open sana katılmıyor değilim.... yeni yarışmacıların diyet yalşantılarıda yeni olduğundan bizden daha azimli kilo vemelerini beklerdim ama olmuyor... neden bilemiyorum bunlar kişisel öz eleştiri ile çıkar ancak bize değilse de kendilerine yapmaları lazım bu eleştiriyi....tmm arkadaşalr lütfen gerilmeye gerek yok hepimizin yanlışlarını birbirimize söylüyoruz burada ....
şuan asıl sorunları olan kişiler diyete yeni başlayan arkadaşlar ama hiç sesleri çıkmıyor ,tartışalım ki yanlışı bulalım herkes kendi yanlışını biliyordur ...
juju vr hayal buradaki olayda birbirinizin yanlışlarını söylemiş oldunuz ikinizinde birbirizinle bir derdi olmadığını ve kocaman bir kalbiniz olduğunu kimseyi kırmayacağınızı çok iyi biliyoruz hepimiz birşeyleri başarmak için buradayız...
ve ben takımla ilgili bir sorunu daha açmak istiyorum lüften herkes kendi bildirimlerini hazırlasın çizelgesi olmayanlar olanlardan alsın sadece 2 dk alır... buda bir sorumluluktur ....tabi istisna olaylar haricinde ...
gülercim 2 haftada yani 14 gün boyunca 0,30 vermen sence mantıklı mı sence yolunda gitmeyen birşeyler yokmu herşey çokmu normaldii ......Benim bu hafta gece kaçamaklarım olmadı hafta sonu hamurişi falan yapmadım yemedim sadece pilav yedim artı olarak bu hafta sporumu aksatmadım ancak l-carnitine aldım onun bi etkisi olabilirmi bilmiyorum ama inceldiğimi hissediyorum ve bugünden umutluydum
gelelim bu sabaha yarım dilim ekmek bir haşlanmış yumurta peynir yedim 7 puan
arada bir kepekli bisküvi yedim 4 puan
kızlar ben de kendi adıma söyleyeyim..boğazımı tutmadıgım için ve de yanlış beslendiğim öğün atlayıp sonrasında çok acıktıgım ve az su içtiğim için kilo vermedğimi biliyorum..ev tasıma telaşımdan dolayı bu hafta hazır gıda beslendim...
ilerleyen dönemde kilo veremedğim taktirde uyarı alma konusunda çok haklısın juju ..ama inşaallah uyarı almıycam buna inanıyorum..çünkü benim en hızlı kilo verebileceğim dönem kilolarım yerleşmedi ve daha yeniyim..
ama mesela hayal ve juju sizler çok güzel kilo vermişsiniz ve şu anda kilo verememeniz çok normal,sizleri çok hırslı ve azimli buluyorum ve kendinize yeni yöntemler aradıgınızı da biliyorum.. o yüzden bu sebeplerden sizler gibi olan arkadaşlarımızın farkı değerlendirilmesini gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?