• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kilo verenleri tebrik ederim kızlarr
bu akşam yemeğimiz var benim işler yoğun görüşürüz fırsat bulursam yazarım

afiyet oslun fıstıklar
bende prinç pilavı yapıyoruz az yağla (dereotu doğrayacam üstüne)
kırmızı et haşlayacam yanına yarım dilim ekmek büyüklüğünde,
yeşil içiyom şimdide...
jujum vallah sinir bastı bana bugün he ...

selam kızlar nasılsınız....ben hala tek parçayım..bizim kızında gelmeye niyeti pek olmadığından böyle kalcam gibi geliyor artık..sıkıldım bunaldım bir an önce sağlıklı bir şekilde doğursam..bu kadar bekleyipte sezeryan olmktan korkuyorum....
ayrıca böyle beklersek ben 20ye doğru yol alcam galiba:roflol:
el kadar bebek o almıyor ben alıyorum ne hikmetse...tosun oldum tosun...:roflol:
en kısa zamanda doğurduğum haberini iletmek istiyorum artık size...dua edin kızlar yaa sıkıntı yaptı bende...gözlerim doluyor hep doğuramıcam diye...

Beyaz lilyum canım allah en kısa zamanda sağlıkla kurtarsın benim oğlum 41.hafta dolduğu gün doğdu endişe etme bebiş zamanını bilir

lilyum hayırlısıyla Allahın izniyle sorunsuzca kurtul inşallah canım benim...

saolasın hayatım valla stres yaptım bide kayınvalidemle kayınım geliyor..onlara hizmet etcem diye paralancam hiç rahat edemem..annemle bile birbrimize iş yaptırmıcaz diye bi hal oluyoruz ki annem en yakınım...onlar gelince temelli hizmet etme moduna gireceğim...keşke doğduktan sonra gelselerdi..off bide kaynım varya kocaman çocuk..içim sıkılıyor düşündükçebenneyaptımki

Allah yardımcın olsun tatlım,
aman doğum yapcan sen ne işleri varmış be,
doğduktan sonra gelsinler iş yaptırmaya hizmet ettirmeye değil hizmet etmeye gelsinler ya,
oy tatlım kolay gelsin sana...

beyazlilyum hoşgeldin canım..stres yapma canım kendine..gül yanaklı bebişi kucagına aldınmı herşeyi untursun:CüvCüv:bende kızdım kayınvalidene...sonra gelsinler ..sana hizmet etsinler hem de:kızgın:

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
herkes en kısa zamanda fotosunu çekip yğklesin yav lütfen görelim hepimiz birbirimizi olmamı...
lilyum sende çek hamiş görek senide :)...

ösgemmmm daha 6 günün var çizelgene göre.. yahu diyorum ya benim oğlan gününü geçirdi gelmiyordu ama ben gene normald oğurdum yani sorun yoksa bırak dursun acık daha sevmiştir yerini

du ben en son kara gittiğimdeki fotomu koyam buraa... ama kalın kalın giyindim şiko görünebülütüm....

ya kıslar kotlarım artık bana olmuyor acayip bol öle de giymek istemiyopm... şimdi kotsuz bir gardrap var önümde düşünün hafta sonu bile kumaş giyiyom ne kötü demiii

hayalcim tşk ederim canım..aman aman kilo olmasın yediklerim:Saruboceq:
bence de foto koyalım ama ben şişko halimi koymam söliyim..zayıflayınca koyarım tabi göğsümü gere gere zayıfladım diekaydirigubbakcemile3

Back