin nostalji yapası gelmiş bir aydır duruyordu dolapta 😅

İyi akşamlar kızlar einimi gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum

Yok hic basima gelmedi.
Aman dikkat et, baska bir degisiklik var mi son günlerde regl disinda?

İyi akşamlar kızlar einimi gören görmüştür fena.. dün gece 20.30 dan sabaha kadar başım döndü. Ama öyle böyle değil 7 şiddetindeki deprem sanki, yer kayıyor. Beynim sulandı artık. Regl döneminde bunu yaşayan var mı? ilk kez başıma geliyor bu durum. Aşırı korktum
İyi akşamlar
Geçmiş olsun ben regl döneminde yaşamadım ama şekerim düştüğü zaman oluyorum böyle.Şeker ya da tansiyonun oynamış olabilir.Değerlerini baktır istersen canım

Benim 3.5 saat derin uyku uyumam gibi cok önemli bir ayrıntıyı kacirdin, baska bir durum yok,
Asayis berkemal ✌️
Hayır Alysm onu kaçırmadım hatta senin o mesajından sonra uyku kaliteme baktım kardeşimi aradım ya bizim grupta bi kız 3.5 saat derin uyumuş benimki 50dakika gösteriyor seninki kaç gösteriyor bi vak hele derken muhabbet uzadı ee hadi kalk bana gel dedi :KK70: :KK70: Eve geldim kk ya girdim en son senin mesajında kalmışım:KK70:

Yok hic basima gelmedi.
Aman dikkat et, baska bir degisiklik var mi son günlerde regl disinda?
Hayır hiç birşey yok, bacağımda bi ağrı oluştu sonrası baş dönmesi ve saatler sürdü sabaha kadar sürdü ilk defa yaşadım korktum da , pandemi hastaneye de gitmedim , merak ettim böyle birşey yaşayan var mı diye 🙁
İyi akşamlar
Geçmiş olsun ben regl döneminde yaşamadım ama şekerim düştüğü zaman oluyorum böyle.Şeker ya da tansiyonun oynamış olabilir.Değerlerini baktır istersen canım
Şeker düşmesi diyerek cinleri götürdüm 😅 şaka bir yana tansiyonum 9-6 idi . Regl den olduğuna eminim ama ilk defa regl olmuyorum ya 😓 fena bir tecrübe oldu

Hayır Alysm onu kaçırmadım hatta senin o mesajından sonra uyku kaliteme baktım kardeşimi aradım ya bizim grupta bi kız 3.5 saat derin uyumuş benimki 50dakika gösteriyor seninki kaç gösteriyor bi vak hele derken muhabbet uzadı ee hadi kalk bana gel dedi :KK70: :KK70: Eve geldim kk ya girdim en son senin mesajında kalmışım:KK70:

Benim de ilk oldu 😅
Aman nazar degirmeseydiniz, tahtalara falan vuraydiniz. Tu tu tu maasallah diyeydiniz.

Demediysen geri ara, bak birazdan yaticam 😀

Benim de ilk oldu 😅
Aman nazar degirmeseydiniz, tahtalara falan vuraydiniz. Tu tu tu maasallah diyeydiniz.

Demediysen geri ara, bak birazdan yaticam 😀
Bugünden beri arada nasıl bir fark olabilir diye düşünüyorum nazar olabilirsin :KK53:

50 dakika derin uyku nedir ya ben gece hiç bişe hatırlamıyorum ama mışıl mışıl uyuyorum..acaba mutfağa falan mı gidiyorum yemek yemeye :KK70:

8.00 1 elma
9.00 filtre kahve 1 nektari
10.00 2 haslanmis yumurta
13.00 kiymali mantar 2 kasik yogurt
16.00 2 yk yulaf kepegi 1 tk chia 1 yumurta 1/2 kk b peynir ile uydurma pogaca, salata
19.00 1 kase ispanak(pirincsiz) 2 kasik yogurt
20.00 sutlu kakao

Su 2 lt
Spor 12 mekik 12 squat 12 alt karin 12 jumping jack 21 sn plank 16 puan :KK70:
Yavas yavas olacak insallah
Adimsayari takmaya baslayacagim yarin

Dukanci geldi hanim...
Guzel 👍
Bizim diger dukanci kizlar meyve sebze sifir, farkli mi tam olarak seninki?

Menüm..

Yemek öncesi maydanoz kürü

2 yumurtadan omlet
2 dilim çavdar ekmeği
4 dilim peynir

Yemekten sonra
1 küçük muz
3 kayısı
4 kiraz

Su 2.250 lt

Spor
15 dk Pamela dans - 90 puan
10.100 adım - 303 puan

A Arrietty_

Ne guzel if menusu, keske benim olsa 👍

Merhaba kizlar

Kahvaltı
Hurma detox..kisa sürdü :KK45:

Oglen.
1 avuc taze cam fistigi

Aksam.
1 kase ayran aşı

2.5 lt su
2 kahve
1 sade soda
3 bardak cay

A Arrietty_

15.200 adim 456
90 dk tempolu yürüyüş 225
⁰toplam 681 puan

Eki Görüntüle 2867600

Ne oldu, begenmedin mi detoksu.
Ilk ogunde pes etmezsin sen normalde.

8 bin adım ==> 240 puan
10 dk zalım chole 🥺==>100 puan
15 dakika bölgesel ==> 90 puan

430 puan

Zalim malim kapmissin 100 puani 😜
1 saat yurudum 60 puancik, zalim A Arrietty_ 🤣

Bugünden beri arada nasıl bir fark olabilir diye düşünüyorum nazar olabilirsin :KK53:

50 dakika derin uyku nedir ya ben gece hiç bişe hatırlamıyorum ama mışıl mışıl uyuyorum..acaba mutfağa falan mı gidiyorum yemek yemeye :KK70:

Kiz benim de rutinim oyle.
Dun neredeyse 2 yil sonra ilk kez yuzdum, cok yorulmusum ondan dolayi uyumusum.
Yoksa 1.5 saat derin uykuyu ancak agir spor yaptigim gunlerde goruyorum, hep 1 saatin alti aynen.

X