Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahnurum tatlım inş çabuk iyi olur ağluşun,
yeşili ben gün içinde 2 kupa (normal kupalarla 3 yapıyo)
akşamda 2 kupa içiyorum canımcım,özellikle spordan önce iç %17 daha çok kalori harcatıyormuş tatlım,
püsküt analizleri yapmış bu arada beni eski kşloya göre hesaplamış en sonlarda sürünüyorum moralim bozuluyo ama bidaki aya yapılan değerlemede bende hayalsem o listede baya yukarı çıkacam...
şahnurum çok geçmiş olsun anam bu hastalık yıldırdı seni yaaaa.....
ben iki kupa içiyorum sabah ve akşam olmak üzere...
valla iyi olmaya çalışıyoz fundacımNurcan şahnur nur nasılsınız bakalım
şu monti diyeti işe yarıyor mu
yaaa hakikaten yeşil çaya nasıl alışacağımı bende bilmiyorum...
içmemeyi bile düşünüyorum ama tuvalete çıkma açısından faydasınıda gördüm.. faydasıda var ama zorlanıyorum.. limon filen kar etmiyor..
valla simir ben 2 yılı mantıklı atış yaparak 5 yılda ancak geçtim. ama üniteleri bir kere bile okuyarak giridğim her dersten başarılı not aldım yani kitap okuyor gibi bir kere okumak bile faydalı inan....
anacım sen 4 dersemi çok diyon bende 7-8 ders var eee ben napam... birde 4 yıllık benimkisi anam 3. yıla yeni geçtim
bende bugün iş arkadaşımla konuştum 20 sorudan 10nunu yapsak geçeriz diyo..
atsam tutarmı acaba diye düşünüyorum şimdi:jeyyar:
yaa nasıl çalışcam ben yaaa 1tane değilki kaç ders var... gerçi benim intibak 4ders sizin kimblir kaç derstir...
yaaa hakikaten yeşil çaya nasıl alışacağımı bende bilmiyorum...
içmemeyi bile düşünüyorum ama tuvalete çıkma açısından faydasınıda gördüm.. faydasıda var ama zorlanıyorum.. limon filen kar etmiyor..
valla simir ben 2 yılı mantıklı atış yaparak 5 yılda ancak geçtim. ama üniteleri bir kere bile okuyarak giridğim her dersten başarılı not aldım yani kitap okuyor gibi bir kere okumak bile faydalı inan....
anacım sen 4 dersemi çok diyon bende 7-8 ders var eee ben napam... birde 4 yıllık benimkisi anam 3. yıla yeni geçtim
günaydın arkadaşlar mesaideyim..gelemiyorum yanınıza...sabah çeyrek susamsız simit ve çay içtima.s.
izmirim olmaz öle bi kereyle al çantana hiç yapamıyosan otobüste bak bence öle bi okumayla olmuyo,
örgün öğretim gibi değil 49,9 olsa kalıyon 50 olcak alla...