- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Ilk 6 günde varmi boyle Topluca Ceydos?
Ise donunce bunu yapayim. Sonra tatile cikiyorum. Gittigi kadar gitsin ki, rahat takilayim tatilde
e seni takima alalim,
esas listede eksigimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk 6 günde varmi boyle Topluca Ceydos?
Ise donunce bunu yapayim. Sonra tatile cikiyorum. Gittigi kadar gitsin ki, rahat takilayim tatilde
bana görede öyle daha sağlıklı öğünler. diyet yapmadığım dönemlerde tüm gün aç gezer akşam yemeğinde dişime göre yemek varsa gömülürüm ben. bir düzene oturtuyor beni böyle menüler.bence kotu degil ya,
cok cok daha az kalorili diyetler detokslar gormus biri olarak bana dengeli geliyor senin bu diyetler
Esas liste iyi yae seni takima alalim,
esas listede eksigimiz var
bana görede öyle daha sağlıklı öğünler. diyet yapmadığım dönemlerde tüm gün aç gezer akşam yemeğinde dişime göre yemek varsa gömülürüm ben. bir düzene oturtuyor beni böyle menüler.
Dün regl oldum bende bugün tartıldim artıda değilim ama yinede korkuyorum.@Ozzybal @Tavsannesi @magickk Mahi57 kızlar kilolar ne durumda?
Ben regl oldum bir miktar artıyım şu anda.
Ama ödem atıcı çaylar, bol su ve az yemekle elimden geleni yapıyorum emin olun.
Sizlerde kontrollerinizi ve önlemleriniz alın lütfen son 2 gün.
Menüler akşam yatmadan paylaşılırsa memnun olurum. Takip ve tablo açısından bana da sıkıntı oluyor.
Eksik bildirim olunca tablo düzenleyemiyorum.
Ayrıca klan üyeleri birbirlerinin menülerini takip etsin hataları düzeltsin, önerileri sunsun.
Buna benim paylaşımlarımda dahil..
Öpüyorum hepinizi
evet öyle yapayım ben en iyisiSu sisiriyor ama gurul gurul kismi 3. Gün oluyor bende
Minik minik ye. Acele etmeden. Hepsi bitmeli diye odaklanma
olmaz mı kaptanım ama sonradan yaptığım araştırmalarda bunun orjinal değil devşirilmiş liste olduğunu gördüm ikisinide veriyorum. hangisini yaparsan tek sayfada olan orjinal olanmış.Ilk 6 günde varmi boyle Topluca Ceydos?
metabolizmam yavaşlarsa diye korkuyorum alys. zaten çok yavaş hızlandırmak adına bunları yapıyorum.onceki mesaji da boyle editlemistim, gormemissindir belki:
soruna cevabim ben aralikli oruc yapan biri olarak canin istemiyorsa ogun atlamalisin diye dusunuyorum,
ancak tabi yaptigin diyetin teorisine aykiri ise onu bilemem.
Tesekkurler bebekevet öyle yapayım ben en iyisi
olmaz mı kaptanım ama sonradan yaptığım araştırmalarda bunun orjinal değil devşirilmiş liste olduğunu gördüm ikisinide veriyorum. hangisini yaparsan tek sayfada olan orjinal olanmış.
Devşirme İsveç diyetiEki Görüntüle 2867409
Eki Görüntüle 2867410
Eki Görüntüle 2867411
Orijinal 13 Günlük Metabolizma Diyeti
free liste bile is kaptanlarima, ptesiye odevim var, stres patlamasi yasiyorum (ve tahmin edersin ki kendimi yemege vurdum bugun ) sonra izleyeyim kendimi gelirim olursafree listede ol, belki o zaman stres yapmazsin.
woaw, ama zaten bu takim bence 2-3 haftada bir birinci oluyor zaten, harikasiniz.. sasirmamKim diyor veremiyorsun? Sen bizim 1. Oldugumuzu duydunmu gecen hafta?
sagol canimkendi başına olmuyor canım. çok uğraşırsın. verirsin önceden bunu başardın şimdi neden olmuyor menülerini gözden geçir herşeyi didikle bak bakalım hata nerede. gerekirse yöntem değiştir öyle başla. ve yorgunluk neden olsun ha 34 kişi ha 35 bişey değişmiyor.
kaptanim bizim burada su bedava, havuzu kapip gelin bizim bahcede dolduralim beraber oynasin cocuklarCocuklari babalarina pasladim kendimi attim Koltuga. Adam bulmus isin kolayini. Kiz Sahile gidelim dedi, Adam havuzu dolduruyor.
