Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınnn

Kızlarrr, imdatttt
facebokkta başka bir arkadaşın eklediği benimde bulunduğum fotolar benim fotolarda yer almış (ben istemiyorum eski halimle anlarsınız ya) ve yeni farkettim silmeye uğraşıyorum öyle bir seçenek yok
var mı silmeyi bilen?

nurcan sen şimdi şekilmi yapıyon bana bende kadınlar kulübünde yazmaktan kaldım sınıfta:roflol:
hatta yazın tatşle gidince siteye girdim CANım dioki hayatım bu smilleri ezberlediğin gibi derslerede çalışsıp ezberlesen geçeriz demi diyo du :roflol:
bende çalışıyom hayatım didiydim kaldım,
şimdide herşeyi hatırlıyon hayatım 3 sene önce olanı bile noktası virgülü ile hatırlıyon güzel hele benim alehime olanlarıda hatırlıyon bebeğim bide şu dersleri hatıurla ben sınavda dio hep hıh :roflol:

jujum ne korkutcem kızım yanlışım varsa söle...

hee yapıyom kaydirigubbakcemile3 nazar etme nolur çalış seninde olur kaydirigubbakcemile 3

cidden hayalim çalışmadan zor dersleri geçmek asılın azıcık şu bi ay altından kesinlikle kalkarsınız

ben biliyom ben biliyom gel faceye tarif edem şebo...

iim hayalim bvende seni ösledim kaydirigubbakcemile2 sporumu yaptım tostumu yedim bekliyorum :roflol:

bende geliyom du ttalı komasına girdim böğün duramıim zaten yerimde çok yedim ttalıyı başım ağrıdı oooooooooooooooy,

ne yedim deyim gebertin beni,
1 paket biskrem,
1 bardak şekerli nescafe,
1 tane dankek mağma yedim şimdide aşırı şekerden fenayım duramıyom hepsini areka arkaya yedim kaç gündür yeter ne çekiyom ben bu bünyeden şimdide fenaşlık geçitiyo pişman ettim onu,
yarından itibaren geri krizlere sokcam ondan yaptım valla geberdin beni :mymeka::mymeka::mymeka:...

Hayallllllllllllllllllll kıs sen naptın öle anam allah seni kahretmesin öğlen çık ve yürü nası eritecen o bizkiremi ya 650 cal civarı o yuh anam yuhhhhhhhhhhhhhhhh

kamer tam zamanı ozamöan canım . çok arası olmasın diyosan

hayal ben sana ne diyem bu ne kızım hepsi şekerli ... bende regliyim şuan . evdede dünyanın çikolatası var ama yemedim ben kızlara ne derim tam motive olmuşken diye sen bu hafta bi kilo almış ol o zaman görüşürüz canımm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:mymeka:

ne halt lar yedin sen .. bizde reglliz tatlı kirizi geçiriyoz emme kuru kayısıyla idare ediyoz hayallllll:mymeka:klava:

hayal anam durdun durdun birden coştun haaaa.. :mymeka: :mymeka:

benim canavar geceleri azınca durduramıyrum ya
senin canavarda azmış anam...

gece canavar kıpırdaştığı zaman jujunun dediği gibi yoğurt ikram ediyorum ona pek hoşun agitmiyo ama idare etsin....

jujum sadece biskrem değilki,
dankek mağmada var :roflol:
du bakam ne kadarmış kalori toplamı daha üstüne çöp komadaım peşetlerin

300 dankek,
125 burma,
50 süt
405 te biskrem,
oooooooooooooooooooooh ii ettim miğden fenalrı oynuyo kaç gündür beni süründürdüğüne pişman ettim onu,
demin didim tutkuyuda açayımmı diye yok töbe apla kulun köpen oluyum yapma etme didi:roflol:
hatta apla nolur bi lavobopya gidek bi parmak at lüffen didi ayaklarıma kapandı,didim yok beter ol sen,

yeşil içiyom şimdi manyak meto senmi beni süründürcen al bugünden sen sürün:roflol:...

aebenim ben 25 gündrü tatlı krizindeyim kıs,
reglim bu gün bitti ben sorarım bana gali rahatladım,
bu kadar ısrar ettiğine pişman oldu manyak metom,
yerimde duramıyom hacı:roflol:
ama sürünüyo töbe apla diye bağırıyo şimdi,
bu hafta değil ama haftaya görün deyom ben size,
bu hafta daha gr gitmedi o kadar yememe rağmen,bu meto süründürmeydi,eziyet ediyom ona...:roflol:...

Hayalim baya bi şoka uğrattın bünyeni allah iyiliğini kız
abartmışın biraz:))))) beni de geçtin sen he:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…