• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

HOLLYWOOD DİYETİ

Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.

Hollywood Diyeti’nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:

‘Hem de çok sağlıklı’ "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75’ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte ‘mucize’nin formülü:

1. GÜN
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

BU KURALLARA DİKKAT!

• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
• Akşam yemekleri en geç 18.00''de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
• Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
• Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
• Haftanın 5 günü en az 30''ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
• Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.

jujum bizim sitede üstte çıkan reklamlardan baktım süper şeyler var dediğin gibi fiyatlarıda uygun oluyo dönem dönem ama ben öle netten pek alışveriş yapamıyorum ya,görerek bakarak almak daha ii geliyo bana:)...

yellow hani diyolarya sigarayı bıraktım kilo aldım diye bende diyorum başlasam zayıflarmıyım acep :)...

canım ben sigarayı bırakınca nerdeyse 10 kg aldım biliyonuz ama zayıflamak için bile olsa asla başlamam sigaraya

Kızlar nasılsınzı canlarım
nasıl gidiyor diyetler
ya bi konuda fikrinizi almamlazım
şu hormon hapım bittikten sonra fx15 kullanmak istiyorum
lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
burda 1 arkadaşım kullanıyor ama sizlere sormak istedim

canım bünyeni bozma bence ben lida reductil vs çok kullandım metabolizmam felaket şimdi kilo verecem diye uğraşıp duruyorum
kızlar işler yoğun olduğu için fırsatım olmadı kusura bakmayın cuma akşamı yemekte biraz alkolu kaçırmıştım ama uzun süredir alkol almayınca yediklerimin hepsini istifra ettim zarsız kapattım ama şiddetli başağrısı sebebi ile ctesi bir felaketti dün de hala midem toparlanmadığı için doğru dürüst bişey yiyememdim sadece sabah 1 saat tempolu yürüdüm
istanbıllu kızlarr mart ın 16-22 si arası istanbuldayım su forumu için müsait olursanız görüşelim mi bir ara
pınarım nice mutlu yıllaraaa

Ah ah bende gittim istanbula ama kimseyi görmeden geri geldim.....

Hayalcim valla ben çok alışkınım netten bişiler almaya hatta yeni evim için mutfak ve banyo gereçlerimi araştırıyorum netten mudoya bakıyorum gvenilir yerden aldıktan sonra sorun çıkmas

ya bizim burada zeki mayo 55 tl ye düştü almamak işçin zor tutuyom kendimi

günaydınnnnnn arkadaşlar Şeniz a.s. kardeş takımdan hepinize tebrikler ve kucak dolusu sevgilerrrrrrŞeniz :sm_cool: :1hug: a.s. :hooray:

jujum alma alma daha zayıflayacan mayoyuda mı daralttıralım kıs:)
ben en son hoodia aldım netten sahte çıktı:)
ölmedim ama :roflol:

şahnurum bengiye dediğine katılıyorum tatlım bende daha önce herbalife,hoodia aldım işe yarıyo evet ama alıyosun geri...
sigaraya başlama işi şakaydı tatlım başlama,ne yaşıyo bırakan biliyoruz seninde ne yaşadığını bilios tatlım...

funda sen yapıyomusun o diyeti 50 falan dediğini...

betüşüm sende hoşgeldin tatlım mersi çiçeğim,
betüş bu hafta ii sıkalım benim sana yaptığımı sende bana yap hafta gı:)...

şimdi iğrenç ısırganımı demleyip derse dönüyorum gelerim geri,
bu arada ısırganın yeşili kurusundan daha az kokuyo:(...