Su faturasi dusunuyorum Bende
Sadece salata ye istersen et ağır gelir diyorsanbir taraftan mesaja cevap öbür tarafta telle konuşunca mesaj yarım kalmış. bugün 8. gün
Eki Görüntüle 2867406
Ben de çıkabilirim kaptanımEsas liste iyi ya
Cikabilecek birkac kisi var
Tatil sonrasi donebilirim. Duruma bagli
O diyeti biliyorum içinde şeker olan ama diğer öğünlerden aşırı kısan boş kalori içerikli aşırı düşük kalorili metabolizmani belkide durma noktasına getirecek bir liste olduğunu dusunuyorum.bu incelme mevzusuna katılıyorum benim anladığım gibiymis çünkü diyetisyenler de belli bir kiloya indikten sonra yürüyüş veriyor tecrübe etmiştim bende geçmişte4. takım kaptanları eleştirecekmiş. vurun kellesini.
ay deli tabiki ben hep bunu bekliyorum. neden buraya geldim kilo vermek için. neden menü paylaşıyorum eleştirilsin diye. kendi öz eleştirimi yapıyorum yav hep.
isveç diyeti yapıyorum duymuşmuydun hiç. onda yenecekler liste halinde 13 günlük bir diyet bu. onun dışına çıkmyorum yeme içme konusunda o yüzden menülerim böyle içler acısı. düzelecek hayırlısıyla 70 kg a bir ineyim. normale döneceğim.
belli bir oranda kilo vermeden ben spor yapmak istemiyorum. geçen yıl ben buraya başladığımda spor yapıyordum. yoğun şekilde. 61 kg ya düştüğümde istediğim inceliği yakalayamadım. o yüzden bu sefer. belli bir oranda kilo verip sonra spor yapma kararı aldı. geçmiş diyetlerimden birinde bu şekilde yaptığmda daha incelmiştim
Evet senin mezuniyet de yakinBen de çıkabilirim kaptanım
Devir daim yapıyoruzEvet senin mezuniyet de yakin
Deneme listesinden girecek birkac kisi var neyseki
Iste bizim ev kirasi icinde 400 kr yani 400tl ediyor herhal. O dokunmuyorfree liste bile is kaptanlarima, ptesiye odevim var, stres patlamasi yasiyorum (ve tahmin edersin ki kendimi yemege vurdum bugun ) sonra izleyeyim kendimi gelirim olursa
woaw, ama zaten bu takim bence 2-3 haftada bir birinci oluyor zaten, harikasiniz.. sasirmam
sagol canim
kaptanim bizim burada su bedava, havuzu kapip gelin bizim bahcede dolduralim beraber oynasin cocuklar
(tam olarak bedava degil de senelik ev vergisi icin sabit bir para, hic degismiyor)
normal pişirip deneyeceğim et ve salata yapıp deneyeceğim bakalım ne kadar yiyebileceğim..Sadece salata ye istersen et ağır gelir diyorsan
Gece acıkırsan da ytar uyursun canım
nereye kuzum. bu kadar erken mümkün değil çıkamazsın.Ben de çıkabilirim kaptanım
benimkini durdurmadı. maşallah çok hızlı gitti. yaş ilerleyince ne yazık daha gençlerin verdiği gibi verilmiyor kilolar.O diyeti biliyorum içinde şeker olan ama diğer öğünlerden aşırı kısan boş kalori içerikli aşırı düşük kalorili metabolizmani belkide durma noktasına getirecek bir liste olduğunu dusunuyorum.bu incelme mevzusuna katılıyorum benim anladığım gibiymis çünkü diyetisyenler de belli bir kiloya indikten sonra yürüyüş veriyor tecrübe etmiştim bende geçmişte
Bilmezmiyim senin yaş kaçtı kaptanım.bi anda olmuyor onların zararı işte sorun orda inşallah etkilemez sağlıktan önemli bişey yok cunkunormal pişirip deneyeceğim et ve salata yapıp deneyeceğim bakalım ne kadar yiyebileceğim..
nereye kuzum. bu kadar erken mümkün değil çıkamazsın.
benimkini durdurmadı. maşallah çok hızlı gitti. yaş ilerleyince ne yazık daha gençlerin verdiği gibi verilmiyor kilolar.
Aynen yiyebildiğin kadar zorlama kendininormal pişirip deneyeceğim et ve salata yapıp deneyeceğim bakalım ne kadar yiyebileceğim..
Kız yeter kurudum kaldım, bugün pantolon popomda durmadı yer çekimine yenik düşüyonereye kuzum. bu kadar erken mümkün değil çıkamazsın