Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayal süper ötesi bi gelişme yaşamışsın tatlım devamıda olacak inşallah . ya hatuna bak benden kşlolu benden zayıf görünüyo . Allahım ne vardı sadece 5 cm daha uzun olaydım

şahnur geçmiş olsun canımmm .

nurcan maşallah de be :roflol:,
dahada iii olcem hatta kilodada geçcem seni peşinden koşa koşa bi hal oldum :roflol:
ben sana bişi didim mi nurcan bekle beni diye yaw:),
jujum sakin olmaya çalış be bitanem heryerde var ölesi benim malın son vukati anlatsam naparsınız...

canlarımm ...
dışardayddım yeni geldim geçmişi okudum ,hayal maşallah kuzum süper görünüyorsun ,yeme isteğide normal ama bnu bugünle tamamla ertesi güne sarkmazsa sorun yok afiyet olsun ...
benim biraz işim var gelirim birzdan ..

he işte eski halim nerde aratıyom kıs dedim ya takımda var diye anam ben ne yaptım ki:),
sil hade o resmi çiçeğim sana zahmet geri :) kalmasın aralarda yellowda görsün bende silcem,
esmerimle bengide görsünde...

öğlen yarım porsiyon makarna peynirli az yağlı lahana çorbası(suyunu içebildim sadece blanderım bozuk da)
ara bir elma ama acıktım yav kuru kayısı falan atıyım bari ağzıma bu arada kıbrıs kan ağlıyor fenayım

ohhh hayalim afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın inşallah...canım benim iyi bile durmuşun 20 gündür,arada kaçamak yapılmalı zaten bunu diyetisyenlerde öneriyor...yarın sıkıverirsin olur biter,bukadar basit,hiç pişmanlık duyma,yanlız arkası gelmesin öpüldün... tüm 4. takımıda öptüm....kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar bugün yine mesaideyim ve fazla yazamıyabilirim...az sonra ceyrek simit ve çeayla kahvaltımı yapıcam...öpüyorum hepinizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…