Sarı şeker canıcım cuma yarışması paylaşım alanına gidip bu kiloyu nasıl verdiğini yazman lazım haftanın birincisi olarak

Hayal yok yapmıyorum ama o diyette proteinler düşük puan yani tavuk balık ızgara ya da haşlama yersen az puan almış oluyosun

bir de bizim bi akrabamız triglsiseriti vardı kötü kolesterol yani bunu düşürmek için hep taze ısırganı kaynatıp içti yağları yakıyor kilo verdiriyor diyordu zayflamıştı adam

fundacım ben pazara gitmem ewvde babam bakar o işlere dün beraber gittik halanım kıza halama aldı pazardan 2 lira demeti 3-5 yaprak bişey var bütün tezgahlarda satılıyo,
bu otçular tv ye çıkıp açıklamalar yapalı milletin bahçesinde bitip yüzüne bakmadığı otlar kıymete bindi valla,
bizim köyde pazıyı hayvanlara verirler demeti 3 liraydı,
kırmızı pancar 2 lira falanda dün 5 lira dedi kilosuna,
kereviz bizim pazarlara gelmezdi bile 3,5 lira kilosu kıyamet gibi,
bırokoli bune diye bakardı millet bulmak çok zordu her tezgahta var bedava verseler kimsenin almayacağı bırokoli 2 lira kilosu,
şalgam kilosu 5 lira
yuh dedim yane millet tvde at dedikçe aldı başını gitti fiyatları şaştım kaldım,
halam dün tazesinden demledi ondan içitm koku falan yoktu yemyeşil bi suyu çıktı,ama kurusuda ii be işte:)
aktara sordum hücre yeniler,kanı temizler,sa.ları besler,romatizmal ağrılara ii gelir,iltihap söktürür dedi e daha ne yapsın içelim bakalım...

şahnurumm neresine gelicen istanbulun

hayalimm doktor babamada vemrişti annemle kaynatıp içiyolardıı yalan olmasın ama yine böbrekle ilgiliydi sanırım...allahımm kaynatıp kaynatıp içerlerdii iğrenççççç.....bizim köydede kimse yüzüne bakmazzz ısırganınn biz kardeşler küçükken bir birimizin bacaklarına yapıştırırdık onları köyde...şimdi kıymete bindii

kızlar geldim anam kaynatmışınızda kaynatmışını hemen geçmişi okuyum geliyorum........

sabah:
2dilim ekmek
1dilim peynir
1bardak süt
3 zeytin

buarada ekmeği akşam evde kendim yaptım... sıfır yağ ve çok az tuz.. kepekli unla yaptım...
çok lezzetli olmuş kızlar yaaa... bi kaç dilim daha yememek için zor tuttum kendimi..
bi daha ekmek yapmıyım ben en iyisi:))

ara: 1bardak yeşil,1elma

öğle: 4kaşık yoğurt
4 tane lahana sarması
1dilim elceeeeezimle yaptığım ekmek..

tam içimden nurcanı geçiriyordum..nurcan gibi benimde gecikecekmi ki diye..ziyaretime gelmiş sağolsun...
nasılsınız fıstıklar iyisinizdir inşallah..ben bugün ebelere gittim yine..hem yürüyüş olsun hem tansiyon hem kalp atışı için...herşey normal..bayağı aşağı inmiş..günün dolana kadar bişeyler olabilir dediler..perşembe doluyor ve doğmazsa dr çağımıştı..inşallah o zamana kendi sancınla doğum yaparsın dediler..bende çıkınca kanala iyice otursun diye dere tepe yürüdüm..varya şuan bacaklarım ortadan 2 ye ayrılacak sanki acaip baskı yapıyor...çömelsem çıkacak gibi:roflol: ama çıkmıyor işteeee...neyse keyfi bilir napıyım Allah Allah...
ben size bişey olursa haber iletcem burcudan..ama gördüğünüz gibi hep buralardayım yerimseniben

lilyum olur Allahın izniyle bi çmel bakem çıkcekmi:)
tatlım sağlıklı olsunda olur sabrın kalmadı demi:)

esmerim öle oldu valla kıymete bindi artık ot çöp...

pınar doom gümün kutlu olsun ( benim ortanca böyle kutluyo :) )

ayyüce o yan ürünlerden almamalısın bencede canım . metabolizmanı allak bullak eder

kamer geçmiş olsun canım . bi türlü hastalıktan alamadınız başınızı . acil şifalar dilerim

hayal bizde semizotunu köyde ineklere yediriyoduk pazarlarda görünce dumur olmuştum

özge hoşgeldin canım bol hareket kolay doğum:) sağlıkla al bebişini:)

Back