• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaaa hakikaten yeşil çaya nasıl alışacağımı bende bilmiyorum...
içmemeyi bile düşünüyorum ama tuvalete çıkma açısından faydasınıda gördüm.. faydasıda var ama zorlanıyorum.. limon filen kar etmiyor..

günaydınlarrr işler yoğun olduğu için fazla giremiyom kızlar bi de hastalıklar perişan etti dün oğluşu götürdüm dr a benden de boğaz kültürü aldı bakalım bende de çıkmış mı beta ama burnum silmekten yara oldu boğazım kötü keyfim yok ama işe gelmek zorundayım

şahnurum tatlım inş çabuk iyi olur ağluşun,
yeşili ben gün içinde 2 kupa (normal kupalarla 3 yapıyo)
akşamda 2 kupa içiyorum canımcım,özellikle spordan önce iç %17 daha çok kalori harcatıyormuş tatlım,
püsküt analizleri yapmış bu arada beni eski kşloya göre hesaplamış en sonlarda sürünüyorum moralim bozuluyo ama bidaki aya yapılan değerlemede bende hayalsem o listede baya yukarı çıkacam...

şahnurum çok geçmiş olsun anam bu hastalık yıldırdı seni yaaaa.....

ben iki kupa içiyorum sabah ve akşam olmak üzere...

kızlar bende bi sabah bi öğleden sonra içiyom akşamları da içeyim bari

Nurcan şahnur nur nasılsınız bakalım
şu monti diyeti işe yarıyor mu
valla iyi olmaya çalışıyoz fundacım
içmemeyi bile düşünüyorum ama tuvalete çıkma açısından faydasınıda gördüm.. faydasıda var ama zorlanıyorum.. limon filen kar etmiyor..

valla ballı yeşil çay vardı onun tadı güzel bi dene istersen sanırım liptonun du
kızlar ben dr a gidiyorum gene dün sevk vermemiştim işim bitince uğrarım

valla simir ben 2 yılı mantıklı atış yaparak 5 yılda ancak geçtim. ama üniteleri bir kere bile okuyarak giridğim her dersten başarılı not aldım yani kitap okuyor gibi bir kere okumak bile faydalı inan....

anacım sen 4 dersemi çok diyon bende 7-8 ders var eee ben napam... birde 4 yıllık benimkisi anam 3. yıla yeni geçtim

valla simir ben 2 yılı mantıklı atış yaparak 5 yılda ancak geçtim. ama üniteleri bir kere bile okuyarak giridğim her dersten başarılı not aldım yani kitap okuyor gibi bir kere okumak bile faydalı inan....

anacım sen 4 dersemi çok diyon bende 7-8 ders var eee ben napam... birde 4 yıllık benimkisi anam 3. yıla yeni geçtim

O zaman napıyoruuum.. bi pazar kırıyorum dizimi oturuyorum ve bir kerecik okuyorum tüm konuları.. yoksa bir ayda mümkünatı yok okadar dersi ayrıntılı çalışmak...

bende bugün iş arkadaşımla konuştum 20 sorudan 10nunu yapsak geçeriz diyo..
atsam tutarmı acaba diye düşünüyorum şimdi:jeyyar:
yaa nasıl çalışcam ben yaaa 1tane değilki kaç ders var... gerçi benim intibak 4ders sizin kimblir kaç derstir...

olmuyo öle bakmak şart bazen sorular öle çelişkili oluyo ki kalakalıyon of...

tıka burnunu iç şifa niyetine cadı:)...

bende çalıştım 2 dersten sınırda kaldım 48.küsürlerle juju hanım vizeler yüksekti finaller yaktı beni olmuyo bakmadan işte,
sen,n derslerdende varsa değişen bak nasıl çorba olcak okuyunca,
eski bildiklerinle yeniler karışıveriyo...
benim 4 ders var 3. sınıf işletme...

günaydın arkadaşlar mesaideyim..gelemiyorum yanınıza...sabah çeyrek susamsız simit ve çay içtima.s.

afiyet olsun tatlım,
ben sabah:
1 dilim ekmekle bal yedim,
buraya gelincede 4 tane hanımellere burma yedim form içecem şimdi aldım sabah...

izmirim olmaz öle bi kereyle al çantana hiç yapamıyosan otobüste bak bence öle bi okumayla olmuyo,
örgün öğretim gibi değil 49,9 olsa kalıyon 50 olcak alla...

ben geldim sabah kan verdim tahliller için pazartesi doktora gitcem tekrardan keyfim yok kızlar neden bilmiyorum.. iş yerinde sıkıntılıyım biraz ona bağlıyorum... yazdıklarınızı okurum ama yazamazsam kusura bakmayın öptüm hepinizi...

Canım öle değil kitabın birini yanına al boş vakit buldukça oku yada her akşam bir ünite oku.. Ben öle yapıyordum yatmadan bir ünite okuyordum

Kuzu neyin var şeker.....

Ve hayal katılıyorum sana anam birde ben bir sene ara verdin dondurdum şimdi hepten dımdızlak kalakaldım ne zor geliyor bana

zuzu tatlım sabır çek sen bunaldıkça,tamam tatlım dikkat et kendine,
jujum bende öle işte günde 1 üite çalışayım diyorum,
dün 20 soruda 18 doğrum vardı ünite sonu testi çözdüm sıkı tutmazsak olmayacak...

geir jujum,
bende geçen sene ilk senemdi baya çuvalladım ya,sınav sistemi zor geldi tuhaf geldi,
ben sınavlar ii geçti dedim notlar kötü geldi,
çoktan seçmeli test ama kolay değil öle,çelişkili oluyo sorular,sınava itiraz etsen hiç bişekilde dönülmüyor,
yapılcak tek şey çalışmak çalışmak çalışmak...

yok kara bsmaz merak etme 4-5 nisanda sınav soruları basacak izmirim en az çıkan 25-30 soru olur,
a mı d mi diye çelişkide kalınca dahada basar...

selam kizlar nasilsiniz bakalim nevar neyok valla ben isyanlardayim hicde diyegt havasinda degilim valaa

jujum evet yani bir haftayi gecince süpelenmeye baslamistim ama oldum malesef bitaraftan istiyom bitaraftanda olmadigi iyi oldu diyorum cünkü biliyon bizim ev kücük daha da biyer bulamadik ondan baska eve gecelim öyle istiyom ama hayirlisi bakalim naparsin neyse sen naptin iyisin degilmi

hayalim süpersin anam

kizlar hepinizi öpüyom canlarim benim

pinarim tatlum kaymaklum sen nediyon canum

açıköğretimmi çalışıyonuz çalışın çalışın :) ben yeni evliyken okudum 4 yıldırda mezunum ben iki bebeyle okudum sizde yaparsınız . yardımcı kitaplardan çalışmanız ve soru bankası almanız tavsiye olunur bide internetten soru çözmeniz . bide dersaneye giden tanıdıklarınız varsa fotokopi alın onlardan çıkabilecek soruları biliyodersanedeki hocalar

Kızım hayal öle bir anlatıyon ki bana da bastı afakanlar bastı birden....

Ben bazen hava sıcak dedim mi eşim hemen yapıştırır cehennem daha sıcak die... Onun gibi oldu valla

Back