Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmezmiyim senin yaş kaçtı kaptanım.bi anda olmuyor onların zararı işte sorun orda inşallah etkilemez sağlıktan önemli bişey yok cunku
45 canım. çocukluk beslenmesinde çok sağlıklı gıdalar yediğim için sanırım onların deposu beni hep idare ediyor. hamilelik dönemi testlerinde doktorlarım şok olurdu. hamile ve mükemmel değerler verirdi hep taramalar.
Aynen yiyebildiğin kadar zorlama kendini😘

Kız yeter kurudum kaldım, bugün pantolon popomda durmadı🤣 yer çekimine yenik düşüyo🤣
bayılırım düşen pantolonlara ben :KK36:
tuzlu muffinimsi bişi yaptım :halay: içinde ne var bilin bakiim :KK53:

Eki Görüntüle 2867427
güzel görünüyor sağlıklı unlarla yapılmıştır inşallah

O kıza iyi bak annesi.😍😍 Karakteri muhtemelen sağlam olacak.
Hayatı kendi deneyimleyecek, hayatına sahip çıkacak, edilgen olmayacak. Afferin kuzucuga, maşallah...😍😍
Bayılırım tercihi olan bebelere...🥰
Umarım öyle olur😊, ben pek baskıcı bir anne değilim, hiç zorlamıyorum. Tabi kız çocuk yetiştirmek ayrı bir özen istiyor, ekstra güçlü olmaları lazım.
Ozzybal Ozzybal tavsannesi tavsannesi @magickk @Mahi57 kızlar kilolar ne durumda?
Ben regl oldum bir miktar artıyım şu anda.
Ama ödem atıcı çaylar, bol su ve az yemekle elimden geleni yapıyorum emin olun.
Sizlerde kontrollerinizi ve önlemleriniz alın lütfen son 2 gün.
Menüler akşam yatmadan paylaşılırsa memnun olurum. Takip ve tablo açısından bana da sıkıntı oluyor.
Eksik bildirim olunca tablo düzenleyemiyorum.
Ayrıca klan üyeleri birbirlerinin menülerini takip etsin hataları düzeltsin, önerileri sunsun.
Buna benim paylaşımlarımda dahil..
Öpüyorum hepinizi :KK36:
Ben de sanki 100 gram kadar bir eksi var, ama cuma gününe daha da arttiracağım. Menumu bugun mutlaka daha erken paylaşacağım.

45 canım. çocukluk beslenmesinde çok sağlıklı gıdalar yediğim için sanırım onların deposu beni hep idare ediyor. hamilelik dönemi testlerinde doktorlarım şok olurdu. hamile ve mükemmel değerler verirdi hep taramalar.

bayılırım düşen pantolonlara ben :KK36:

güzel görünüyor sağlıklı unlarla yapılmıştır inşallah
E çok yokmuş aramızda bende 40 oldum ama bildim bileli kansızlık la uğraşıyorum ondan sebep beslenme işi hep sorunla bitiyor benim

Motivasyon kaynağım bu resim😅🤣
dfbcb7b27bfe5bc9264c664397ea2041.jpg

Tam eksi görmüşken niye yaptın kendine bunu asenacım :işsiz:
Bu ara yoksun grupta yoğun musun?ya da ben görmüyorum hiç arada bi hellöö de kız

Hem ekmek hem pattis naptın kız sen bu kadar.İştahını bir şeyler mi tetikledi 😂 çok zayıfladın gerçi kıyamıyorum da sana ye kız diyesim geliyor :KK70:

Güzel olmuş vampirellam kuru fasülyeyi bugün tüketmen iyi olmuş tartı gününden önce tüketme neme lazım 😁
Merdivenler başımı döndürdü yağlarının da başı dönmüştür inşallah :confused:
Okulumuz asonserli yeni bi müdür yardımcısı geldi eşine telefonda anlatıyor Asonser var okulda diye.

X