• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

funda çok tatlı bir yüzün var hem gıdında yok ne güzel bu azmini bozma çok daha güzel olucaksın ....

aynen hülyam var heryerde , o bardak mısırlardan bizdede dolu ben onlaıda çok seviyorum ,tuzlu biberli süpper oluyor ...

funda gene olun kıs azıcık sabırla tatlım,
pınar gülüm sizin orda ek malzeme başı para alıyorlar bizim burda sıtandart küçük boy,büyük boy,orta boy içine ne istersen katıyolar aynı ücrete dahil,
ben soya,keççap,acı sos,tereyağ,azda mayonez koyduruyorum,tabe bide tuz süper oluyo :)
ama epeydir yemedim,
yemeyecemde dediğin çikolatadan aldım ge yiyek kıs pınar,
anam ben bi kahve yapıp içeyim başım tuttu ya...

funda çok tatlı bir yüzün var hem gıdında yok ne güzel bu azmini bozma çok daha güzel olucaksın ....

aynen hülyam var heryerde , o bardak mısırlardan bizdede dolu ben onlaıda çok seviyorum ,tuzlu biberli süpper oluyor ...

senağlamasenağlamasenağlama

beniiim gıdığım vaaaaaaaaaaaaaaasenağlama

gıdığım var diyorum ama şöle masama baktımda biyanımda elma dilimleri bi yanımda yeşilçay biyanımda mavi yeşil bisküvilerikaydirigubbakcemile3

gıdık bende olmucakta kimde olucak dimi amakaydirigubbakcemile3

buarada cidden birinci bizmiyiz yaaa... takıma giridğimden beri ilk kez birinci olcas olursak...

merhaba hatunlar bu hafta birincisiniz tebrikler :hooray: a.s.
en güzel kiloyu sizin grup vermiş darısı diğer haftalara hihoyyyt

sağol toprak su,
izmirim yazdım ama gelmemiş hata vermiş,
gıdın kilo verdikçe çaktırmadan eriri gider tatlım anlamazsın bile,
bana yüzün kaşık kadar kalmış diyenler dalga geçiyo gibi geliyodu,
geçen ilk kez fark ettim yümün tombulluğu gitmiş hatlarım çıkmış ortaya güzel kızmışım ben,
aynaya bakmak daha zevk veriyo artık...

kızlar eti formun muzlu hidistan cevizli bişyei var bişey diyorum hakkaten anlamadım daha neymiş bu diye,
çikolata desem deyil tuhaf bişi neyse 80 kalori ondan yiyorum şimdi bi tane kahvede yapcaktım vazgeçtim,
metoyu yavaşlatmasın yürüyecem şurda 1 saat sonra...

Ben piko yedim hayal onu denedim ama piko ye daha iyi 20 kalori daha fazla ama en azından çikolata tadı var hem de tatmin edici bi ara öğün oluyor
kan şekerim düşüyor valla hiç şeker almayınca
hayalim kız kardeşim bahçelievlerde bi kadınlar lokalinin spor salonu varmış oraya yazılmış yıllık 100 lira haftada 3 gün bir saat step bir saat pilates bir saat de bişey bilemicem şimdi

ben soya,keççap,acı sos,tereyağ,azda mayonez koyduruyorum,tabe bide tuz süper oluyo

maşallah sen adamları batırırsın kısım bu ne :1shok: bunları bu şekilde yeme zaten ....
ben kırmızı biber ,tuz seviyorum ,birde karabiber ve sarımsak tozu çok süpper oluo 4 malzemeye kadar ek ücret almıyolar ,tuzu ve tereyağını sayma zaten ... etiform o dediğin şeyi çok güzel bence hyalll

Son düzenleme:
funda belediyenin o tatlım bende gitcektim pınara söledim defalarca ama ne yeri nede saatleri ne yazıkki bana uymuyor uysa keşkesenağlama,
fundamcım bu pınar cadısının didiği mavi yeşilin çikoltasıda süper albeni gibi diyetmi normalmi belli değil aklında olsun gülüm...

pınar cadısı ortaboy bardak 4 yatale cınım hepsinide koyuyorlar ben almıyom kısım artık hıh...

bak gördünmü ordan geçiriyolar :roflol::roflol: küçük 2,5 orta 3,5 bizde sırnaşık şeysırnaşık şey:lepi: evt şekerler ben tüm tatlı ihtiyacımı mavi yeşil ,etiform ve arada pikodan alıyorm ....bu mavi yeşilin notmal sütlü çikolatasıda var yine düşük kalori ...

he biliom fiyatlarınıda diimmi pınar:)
geçen koca bi poşet aldım beğendikten,
bide galeta taze oluyo galeta aldım bi poşet,aman ben bişey istemiyom hiç bişey istemiyom,
akşam eve gidecem saracam strecimi yatacam kalkacam bıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım...

canım benim tabi abartmıyosun dimiiii ...
valla kıslar pazar günü beni doğum günüm ben şimdi 3-4 gün doğum günü kutlarım valla çok kötü yaaaa ...kötükedihüso

iyi akşamlar kızlarr görünen o ki bu hafta birinciyiz hepinize az kaloili bir haftasonu diliyorum benim akşam yemeğim var işyerindeki arkadaşlarla görüşmek üzere

bilios doğum günün olduğunu cadı,
ne abartcam la 750 gr galeta aldım eve giderken buraya 5 tane getirebildim taze diye evdekiler güzel dedi çayla,
diğerleride duruyo bugün sadece demin dediğim tuhaf şeyi yedim...

Back