çok be içime otururdu benim.Aylik 450 sabit oduyoruz ama sene sonu yuklu miktar geliyor. Gecen senede havuz sagolsun 6bin geldihavuz olmasada 4 geliyordu.
Simdiden stresini yaptim
İsvec saatli miydi ya? Ben normal yemek saatlerimde yediydim yaparkenyavrular şimdi ben ne yapayım deyin bana. hani ben dün 15:00 da yemek yemeyi bitirdim ya. bugün 15:30 a kadar sadece sıvı aldım. oooo deli gibi açtım üstelik. yemeğimi hazırladım. 200 gr haşlanmış ıspanak üstüne 2 yumurta kırdım. ben onun yarısını ancak yiyebildim. şiştim. şimdi 19:00 öğünüm yaklaşıyor ve ben hiç aç değilim. offf yemezsem düzen bozulacak ne yapacağım akıl verin.
Düzeni bozma, sonra yerlerden kazimayalim seni...yavrular şimdi ben ne yapayım deyin bana. hani ben dün 15:00 da yemek yemeyi bitirdim ya. bugün 15:30 a kadar sadece sıvı aldım. oooo deli gibi açtım üstelik. yemeğimi hazırladım. 200 gr haşlanmış ıspanak üstüne 2 yumurta kırdım. ben onun yarısını ancak yiyebildim. şiştim. şimdi 19:00 öğünüm yaklaşıyor ve ben hiç aç değilim. offf yemezsem düzen bozulacak ne yapacağım akıl verin.
diyette yeme saatleri önemli diye ben saat kondurdum.İsvec saatli miydi ya? Ben normal yemek saatlerimde yediydim yaparken
19.00 geç demişsin o zaman bencediyette yeme saatleri önemli diye ben saat kondurdum.
bu isveç canım hayırsız gelin değil. bunun liste sabit.Düzeni bozma, sonra yerlerden kazimayalim seni...
Hayırsız Gelin Diyetine göre yenmesi gereken en hafif neyse ye gitsin.
en erken yatış sabah 04:00 kalkış en erken 13:00 ona göre ayarladım.19.00 geç demişsin o zaman bencegeç uyuyorsan ayrı tabii. Yarın sabah ne yiyeceksin? Aç hissetmiyorsan yeme bence midene yazık
Anaaa gececi misin sen guzuuumen erken yatış sabah 04:00 kalkış en erken 13:00 ona göre ayarladım.
Sirf sahilde bikini giyme diyedirCocuklari babalarina pasladim kendimi attim Koltuga. Adam bulmus isin kolayini. Kiz Sahile gidelim dedi, Adam havuzu dolduruyor.
Su faturasi dusunuyorum Bende
Az ye olmazsayavrular şimdi ben ne yapayım deyin bana. hani ben dün 15:00 da yemek yemeyi bitirdim ya. bugün 15:30 a kadar sadece sıvı aldım. oooo deli gibi açtım üstelik. yemeğimi hazırladım. 200 gr haşlanmış ıspanak üstüne 2 yumurta kırdım. ben onun yarısını ancak yiyebildim. şiştim. şimdi 19:00 öğünüm yaklaşıyor ve ben hiç aç değilim. offf yemezsem düzen bozulacak ne yapacağım akıl verin.
evet sessiz saatleri çok severim. romanlara dalınca gün aydınlanmadan bırakamıyorum kitabı elimden.Anaaa gececi misin sen guzuuum
öyle yapayım bari 1 günde sana döndüm kuş kadar yemek yiyeceğim.Az ye olmazsa
o da mı var?bu isveç canım hayırsız gelin değil. bunun liste sabit.
Ben gitmicektim kiz. Cok cok yorgunum. Kalkip Yemek yapmam lazimSirf sahilde bikini giyme diyedir
bir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün19.00 geç demişsin o zaman bencegeç uyuyorsan ayrı tabii. Yarın sabah ne yiyeceksin? Aç hissetmiyorsan yeme bence midene yazık
deneyeceğim kaptanım. sanki şişecekmişim yersem öyle hissediyorum. sırf sudan mı ne bağırsaklarda gurul gurul. su orucu oldu galiba sizde de böyle mi oluyor.Ben gitmicektim kiz. Cok cok yorgunum. Kalkip Yemek yapmam lazim
CEYDOS benimde icime oturuyor
Bence azda olsa ye. Bozma duzeni. Gec yatiyorsun zaten.
bir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün
Eki Görüntüle 2867406
Su sisiriyor ama gurul gurul kismi 3. Gün oluyor bendedeneyeceğim kaptanım. sanki şişecekmişim yersem öyle hissediyorum. sırf sudan mı ne bağırsaklarda gurul gurul. su orucu oldu galiba sizde de böyle mi oluyor.
Ilk 6 günde varmi boyle Topluca Ceydos?bir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün
Eki Görüntüle 2867406